صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۷۰۲۶۶
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۱۴ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۸
یک منبع طالبان به «رادیوآزادی» گفت: 14 نفر از جمله «ملا عبدالغنی برادر» رئیس دفتر سیاسی طالبان «عباس ستانکزی» رئیس تیم مذاکره کننده این گروه با آمریکا از فهرست سیاه سازمان ملل خارج شدند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

منابع خبری اعلام کردند که اعضای دفتر سیاسی طالبان در قطر به صورت موقتی از فهرست سیاه سازمان ملل خارج شده است.

به گزارش تسنیم، منابع خبری تصریح کردند که اعضای تیم مذاکره کننده طالبان با آمریکا به صورت موقتی از فهرست سیاه سازمان ملل خارج شده است.

یک منبع طالبان به «رادیوآزادی» گفت: 14 نفر از جمله «ملا عبدالغنی برادر» رئیس دفتر سیاسی طالبان «عباس ستانکزی» رئیس تیم مذاکره کننده این گروه با آمریکا از فهرست سیاه سازمان ملل خارج شدند.

«انس حقانی» برادر رهبر شبکه حقانی، «خیرالله خیرخواه»، «امیرخان متقی»، «مولوی شهاب‌الدین دلاور»، «ملافضل محمد مظلوم» و «عبدالسلام حنفی» از سایر نمایندگان طالبان هستند که از فهرست سیاه خارج شدند.

تا کنون منابع رسمی از جمله دولت افغانستان، سازمان ملل و گروه طالبان نیز به این خبر واکنشی نشان نداده است.

انس حقانی در حالی در این فهرست جا دارد که ظاهرا هنوز در زندان در افغانستان بسر می‌برد.

طالبان بارها خواستار آزادی انس حقانی از زندان شدند اما دولت افغانستان تا کنون حاضر نشده است وی را از زندان آزاد کند.

این گروه در دور پنجم مذاکرات صلح با آمریکا در قطر به صورت جدی موضوع خروج اسامی رهبران این گروه از فهرست سیاه سازمان ملل را مطرح کرده است.

دولت افغانستان در واکنش به این موضوع تاکید کرده بود که تنها دولت افغانستان حق دارد تا درخواست خروج اسامی رهبران طالبان از فهرست سیاه در سازمان ملل را مطرح کند.

دولت افغانستان پیش از این گفته بود که تنها زمانی درخواست رسمی خود را به سازمان ملل برای خروج اسامی رهبران طالبان از فهرست سیاه به سازمان ملل را ارائه خواهد کرد که این گروه حاضر به مذاکره با دولت این کشور شود.

این فهرست برای رهبران سیاسی طالبان دردسر ساز شده است زیرا اعضای دفتر سیاسی طالبان نمی‌توانند به صورت آزادانه به سایر کشورها سفر کنند.

پیش از این نیز سفر اعضای دفتر سیاسی طالبان به اسلام‌آباد نیز به دلیل شکایت دولت افغانستان به سازمان ملل لغو شده بود.