صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۲۹۱۰۳
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۲۱ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
 دیلی بیست:
 کره شمالی درمورد مرگ و میر یا بیماری ناشی از ویروس کرونا هیچ خبری را منتشر نکرده است اما شکی نیست که  این بیماری در سراسر مرز چین و کره شمالی گسترده شده است. این در حالی است که کره شمالی با توجه به محدودیت های ناشی از تحریم ها و شرایط خاص خود دسترسی کاملی به دارو و تجهیزات لازم ندارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 کره شمالی درمورد مرگ و میر یا بیماری ناشی از ویروس کرونا هیچ خبری را منتشر نکرده است اما شکی نیست که  این بیماری در سراسر مرز چین و کره شمالی گسترده شده است. این در حالی است که کره شمالی با توجه به محدودیت های ناشی از تحریم ها و شرایط خاص خود دسترسی کاملی به دارو و تجهیزات لازم ندارد.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب به نقل از دیلی بیست، به نظر می رسد کره شمالی تا این لحظه هیچ علاقه ای ندارد که درباره ویروس کرونا اطلاع رسانی خاصی داشته باشد.

با وجود تصمیم این کشور مبنی بر پلمپ مرز 880 مایلی خود با چین (اکثر این موارد در طول رودخانه یالو به دریای زرد به سمت غرب و مرز 11 مایلی آن با روسیه)  اما نمی توان مطمئن بود که چنین کاری ثمربخش باشد. اما وب سایت مستقر در سئول Daily NK گزارش داده که تلفات در کره شمالی  وجود داشته است. این گزارش گفت که پنج نفر در شمال غربی سینویجو، در رودخانه یالو در مجاورت رودخانه ها و پل های ریلی از دندونگ که بزرگترین شهر چین است ، جان باخته اند. این منطقه برای تجارت با کره شمالی (با وجود تحریم ها) بسیار مهم است.

دیلی ال ای کی ، که به منابع داخل کره شمالی متکی است و گزارش ها را از طریق شبکه های تلفن همراه چینی به مخاطبین در چین ارسال می کنند ، گفت که مقامات "به مقامات بهداشت عمومی در سینویجو دستور داده اند که سریعاً اجساد را معدوم کرده و مرگ و میر را برای عموم مخفی نگه دارند."

بنا بر گزارش ها ، یکی از اولین بیماران کره شمالی در سینویجو با علائمی شبیه به سرماخوردگی و تب در بیمارستان بستری شد.دو بیمار دیگر دو روز بعد در یک بیمارستان دیگر در سینویجو و دو نفر دیگر در یک شهر نزدیک جان باختند.نگرانی های کره شمالی در مورد همه گیر شدن بیماری به دلیل کمبود دارو و تجهیزات اساسی منطقی است. بروس بنت ، تحلیلگر شرایط منطقه در این خصوص گفت: "از آنجا که شرایط بهداشتی و مراقبت های بهداشتی در کره شمالی بسیار بد است  آنها نمی توانند اجازه دهند ویروس در کشورشان گسترده شود و اقدامات لازم برای جلوگیری از انتشار سریع ویروس را با دقت انجام می دهند."

رودونگ سینون گزارش داد ، این کشور به تازگی یک دفتر مرکزی را برای هماهنگی عملیات ایجاد کرده است ، که 30،000 کارگر را برای مقابله با این بیماری بسیج کرده است. آژانس خبری کره شمالی گزارش داد که این دفتر مقرر کرده است آزمایشاتی را برای ورود به پایتخت پیونگ یانگ از طریق جاده و برای هر فردی که به خارج از کشور سفر کرده است انجام شود. افراد خارجی که در پیونگ یانگ مشغول کار هستند ، از جمله آنهایی که مأموریت های دیپلماتیک یا سازمان های غیردولتی دارند ، از ورود موقت به خارج از کشور منع شدند.

با وجود این که بیمارستانها و درمانگاهها از تجهیزات مورد نیاز در حد عادی برخوردارند اما ناامیدی خاصی در سطح برخی از رسانه های دولتی مشهود بود. بنا به گفته Yonhap ، خبرگزاری اخبار کره جنوبی ، رودونگ سینون هشدار داد که "سرنوشت" کشور در معرض خطر است.

بنت گفت: "کره شمالی فاقد واکسنهای مناسب یا توانایی های پزشکی است، بنابراین آنها باید با جلوگیری از ورود این بیماری به کره شمالی عمل کنند." با آنها تماس گرفته بودند قرنطینه شده اند.بر خلاف چین ، کره شمالی رسماً ضمن رد تلاش برای مبارزه با بیماری، هر گونه شیوع این بیماری را تکذیب کرده است.

ایوانز ریورر ، دیپلمات ارشد سابق ایالات متحده که در زمینه مسائل کره شمالی تخصص دارد ، گفت: "من به هیچ چیزی که از پیونگ یانگ می شنوم اعتقاد ندارم. کشوری با زیرساخت های بهداشتی ناکافی و جمعیت ناسالم ، کشوری که حدود 90 درصد تجارتش به چین وابسته است. بسته شدن کامل مرزها و اقدامات دیگری که پیونگ یانگ انجام داده است نشان دهنده احساس اضطراری واقعی در کره شمالی است."

وی ادامه داد: "من فکر می کنم اگر تعداد بیماران در حال افزایش باشد ، ممکن است باعث وحشت شود. در واقع ، ویروس کرونا احتمالاً تهدیدی بی نظیر برای کره شمالی است."

روزنامه های کره جنوبی، با استناد به منابع ناشناس اعلام کردند: "چندین مورد مشکوک به کرونا در کره شمالی کشف شده است حتی اگر همه مرزهای آن را ببندد. این عفونت ها به احتمال زیاد در قسمت های متخلخل از مرز با چین گسترش یافته اند که قاچاق و سایر رفت و آمدهای مخفیانه را شاهد هستند."