صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۱۸۶۹۴
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۲ - ۲۲ تير ۱۳۹۷
شرکت رکورد فیوچر که در زمینه امنیت سایبری فعال است گفته است این اطلاعات از کامپیوتر یک سروان نیروی هوایی آمریکا به سرقت رفته است. این شرکت امنیتی اعلام کرد که در یک اتاق گفتگوی مختص به هکرها در اینترنت دریافته که یک نفر پیشنهاد فروش اسناد حساسی مربوط به پهپاد آمریکایی ام.کیو-9 ریپر را داده است.اطلاعات شامل راهنمای نگهداری و تعمیر پهپاد ام کیو-۹ ریپر و دستورالعمل‌های آموزشی برای نیروهای اعزامی آمریکا به خارج این کشور است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند یک هکر توانسته با استفاده از یک نقص امنیتی در سیستم‌های کامپیوتری ارتش آمریکا، اسناد حساسی درباره پهپادهای ارتش آمریکا و دستورالعمل‌های مقابله با شبه نظامیان را به سرقت برده و برای فروش در "دارک‌وب" قرار دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از فاکس نیوز، شرکت رکورد فیوچر که در زمینه امنیت سایبری فعال است گفته است این اطلاعات از کامپیوتر یک سروان نیروی هوایی آمریکا به سرقت رفته است. این شرکت امنیتی اعلام کرد که در یک اتاق گفتگوی مختص به هکرها در اینترنت دریافته که یک نفر پیشنهاد فروش اسناد حساسی مربوط به پهپاد آمریکایی ام.کیو-9 ریپر را داده است.

اطلاعات شامل راهنمای نگهداری و تعمیر پهپاد ام کیو-۹ ریپر و دستورالعمل‌های آموزشی برای نیروهای اعزامی آمریکا به خارج این کشور است.

پلیس دنبال هکری است که این اطلاعات را به سرقت برده و در دارک‌وب به فروش گذاشته است. دارک‌وب شبکه‌ای است که دسترسی به آن تنها با نرم‌افزارهای خاصی امکان‌پذیر است.

پلیس بر اساس مدارکی که توسط شرکت رکوردد فیوچر جمع‌آوری شده عمل می‌کند. این شرکت گفته است توانسته هکر مربوطه و محل اقامتش را شناسایی کند.

این شرکت گفته است هکر اسناد و مدارک بیشتری در اختیار دارد.

اسناد مربوط به پهپادها از طریق یک نقص امنیتی در سیستمی که این سروان نیروی هواپیمایی استفاده می‌کرد موسوم به سیستم Netgear به سرقت رفت.

این فرد روتر خود را به روز نکرده بود و به همین خاطر امکان هک آن برای هکرها فراهم شد.

این سروان نیروی هوایی آمریکا کمی پیش از سرقت این اطلاعات، دوره "چالش هوشیاری سایبری" را گذرانده بود.

سایر اطلاعاتی که به فروش گذاشته شده، از یک منبع دیگر به سرقت رفته است.

این اطلاعات شامل روش‌های خنثی کردن بمب کنار جاده‌ای و دستورالعمل تانک ام۱ آبرامز است.

صحبت‌های این هکر نشان می‌دهد که این فرد به شبکه‌های نظامی آمریکا دسترسی داشته و اغلب تصاویر زنده‌ای را که پهپادها در حین عملیات گرفته بودند، تماشا می‌کرده است.

هیچ یک از اطلاعات به سرقت رفته محرمانه نبودند اما دسترسی به بیشتر این اطلاعات همگانی نبود و تنها عده‌ای محدود به آن دسترسی داشتند.