صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۳۰۵۲۰
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۸ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۷
قیمت نفت روز پنج شنبه در پی کاهش هفتگی ذخایر نفت آمریکا و تقاضای بالا برای بنزین در این کشور، برای سومین روز متوالی افزایش یافت.بهای معاملات آتی نفت برنت با ۲۶ سنت یا ۰.۳ درصد افزایش، به ۷۹.۶۶ دلار در هر بشکه رسید. نفت برنت روز چهارشنبه نیم درصد افزایش داشت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

قیمت نفت روز پنج شنبه در پی کاهش هفتگی ذخایر نفت آمریکا و تقاضای بالا برای بنزین در این کشور، برای سومین روز متوالی افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت با ۲۶ سنت یا ۰.۳ درصد افزایش، به ۷۹.۶۶ دلار در هر بشکه رسید. نفت برنت روز چهارشنبه نیم درصد افزایش داشت.

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۶۰ سنت یا ۰.۸ درصد افزایش، به ۷۹.۶۶ دلار در هر بشکه رسید.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد ذخایر نفت این کشور در هفته منتهی به ۱۴ سپتامبر برای پنجمین هفته متوالی کاهش یافته و به پایینترین میزان در سه سال و نیم اخیر رسیده است در حالی که ذخایر بنزین به دلیل تقاضای بالا، کاهش بیش از حد انتظاری داشت.

ذخایر نفت آمریکا در مدت مذکور ۲.۱ میلیون بشکه کاهش یافت در حالی که تحلیلگران کاهش این ذخایر به میزان ۲.۷ میلیون بشکه را پیش بینی کرده بودند.

از سوی دیگر، تحریمهای آمریکا علیه صادرات نفت ایران در چهارم نوامبر آغاز می‌شود و بسیاری از خریداران برای توقف خرید از تهران تحت فشار واشنگتن قرار دارند و معلوم نیست تولیدکنندگان دیگر می‌توانند عرضه کمتر از ایران را جبران کنند یا خیر.

بر اساس گزارش رویترز، اوپک و سایر تولیدکنندگان شامل روسیه یکشنبه هفته آینده در الجزایر دیدار خواهند کرد تا به بحث درباره نحوه تخصیص افزایش تولید در میان کشورهای مشارکت کننده در توافق کاهش تولید بپردازند.

اوپک به رویترز اعلام کرده هیچ اقدام فوری برنامه ریزی نشده و تولیدکنندگان درباره نحوه تقسیم افزایش تولید که در نشست ژوئن مورد موافقت قرار گرفته بود، مذاکره خواهند کرد.

میانگین قیمت هر بشکه نفت امسال حدود ۷۲ دلار بوده است و آژانس بین‌المللی انرژی هفته گذشته هشدار داد قیمتهای نفت ممکن است به بالای ۸۰ دلار در هر بشکه صعود کنند مگراینکه تولیدکنندگان تولید کمتر ایران و ونزوئلا را که از اعضای اوپک هستند، جبران کنند. اگرچه اختلافات تجاری و مشکلات مالی در برخی از بازارهای نوظهور ریسکی برای تقاضا برای نفت به شمار می‌رود اما آژانس بین‌المللی انرژی هشدار داده که ریسکهای عرضه بر نگرانی‌های مذکور سنگینی می‌کند.