صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۳۰۳۲۳
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۱۱ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸
رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران ایران با تاکید بر این که احزاب نمی توانند به صورت زیگزاگی در انتخابات حاضر باشند، گفت: انتظار ما از رسانه ملی و مجریان و ناظران انتخابات این است که با بی طرفی زمینه نشاط و حضور حداکثری مردم را فراهم کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران ایران با تاکید بر این که احزاب نمی توانند به صورت زیگزاگی در انتخابات حاضر باشند، گفت: انتظار ما از رسانه ملی و مجریان و ناظران انتخابات این است که با بی طرفی زمینه نشاط و حضور حداکثری مردم را فراهم کنند.

به گزارش «انتخاب»، محسن هاشمی روز دوشنبه در نشست خبری این حزب برای معرفی فهرست نامزدهای حزب در انتخابات مجلس یازدهم با تاکید بر اهمیت انتخابات در ساختار سیاسی کشور اظهار داشت: در این دوره انتخابات با چالش‌های متعددی مواجه هستیم که از جمله مهمترین آنها می‌توان به افزایش فشارهای اقتصادی بر کشور اشاره کرد.

او ادامه داد: افزایش فشارهای اقتصادی بر کشور که دلیل عمده آن تحریمهای بی سابقه آمریکا و افت شدید درامدهای ارزی کشور، موجب کاهش شدید ارزش پول ملی و تورم شده که سفره ایرانیان وسطح رفاه را کوچکتر کرده و به همین خاطر نارضایتی عمومی در جامعه بدلیل مشکلات معیشتی ایجاد شده که هفت تا هشت دهک را شامل می شود و انتظار مردم از مجموعه حاکمیت در برابر مشارکت در انتخابات وحضور در صحنه، حداقل حل مسایل معیشتی است.

هاشمی گفت: چالش دوم مربوط به جایگاه مجلس شورای اسلامی است که به نوعی با وقایع اخیر، بخصوص گران شدن بنزین تضعیف شده است و افکارعمومی در مورد میزان اثرگذاری و تعیین کنندگی مجلس دچار ابهام شده است.

هاشمی دسته دیگر چالش‌های موجود این انتخابات را مشکلات مربوط به اصلاح‌طلبان دانست و بیان کرد: یکی از چالش‌های این حوزه به کارنامه و دستاورد اصلاح‌طلبان مخصوصا فراکسیون بیش از صدنفری امید در مجلس بر می‌گردد. اما در حال حاضر مهمترین چالش به مسئله ردصلاحیت‌های بخش عمده‌ای از کاندیداهای اصلاح‌طلب است که به همین دلیل شورای عالی اصلاحات تصمیم به عدم ارائه فهرست انتخاباتی گرفتند. البته این شورا احزاب اصلاح‌طلب را مختار به ارائه لیست کرد.

وی به سابقه حضور حزب کارگزاران سازندگی در تمامی ادوار گذشته انتخابات اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: گذشت زمان ثابت کرده است که احزاب فعال نمی‌توانند به صورت زیگزاگی‌ در انتخابات حاضر باشند و فقط زمانی که احتمال پیروزی بالاست در انتخابات شرکت کنند. چنین رویکردی خلاف مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی احزاب نسبت به مردم است.

رییس شورای شهر تهران به بیان علل ارایه لیست توسط کارگزاران پرداخت و توضیح داد: مهمترین دلیل حضور فعال در انتخابات است و اعلام اسامی کاندیداها در درجه دوم اهمیت بود. هرچند در انتخابات امسال ارایه لیست کار خیلی سخت بود و در لیست معرفی شده می‌بینیم افرادی حضور دارند که عمدتا ارتباط تشکیلاتی با کارگزاران نداشته‌اند.

