صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۶۳۹۱۰
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۱۲ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
معاون کل وزارت بهداشت:
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پیش بینی زمان ۱۸ ماه تا دو سال برای کشف واکسن ویروس کرونا خبر داد. وی تاکید کرد: سالانه ۳۸۰ هزار مرگ و میر داریم و در حال حاضر ۲۰ درصد موارد مرگ و میر ما را بیماری کرونا به خود اختصاص داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پیش بینی زمان ۱۸ ماه تا دو سال برای کشف واکسن ویروس کرونا خبر داد.

دکتر حریرچی در جلسه ستاد استانی مدیریت ویروس کرونا که در تاریخ سوم مرداد ماه در محل استانداری خراسان شمالی برگزار شد، گفت: بازه زمانی که برای کشف یک واکسن در نظر گرفته می شود هفت سال طول می کشد اما با توجه به شدت این بیماری بازه زمانی ۱۸ ماه تا دو سال در نظر گرفته می شود که واکسن مورد نظر برای بیماری کووید ۱۹ ساخته شود.

بیشتر بخوانید:

وی افزود: در حال حاضر در دنیا حدود ۱۵۰ گروه از دانشگاه ها و شرکت ها فعال شده اند تا واکسن مورد نظر را تولید کنند.

حریرچی با اشاره به اینکه تا زمانیکه واسکن موثر را کشف نشود ناچار به زندگی با این ویروس هستیم، ادامه داد: قائدتا تا زمانیکه ویروس مورد نظر کشف شود سیاست ما و کل دنیا این است که ابتلا به ویروس کرونا را به حداقل برسانیم و ابتلا به آن را به تاخیر اندازیم.

وی اظهارکرد: مدت ها زمان می گذرد که متخصصان برای کشف واکسن جهت بیماری مالاریا و ایدز در تلاش هستند اما هنوز واکسن موثره آن کشف نشده است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه کرونا یکی از پیچیده ترین عوامل بیماری زا است که تاکنون دنیا به خود دیده است، تصریح کرد: این ویروس بخش های مختلف اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی و ... را تحت تاثیر خود قرار داده است.

وی تاکید کرد: سالانه ۳۸۰ هزار مرگ و میر داریم و در حال حاضر ۲۰ درصد موارد مرگ و میر ما را بیماری کرونا به خود اختصاص داده است.

حریرچی خاطرنشان کرد: در استان هایی که عادی سازی و عادی پنداری نسبت به بیماری کرونا را شاهد بودیم ویروس کرونا شدن گرفته است چراکه وقتی ترس از بیماری کمتر شود با موج دوم و سوم بیماری مواجه خواهیم بود.

وی تاکید کرد: در حال حاضر بهترین، کم هزینه ترین و موثرترین راه مقابله با این ویروس استفاده بالای ۹۵ درصدی مردم از ماسک است.

حریرچی در ارتباط با امر غربالگری نیز توضیح داد: غربالگری یعنی تشخیص افراد مبتلا در مرحله اولیه و شناسایی افرادی که تماس نردیک با مبتلایان دارند.

وی افزود: هر فردی که مبتلا می شود از پنج نفر از نزدیکان وی حداقل یک نفر مبتلا می شود و اگر این افراد در مراحل اولیه تشخیص داده شوند دو فایده دارد که یکی از آن ها این است که دیگران را مبتلا نمی کند و از سوی دیگر بیماری وی به مرحله پیشرفته نمی رسد.

وی تاکیدکرد: در افرادی که علائم مشابه ویروس کرونا را دارند زمانیکه از آن ها تست گرفته می شود از هر شش نفر یک نفر مثبت می شود.

منبع: ایسنا