صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۴۶۲۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۳ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
براساس مطالعات منتشر شده یک موسسه تحقیقاتی فنلاندی، محدویت‌های اعمال شده در اروپا به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا باعث کاهش بی‌سابقه آلودگی هوا و به دنبال آن مانع از مرگ زودرس ۱۱ هزارنفر شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

براساس مطالعات منتشر شده یک موسسه تحقیقاتی فنلاندی، محدویت‌های اعمال شده در اروپا به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا باعث کاهش بی‌سابقه آلودگی هوا و به دنبال آن مانع از مرگ زودرس ۱۱ هزارنفر شده است.

به گزارش شبکه فرانس۲۴، محققان مرکز تحقیقاتی "انرژی و هوای پاک " در هلسینکی در گزارش خود اعلام کردند، با قرنطینه صدها میلیون نفر در اروپا، آلودگی هوا به طور قابل توجهی در ماه جاری کاهش یافته است؛ امری که منجر به کاهش شدید بیماری‌ها و مرگ‌ومیر ناشی از آلودگی هوا شده است.

طبق گفته محققان این مرکز، سطح دی اکسید نیتروژن هوا(NO۲)در ماه آوریل ۴۰ درصد کاهش یافته که معادل این است که گویی همه مردم اروپا به مدت یک ماه سیگار گشیدن را ترک کرده‌اند.

به گفته یکی از تحلیلگران ارشد مرکز تحقیقاتی "انرژی و هوای پاک "، در این تحقیق نتایج ارزشمندی درمورد بهبود سلامت عمومی، کیفیت زندگی و گسترش توسعه پایدار با کاهش سوخت های فسیلی به دست آمده است.

براساس آمار آژانس محیط زیست اروپا، آلودگی هوا سالانه باعث مرگ زودرس بیش از ۴۰۰ هزار نفر در اتحادیه اروپا می‌شود.

پیش از این «آندره آمون» مدیر مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های اروپا اعلام کرده بود که اروپا برای مواجهه با بحران‌های همه‌گیر آینده ملزم به مطالعه و به کارگیری راهکارهای ایجاد هماهنگی متمرکز و تعامل میان کشورها است.

آمون با تاکید بر این که آمار مبتلایان و جانباختگان در بیشتر کشورهای اروپا رو به کاهش است گفت: دولت‌ها طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت باید در روند بازگشت به زندگی طبیعی تدریجی گام برداشته و پس از مشاهده و بررسی دقیق آثار و نتایج تصمیم‌گیری‌های خود و توجه به آمارهای جدید نسبت به ادامه لغو محدودیت‌ها عمل کنند تا گرفتار تبعات آن نشوند؛ ضمن این که کاهش تدریجی محدودیت‌ها و شرایط قرنطینه، فرصت مناسبی برای انجام آزمایش‌های تشخیصی در سطح جامعه و بررسی ارتباطات اجتماعی موارد ابتلا و در نتیجه افزایش کنترل بیماری را فراهم می‌کند.

پس از شیوع گسترده، ویروس کرونا، اروپا را با بحرانی‌ترین دوران خود پس از جنگ دوم جهانی مواجه کرده است. بسیاری از سیاستمداران جریان‌های مختلف کشورهای عضو، اتحادیه اروپا را به انفعال، بی‌تفاوتی، سردرگمی و تاتوانی در رویارویی با ویروس کرونا متهم کرده اند.

اسپانیا، ایتالیا و انگلیس به ترتیب با بیش از ۲۴۲ هزار مورد، بیش از ۲۰۷ هزار نفر و بیش از ۱۷۷ هزار نفر بیشترین شمار مبتلایان به کرونا در اروپا را ثبت کرده‌اند.

منبع: ایرنا