صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۵۰۵۱۴
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشورهای پرجمعیت نشان‌دهنده مشکلات بیشتری است که در آینده پیش روی مردم جهان خواهد بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش ایسنا، موارد ابتلا به کروناویروس جدید پس از یک روند کاهشی به ویژه در چندین کشور پرجمعیت سیر صعودی داشته است.

در حال حاضر پس از ایالات متحده آمریکا کشورهای روسیه، اسپانیا و برزیل به ترتیب از جمله کشورهایی هستند که میزان بالای ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را گزارش کرده‌اند و این امر نشان می‌دهد که تا پایان یافتن همه گیری کروناویروس فاصله زیادی باقی مانده است.

اکنون کانون‌های جدید شیوع بیماری در جهان پدیدار شده‌اند و با وجود چنین شرایطی می‌توان پیش بینی کرد که با افزایش موارد ابتلا در چندین کشور "پرجمعیت" از هند گرفته تا آفریقای جنوبی و مکزیک مشکلات بیشتری پیش روی مردم جهان است.

در روسیه طی ۲۴ ساعت گذشته حدود ۹۳۰۰ مورد جدید ابتلا شناسایی شده که در مجموع تعداد مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در این کشور به بیش از ۳۰۰ هزار نفر رسیده و حدود نیمی از آنان در مسکو بوده اند. به گفته مقامات این کشور بیش از ۲۹۰۰ نفر قربانی این بیماری شده‌اند.

همچنین مواردی از افزایش ابتلا در سراسر آفریقا گزارش شده که طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آفریقا در تمامی ۵۴ کشور این قاره در مجموع بیش از ۸۸ هزار مورد ابتلا و ۲۸۰۰ مورد فوتی گزارش شده است.

در این میان آفریقای جنوبی بالاترین رقم مبتلایان به کووید ۱۹ را گزارش کرده که طبق آمارها بیش از ۱۷ هزار نفر مبتلا شده و بیش از ۳۰۰ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند. موارد ابتلا به این بیماری به طور قابل توجهی در کیپ تاون و مناطق مجاور استان کیپ غربی افزایش پیدا کرده است.

در آمریکای لاتین نیز بیش از ۴۸۰ هزار مورد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ شناسایی شده و مجموع قربانیان به حدود ۳۱ هزار مورد رسیده است. بیشترین آمار مبتلایان در آمریکای لاتین در برزیل گزارش شده که اکنون در رتبه چهارم جهانی به لحاظ دارا بودن بالاترین آمار مبتلایان قرار دارد.

در هند نیز بیش از ۴۰۰۰ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید ۱۹ طی یک روز گزارش شده که از زمان برداشته شدن محدودیت‌ها بیشترین افزایش بوده است.

به گزارش شبکه خبری فاکس نیوز، نزدیک به پنج میلیون نفر در جهان به کروناویروس جدید آلوده شده و بیش از ۳۲۵ هزار نفر نیز تاکنون جان خود را بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ از دست داده‌اند.