صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۳۳۳۷۴
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۵۴ : ۱۸ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸
The Week بررسی کرد؛
شیوع کروناویروس جهانی ممکن است جمهوری خواهان را نسبت به انتخاب مجدد در انتخابات 2020 بترساند. تاکنون، بررسی نظرسنجی‌ها به طور مداوم نشان می‌دهد رئیس جمهور ترامپ احتمالا در ماه نوامبر رقابت را به دموکرات‌ها واگذار می‌کند. با این حال، جمهوریخواهان تا امروز مانند دموکرات‌ها اعتماد به نفس لازم را از خود نشان داده‌اند. آنها به یاد می آورند که چهار سال پیش نیز اکثر نظرسنجی‌ها حکایت از پیروزی هیلاری بر ترامپ داشت، اما در نهایت اتفاق دیگری رقم خورد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جیمز پتوکوکیس در The Week نوشت: شیوع کروناویروس جهانی ممکن است جمهوری خواهان را نسبت به انتخاب مجدد در انتخابات 2020 بترساند. تاکنون، بررسی نظرسنجی‌ها به طور مداوم نشان می‌دهد رئیس جمهور ترامپ احتمالا در ماه نوامبر رقابت را به دموکرات‌ها واگذار می‌کند. با این حال، جمهوریخواهان تا امروز مانند دموکرات‌ها اعتماد به نفس لازم را از خود نشان داده‌اند. آنها به یاد می آورند که چهار سال پیش نیز اکثر نظرسنجی‌ها حکایت از پیروزی هیلاری بر ترامپ داشت، اما در نهایت اتفاق دیگری رقم خورد. مهمتر از همه نگرانی‌های اقتصادی در مورد بازگشت به گذشته به آن‌ها اطمینان می‌دهد که احتمالا ترامپ انتخاب نهایی مردم باشد.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: اما بحران بازار سهام به دلیل شیوع ویروس کرونا ممکن است هشداری مبنی بر یک دوره‌ای بودن ریاست جمهوری ترامپ باشد. بانک‌های وال استریت در حال حاضر پیش بینی‌های رشد اقتصادی خود را برای نیمه اول سال کاهش می‌دهند. فراتر از آن، آنها چندان مطمئن به ثبات در بازار نیستند. پیش‌بینی‌های اقتصادی در مورد تقاضای مصرف کننده و اختلال در زنجیره عرضه هم اکنون نیز وجود دارد. جی‌پی مورگان فقط پیش بینی سه ماهه دوم خود را برای رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا به 1.75 درصد کاهش داد.

پیش‌بینی‌های اقتصادی در حوزه تجارت دشوار است. اکنون، ترکیب معمول شمار مشاغل، بررسی‌های رفتار مصرف کنندگان و گزارش‌های درآمدهای شرکت‌ها، باید توسط رفتار ویروسی صورت بگیرد که عملا ناشناخته است. یکی از مشاوران اقتصادی، اقتصاد سرمایه صراحتا می‌گوید: مدلهای ما به هیچ وجه نمی‌توانند خطر شیوع کروناویروس گسترده در آمریکا را دقیقاً مانند آنچه در چین رخ داد و تقریباً باعث رکود اقتصادی شد، پیش‌بینی کنند. Moody's Analytics 40 درصد احتمال می‌دهد که ویروس به یک بیماری همه گیر جهانی تبدیل شود و آمریکا و بقیه اقتصاد جهانی را به سمت رکود اقتصادی سوق دهد.

رکود سال انتخابات برای هر کدام از دو طرف بد است. از سال 1960 سه انتخابات ریاست جمهوری در دوران رکود برگزار شد که حزب حاکم در همه آنها شکست خورد. یکی از مورخان سیاسی معروف به نام آلن لیچمن 13 کلید ورود به کاخ سفید را بر می‌شمرد که یکی از آنها نبود رکود اقتصادی است. نظرسنجی واشنگتن پست ABC در ماه گذشته، نشان داد که 56 درصد از شرکت‌کنندگان در آن عملکرد اقتصادی ترامپ را به نوعی تایید کرده‌اند. این شرایط با شیوع گسترده کرونا حتی اگر ترامپ هم مقصر آن نباشد، می‌تواند تغییر کند. کنفرانس مطبوعاتی پرتلاش ترامپ در اوایل این هفته نشان از هیچ اعتماد به نفسی نداشت و ممکن است در سقوط وال استریت نقش داشته باشد.

 روز دوشنبه، ترامپ توییت کرد:  سهام بورس از نظر من اوضاع خوبی دارد! تا امروز این پیام مدام از طرف او و مشاورانش تکرار شده است. جمعه، لری كودلو، رئیس شورای ملی اقتصادی به خبرنگاران گفت: ارزیابی تهدید ما كم و اقتصاد در شرایط کنونی در ثبات است.