عنوان یاران هاشمی به معنای انتساب لیست به آیت الله هاشمی و یا خانواده ایشان نیست

هاشمی درباره علت نامگذاری این لیست با عنوان یاران هاشمی نیز اظهار داشت: عنوان «یاران هاشمی» به تعبیر دبیرکل حزب، بیشتر یک عنوان ژورنالیستی بوده و به معنای انتساب این لیست به آیت الله هاشمی رفسنجانی یا خانواده ایشان نیست، بلکه منظور تداوم نگاه مشارکت محور و امیدوار آیت الله هاشمی رفسنجانی به انتخابات در هر شرایطی است و هر جریان یا حزبی را که به میانه روی، پرهیز از افراط و تفریط ، عقلانیت و اعتدال، واقع گرایی و عمل گرایی اعتقاد داشته باشد را یاران هاشمی می دانیم.

وی افزود: پیام حضور کارگزاران در انتخابات، گفتن «نه» افراطیون داخلی وخارجی این است که می خواهند با مایوس کردن وناامید کردن اکثریت مردم، زمینه را در داخل برای حاکمیت تندروها و در خارج برای تضعیف نظام فرهم بیاورند.انتظار از رسانه ملی، مجریان وناظران انتخابات آن است که در این چندروز باقیمانده، با بیطرفی زمینه نشاط و حضور حداکثری مردم در انتخابات را فراهم بیاورند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
هاشمی در یک نماز جمعه گفت پول های من در بانک ها برای روز مبادا انقلاب است. ثروت چپاول شده ملت را از این خانواده باید گرفت و به ملت بر گرداند.
نا شناس از شهر رودبار
|
۰۶:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۹
با سلام
پیش بینی انتخابات یازدهم مجلس شورای اسلامی در استان تهران:
1 – مجید انصارى
2 – علی رضا محجوب
3 - سید فرید موسوی
4 - مصطفی کواکبیان
5 - محمد علی وکیلی
6 - محسن علی جانی
7 - وحید توتون چی
8 - سید محمد رضا شریفی
9 - فخر الدین صابری
10 - ابوالفضل سروش
11 - حبیب سهرابی پارسا
12 - مهدی شیخ
13 – علی داستانی
14 – افشین علاء
15 – محمدحسین مقیمى
16 - محمدعیسى انصارى‌فرد
17 - محمدهادى انتشارى
18 – حسن قجاوند
19 - محمداحسان متقى
20 - الهام امین زاده
21 - علی عباسپور تهرانی‌فرد
22 - محمد آدابى
23 - حسن انصاری
24 - خسرو رحمانى
25 - پروانه مافی
26 - زهرا ساعی
27 - فریده اولاد قباد
28 - لیلا کمانی
29 - اعظم صمصامی
30 - سهیلا جلودارزاده
ج.ا
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
آقای هاشمی خیلی از سیاستهای پدر شما کار کشور و مردم را به اینجا رسانده و اسم هاشمی را یدک کشیدن برای هیچ لیستی افتخار خاصی نیست و امیدی هم به تغییر و بهبود اوضاع نیست ...دلار در عرض ۳ ماه ۳۰۰۰ تومن گران شده و بازارها بعلت نامعلوم بودن آینده فعلا همه نیمه تعطیلند
خودی
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
آآقای محسن باید بدانید که به حول وقوه خدا دیگر افرادی مثل شما وعلی مطهری وحسبن رفریدون وحسن روحانی دراین مملکت اعتبار ندارید وبابژد هذچه زود تر از صحنه بروید وگرنه همتون بهن حول وقوه خدا بابد محاکمه ومجزات شوید. ودست بردارید
خودی
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
آقای هاشمی شما هم انگاریژ درد مردم را می دانی که چه قدر از دولتمردان وهاشمی بزرگ وخانواده هاشمی ومطهری وآقا زاده های دیگر نا راضی هیتند وتنفردارند از روزی بترسید که همتون باید به خدا وخلق خدا جواب دنید که چرا مملکت را به ین روز رساندهاید
ناشناس
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
دلال ها بازاری های عمده مدیران و رانت خوار ها و برخی پزشکان و سرمایه دارها راضی اند
ناشناس
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
خیلی عقبید