صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۲۴۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۱۶ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۷
نتایج تازه‌ترین بررسی‌های صورت گرفته نشان داده است، مصرف روزانه قارچ‌های سفید دارای کلاهک از طریق تقویت باکتری‌های روده از دیابت نوع ۲ جلوگیری می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

نتایج تازه‌ترین بررسی‌های صورت گرفته نشان داده است، مصرف روزانه قارچ‌های سفید دارای کلاهک از طریق تقویت باکتری‌های روده از دیابت نوع ۲ جلوگیری می‌کند.

به گزارش فارس، محققان این پژوهش طی بررسی‌های متعدد خود دریافتند، قارچ‌های دارای کلاهک سفید می‌توانند با بهبود اجتماع میکروبی روده همانند پری بیوتیک عمل کرده و عملکرد کبد را بهبود بخشند.

براساس این بررسی، مصرف روزانه یک قارچ برای جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع دوم کفایت می‌کند و مصرف بیشتر، این خاصیت را از بین می‌برد.

دانشمندان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا باور دارند، بهبود اجتماع میکروبی روده منجر به تنظیم گلوکز در کبد و در نهایت مانع ابتلا به دیابت نوع دوم می‌شود.

محقق ارشد این مطالعه تأکید می‌کند: «کنترل بهتر گلوکز برای دیابت و همچنین سایر بیماری‌های متابولیکی ضروری است».

به گفته پژوهشگران، هر تغییری در رژیم غذایی بر روی باکتری‌های روده تأثیر می‌گذارد.

این بررسی در دیلی‌میل منتشر شده است.