صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۱۱۳۷۴
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۲۲ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۷
وزیر کشور با بیان اینکه استانداران باید محور وحدت و انسجام در سطح ملی باشند، گفت: مخرج مشترک وحدت و انسجام داخلی و اعتماد سازی و تقویت اعتماد و ایجاد نشاط و امید و افزایش کارآمدی، رضایتمندی مردم است؛باید در افزایش رضایتمندی مردم اهتمام و توجه ویژه داشته باشیم
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر کشور با بیان اینکه استانداران باید محور وحدت و انسجام در سطح ملی باشند، گفت: مخرج مشترک وحدت و انسجام داخلی و اعتماد سازی و تقویت اعتماد و ایجاد نشاط و امید و افزایش کارآمدی، رضایتمندی مردم است؛باید در افزایش رضایتمندی مردم اهتمام و توجه ویژه داشته باشیم.

به گزارش عصرایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور،«عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور» شامگاه سه‌شنبه (8 خرداد ماه) در همایش استانداران سراسر کشور که در محل وزارت کشور برگزار شد گفت: هر استاندار باید متناسب با اقتضای منطقه ای در راستای انسجام و وحدت برنامه‌ریزی و اقدام کند.

رحمانی فضلی با تکیه بر این که « در داخل نیازمند وحدت و انسجام داخلی هستیم»، خاطرنشان کرد: این مسئله با حرف و شعار موثر نخواهد بود، بلکه باید در عمل این اتفاق بیافتد همچنین تعامل استانداران در انسجام و وحدت داخلی بسیار موثر است و استانداران باید محور وحدت و انسجام در سطح ملی باشند.

وی با بیان اینکه متشکل ترین حوزه ای که می تواند در جهت وحدت و انسجام داخلی کمک کند حوزه سیاسی است، افزود: در حوزه سیاسی احزاب و جریانات و گروه های زیادی داریم که در برهه‌های مختلف از جمله انتخابات حضور باشکوه داشتند همچنین در مقاطع مختلف احزاب و جریانات همراهی خوبی کردند و به کمک وزارت کشور آمدند.

وزیر کشور اظهار داشت: در مسئله تنش های اجتماعی همانند حوادث دی ماه، احزاب دلسوزانه وارد شدند و به کمک وزارت کشور آمدند، لذا باید از ظرفیت گروه‌ها و جریانات و احزاب در وحدت ملی و انسجام داخلی استفاده کنیم.

رحمانی فضلی خطاب به استانداران ادامه داد: در راستای انسجام و وحدت داخلی، منشور گفت وگوی سیاسی را ابلاغ کردیم که باید با استفاده از این منشور زمینه‌های گفت وگوی سیاسی را در استان ها ایجاد کنید. همچنین سعی کنید برای گروه‌های سیاسی محورهای تعیین کننده انسجام و وحدت را ایجاد کنید، استانداران باید با همه صنوف و طبقات و اقشار مختلف جامعه ارتباط داشته باشند و آنها را در انجام امور استان مشارکت واقعی و جدی و عملی بدهند.

رحمانی فضلی با تاکید بر ضرورت تقویت اعتماد و امید و نشاط در جامعه گفت: موضوع اعتماد مردم به نظام و دولت را باید در دستور کار قرار دهیم و تمام کارهای مثبت و موثری که در کشور صورت می‌گیرد باید به اطلاع مردم برسد.

وی افزود: در مسئله اقتصادی با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام گرفت و شورای اقتصاد مقاومتی که پای کار آمد دولت توانست در سال گذشته برای 800 هزار نفر از یک میلیون نفری که در سال گذشته وارد بازار کار شدند اشتغال ایجاد کند و این آمار به نسبت دولت قبل بسیار خوب است، اما از طرف دیگر شاهد حضور بیش از دو میلیون افراد جویای کار انباشته شده در سال‌های قبل هستیم بنابراین این دستاوردها و اقدامات دولت و مشکلات و چالش ها باید برای مردم تشریح شود تا به کمک مردم و همراهی آنها بتوانیم کارها را به نحو احسن پیش ببریم.

وی با تاکید بر اینکه طرح کارآمدی و موفقیت و فعالیت های دولت در بخش های مختلف به عنوان یک امر منسجم در دستور کار استانداران باشد، اظهار داشت: استانداران از ظرفیت صدا و سیما و روابط عمومی و رسانه های جمعی و فضای مجازی برای طرح کارآمدی و موفقیت‌های دولت استفاده کنند، همچنین با توانمندی سازمان های مردم نهاد (سمن ها) از ظرفیت آنها در پیشبرد برنامه ها استفاده شود.

وزیر کشور با بیان اینکه در اعتماد سازی و مشارکت اقتصادی باید کار را به بخش خصوصی واگذار کرد افزود: اعتقاد رئیس جمهوری و معاون اول و دولت این است که کارها را به بخش خصوصی واگذار کنیم. استان ها هم به تبعیت از این اعتقاد باید امور را به بخش خصوصی واگذار کنند.