صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۲۲۶۲۱
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۱ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۷
'محمد علی الحوثی' در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت : دولت کانادا را به گشایش سفارت خود در جمهوری یمن دعوت می کنیم. صنعا از این امر استقبال خواهد کرد. دعوت الحوثی از کانادا پس از آن صورت می گیرد که دولت عربستان با فراخوانی سفیر خود از کانادا به سفیر این کشور در ریاض 24 ساعت فرصت داد تا خاک این کشور را ترک کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ساعاتی پس از تصمیم عربستان برای اخراج سفیر کانادا، رییس کمیته عالی انقلاب یمن وابسته به انصار الله از این کشور خواست سفارت خود را به جای ریاض در صنعا دایر کند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا ، 'محمد علی الحوثی' در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت : دولت کانادا را به گشایش سفارت خود در جمهوری یمن دعوت می کنیم. صنعا از این امر استقبال خواهد کرد.
دعوت الحوثی از کانادا پس از آن صورت می گیرد که دولت عربستان با فراخوانی سفیر خود از کانادا به سفیر این کشور در ریاض 24 ساعت فرصت داد تا خاک این کشور را ترک کند.
در بیانیه ای که خبرگزاری رسمی عربستان (واس) به نقل از وزارت امورخارجه این کشور منتشر کرده آمده است، این اقدام دولت ریاض پس از آن صورت می گیرد که کانادا ضمن ابراز نگرانی نسبت به موج بازداشت فعالان جامعه مدنی عربستانی از جمله 'سمر بدوی' برنده ' جایزه بین‌المللی زن شجاع' سال 2012 آمریکا و 'نسیمه الساده' ، خواستار آزادی فوری فعالان حقوق بشر سعودی شده بود.
منابع مخالف سعودی سه شنب گذشته (9 مرداد) از بازداشت این دو فعال جامعه مدنی سعودی خبر داده بودند.
ریاض با بیان این که موضع کانادا در مورد آن چه فعالان جامعه مدنی سعودی اعلام شده است، ادعایی نادرست، عجیب و نادرست است، موضع گیری اتاوا در این مساله را دخالت آشکار در امور داخلی عربستان دانسته است.
عربستان همچنین اعلام کرد، درپی این موضع گیری دولت کانادا، کلیه تعاملات تجاری و سرمایه گذاری جدید خود را با این کشور به حالت تعلیق درخواهد آورد.
در ادامه این بیانیه آمده است: اقدام اخیر کانادا حمله به عربستان تلقی می شود و نیازمند اتخاذ یک موضع جدی در برابر هر کشوری است که درصدد است، حاکمیت سعودی را خدشه دار کند.
وزارت امورخارجه عربستان اعلام کرد: این موضع دولت کانادا، تعدی غیرقابل قبول به قوانین و قوه قضاییه و خدشه دار کردن حاکمیت سعودی و دخالت آشکار در امور داخلی آن است.
دولت سعودی در ماه های اخیر شمار زیادی از استادان دانشگاه، شاعران، روحانیون و تجار را به اتهام اقدام علیه امنیت ملی بازداشت و روانه زندان کرده که موجی از نگرانی را در میان سازمان های حقوق بشری برانگیخته است.