اما این چیزی که واقعاً باید جمهوریخواهان را حیرت زده کند این است که جلوگیری از رکود آشکار لزوما ممکن است برای نجات ترامپ کافی نباشد. برخی از تحلیلگران انتخابات، شکست آل گور در مقابل جورج دبلیو بوش در سال 2000 را به دلیل کاهش خفیف رشد اقتصادی در طول سال می‌دانند. حتی اگر رشد اقتصادی در کل 4.1 درصد بود - چهارمین سال متوالی رشد 4 درصدی تولید ناخالص داخلی واقعی یا بالاتر رشد در سه ماهه سوم به 0.5٪ و در چهارم 2.5٪ کاهش یافت. همانطور که در تحلیل‌ها آمده، با این وجود، حدس اصلی ما این است که این کاهش رشد اقتصادی عامل اصلی شکست گور بود ... پس از او رونق اقتصادی طولانی که خیلی دیر و تا انتخاب مجدد جورج بوش در سال 1992 به تاخیر افتاد.

سقوط بازار سهام نیز ممکن است چیزی بیش از یک رشد اقتصادی کند را موجب شود. راجر فارمر، اقتصاددان UCLA در مقاله‌ای در سال 2014، اظهار داشت که سقوط شدید سهام در پاییز سال 2008  یک عامل بزرگ برای رکود اقتصادی است. امروز نیز تصور می‌شود که خطری مشابه وجود دارد، هراس ناشی از بیماری همه گیر که اگر بررسی نشود، می تواند به کسب و کار و اعتماد مصرف کننده لطمه زده و در نهایت باعث آسیب شود.  علاوه بر این، با توجه به ارزش دارایی‌های مالی در سطوح رکورد برابر اقتصاد، سلامت وال استریت و بازارهای سهام در خطر است.

در این شرایط باید از ترامپ انتظار داشته باشید که برای کاهش نرخ بهره به کنگره فشار بیاورد. همچنین انتظار می‌رود تلاش‌های بیشتری توسط تیم ترامپ برای گفتگو در بازار انجام شود.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۳
غیر قابل انتشار: ۰
حسین
|
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
واقعا ببینید اگه ویروس کرونا به امریکا برسه اقتصاد امریکا دچار بحران و‌رکود عجیبی میشه...
واسه کشورم ایران نگرانم بیشتر.که قبل از ویروس کرونا‌ چندین ساله بحران رکود اقتصادی آسیب پذیری را مردم ایران دارن تحمل میکنن
شما اینجا را بچسب.رفتن ترامپ توسط کرونا پیشکش.اقتصاد داغون اینجا را فکر کنم حس‌میکنی...اقتصاد داغون امریکا توسط کرونا تازه اگه وارد امریکا بشه.پیشکش.
ناشناس
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
ترامپ دیوانه مسول ویروس کرونا میباشد این دیوانه قمار باز قاتل است وباعث مرگ بسباری بخا طر ویروس کرونا شده است
ناشناس
|
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
نطر دادیم نه منتشر کردی و نه در غیر قابل انتشار است سه تا نطر به گفته شما رسیده و هر سه منتشر شده! نطر ارسالی در باره فاجعه پزشکی و بیما ر در کشور فوق را منتشر نکردی! برایتان واقعا متاسفم. سایت شما تنها سایتی بود که با علاقه دنبال می کردم.
حسین گربکندی
|
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
این مطلب مزخرفی بود بیماری وویروس کرونا ربط مستقیمی به مسایل سیاسی ندارد!!
واین مشکل بشری رابایستی پزشکان متخصص وخبره مرتفع وحل کرده وراه کنترل ودرمان کرونا راکشف کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
ازجهتی حق بااقای حسین است املدرعمل متاسفانه یاخوشبختانه هرموضوعی دستاویز سیاسیون می‌شود درحال حاضرمیلیاردها دلارتجارت پرسودمرتبط با وسایل وامکانات ممانعت ازگسترش کرونادرجهان درجریان است که معمولا منبع اصلی پولها افرادقدرتمندهستندکه بازهم متاسفانه مستقیم یاغیرمستقیم به سیاسیون ختم میشودلذاهم تجارت است وهم جنگ این تمام شودویروس بعدی دستاویز میشودتمامی هم نداردتا به نهایت برسد هموطنانم سلامت باشند
سام
| |
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
نه اتفاقا حرف درستی زده تو این دنیا همه چیز به نوعی با دنیای سیاست مربوطه!! به خصوص این موضوع که اگر از کنترل خارج بشه همان طور که اقتصاد چین را وارد رکود کرد احتمالا آمریکا رو هم وارد رکود و بحران اقتصادی بکنه شما اگه یه ذره رسانه های بین الملل و معتبر مثل سی ان ان و آمار و ارقامی که اونها از شاخص های بورس وال استریت و ارزش اونها ارایه می کنن رو ملاحظه کنین و ببینین که چه جور تو هفته های اخیر سقوط آزاد کرده اند خواهید فهمید و دانست که قضیه بی نهایت جدی و نگرانی نویسنده مقاله کاملا به جا و درست و صحیح است!!.