صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۵۹۷۴۰
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۱ - ۱۵ تير ۱۳۹۹
مدیر عامل آتش نشانی با بیان این که هر چه قدر یک ساختمان نا ایمن تر باشد، احتمال تاثیر گذاری عملیات مقابله کاهش می یابد، گفت: ایمنی یک چرخه کامل است و تنها با نرده بان بلند به عملیات اطفاء و غیره به دست نمی آید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیر عامل آتش نشانی با بیان این که هر چه قدر یک ساختمان نا ایمن تر باشد، احتمال تاثیر گذاری عملیات مقابله کاهش می یابد، گفت: ایمنی یک چرخه کامل است و تنها با نرده بان بلند به عملیات اطفاء و غیره به دست نمی آید.

 صبح امروز بررسی حادثه حریق کلینیک سینا روی میز بررسی شورای شهر تهران قرار گرفت و مهدی داوری مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی با ارائه گزارشی در صحن شورای شهر گفت: بحث مشکلات ایمنی شهر تهران دارای خلاءهای واقعی است که شهر را به چالش کشیده و بر همین اساس اعلام می‌کنم شهر تهران از نظر شرایط ایمنی حال خوبی ندارد.

وی با بیان این که فکر نکنید اقدامات سازمان آتش‌نشانی در حد چند ابلاغیه بوده است، گفت: این ساختمان ها توسط آتش‌نشانان در شهر شناسایی شده و بعد از آن بر اساس چک لیست کارشناسان تمام مخاطرات این ساختمان ها را احصاء کرده و ضمن آگاه سازی مالکین راهکارهای ایمن سازی را به آنها اعلام می کند و این یک فرآیند سنگین است.

داوری در مورد عملیات اطفای حریق حادثه کلینیک سینا با بیان این که در ساعت ۲۰:۴۶:۳۰ اولین تماس با سامانه ۱۲۵ برقرار شد گفت: در ساعت ۲۰:۴۶:۵۰اولین خروج آتشنشانان از ایستگاه دزاشیب و میدان تجریش انجام شد و با این که مسیر طولانی نبود اما به دلیل ترافیک آتشنشانان ۴ دقیقه و ۵۸ ثانیه بعد به محل حادثه می‌رسند و با توجه به حجم تماس های دیگر با آتش‌نشانی ایستگاه های ۸۸،۶۴ و ۱۰۵ نیز به محل حادثه اعزام می شوند.

وی با تاکید بر این که حضور اولین نیروهای ما همزمان با وقوع دومین انفجار بود گفت: انفجار دوم به حدی بود که دو ساختمان روبرو و مجاور را تحت تاثیر قرار داد.

داوری تاکید کرد: اگر تصاویر و فیلم ها را ببینید متوجه ستون دود به آسمان می شویم که به شخصه احتمال می دهم که این دود به دلیل وقوع انفجار بوده است چرا که هر انفجار، شعله، حرارت و دود را افزایش داده و تا شعاع ۲۰ متر انتقال می دهد.

وی با بیان این که ۳۰ دستگاه سیلندر اکسیژن و نیتروژن در محل وجود داشته که به گفته نگهبان کلینیک ۲۵ سیلندر در همان روز شارژ شده و به انباری انتقال داده می شود، گفت: اکسیژن به خودی خود علت حریق نیست اما قابل سوزاندن است و حریق را افزایش می دهد و پس از اولین انفجار با توجه به وجود سیلندرهای اکسیژن آتش‌نشانان به حریق حمله می کنند تا از تبعات بیشتر جلوگیری شود اما مساله این است که در این مرکز فقط یک راه پله وجود داشت.

وی با بیان این که در انباری این کلینک به غیر از سیلندر، حجم زیادی از کالاهای بیمارستان همچون الکل، لباس و غیره دپو شده بود که دود غلیظ نیز ناشی از سوختن آنها بود، گفت: متاسفنانه حریق به سیلندرها می رسد.

منبع: ایسنا