پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بهار، فصل سالادهای رنگارنگ است. فصل آمدن میوهها و سبزیجات رنگارنگ به بازار. به همین بهانه، بخشی از خواص سرکه بالزامیک را با شما در میان میگذاریم.
بهار، فصل سالادهای رنگارنگ است.
فصل آمدن میوهها و سبزیجات رنگارنگ به بازار. به همین بهانه، بخشی از خواص سرکه بالزامیک را با شما در میان میگذاریم.
سرکهای که میتواند چاشنی سالادهایتان شود و بدنتان را در برابر ابتلا به برخی از بیماریها بیمه کند.
اگر چربی خونتان بالاست
سرکه بالزامیک، سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که با وارد شدن به بدن، کلسترول بد را کاهش داده و سطح کلسترول خوب خون را بالا میبرند.
در این سرکه، میزان قابلتوجهی آهن، منگنز، فسفر و کلسیم هم وجود دارد و با خوردنش میتوانید به افزایش سوختوساز بدنتان امیدوار باشید و مانع گرفتگی رگهایتان شوید.
اگر ریفلاکس معده دارید
شاید تصور کنید که مصرف سرکه، اسید معده شما را بیشتر میکند و به افزایش ریفلاکس منجر میشود.
اما در بالزامیک، میزان زیادی از باکتریهای مفید پروبیوتیک وجود دارد. باکتریهایی که میتوانند سلامت دستگاه گوارشتان را تضمین کنند.
برای هضم بهتر غذا و کاهش مشکلات معدهتان، میتوانید سراغ این سرکه بروید.
گذشته از این، بهخاطر داشته باشید که افزایش متابولیسم و بهبود وضعیت رودهها، زمینه را برای کاهش وزن هم فراهم میکند.
اگر دیابت دارید
سرکه بالزامیک، تنها گردش خون در رگها را بهبود نمیدهد.
این سرکه از بالا رفتن بیش از اندازه قندخون جلوگیری کرده و تاثیر درمانهای دیابت را بیشتر میکند.
اگر جوشجوشی هستید
جوشهای عفونی و آکنهها را با کمک بالزامیک میتوان کمتر کرد. این سرکه خاصیت ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی دارد و پوست را تمیز و شفاف میکند.
به گفته محققان، از سرکه بالزامیک نه تنها به شکل خوراکی، بلکه به شکل موضعی هم میتوان برای بهبود جوشهای عفونی کمک گرفت.
اگر استخوانهایتان کمجان هستند
برای استحکام بیشتر استخوانهایتان میتوانید سراغ بالزامیک بروید.
ویتامینها و موادمعدنی موجود در این سرکه، جذب کلسیم را بهبود میدهند و نه تنها به کاهش علائم بیماری آرتروز کمک میکنند، بلکه احتمال شکستگی استخوان را هم پایین میآورند.
زندگی آنلاین