صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۹۰۲۷۱
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۳ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۶
۳۷ درصد سرمربیان حاضر در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه خارجی هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

۳۷ درصد سرمربیان حاضر در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه خارجی هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آس، پنجشنبه بالاخره فدراسیون فوتبال استرالیا سرمربی جدید تیم ملی کشورش را اعلام کرد و فان مارویک هدایت تیم ملی این کشور را در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه بر عهده خواهد گرفت. با این اتفاق همه سرمربی‌های حاضر در این رقابت‌ها شناخته شدند. از ۳۲ سرمربی حاضر در جام جهانی، ۱۲ نفر خارجی هستند که در مجموع ۳۷ درصد آنها ملیت متفاوت با تیم ملی تحت هدایتشان دارند. در ادامه به سرمربی‌های خارجی جام جهانی اشاره می‌شود.

روبرتو مارتینس

سرمربی اسپانیایی در جام جهانی بر روی نیمکت بلژیک خواهد نشست. او تجربه زیادی در انگلیس داشته و در تیم‌هایی همچون سوانسی، ویگان و اورتون بوده است.

خوسه پکرمن

سرمربی آرژانتینی در اسپانیا به خاطر هدایت تیم لگانس شهرت دارد. او از سال ۲۰۱۲ به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال کلمبیا شناخته شد و در روسیه نیز همچنان با این تیم خواهد بود. پیش از این هدایت تیم‌های زیر ۲۰ سال آرژانتین و تیم بزرگسالان این کشور را بر عهده داشت. پکرمن تجربه حضور در باشگاه‌هایی همچون تیگرس، تولوکا، کولو کولو، آرخنتینوس جونیورز و چاکاریتا را دارد.

اروه رنار

سرمربی فرانسوی در فوتبال آفریقا سابقه زیادی دارد. او هدایت تیم‌هایی همچون غنا (به عنوان دستیار)، زامبیا، آنگولا و ساحل عاج را برعهده داشت. رنار از سال ۲۰۱۸ به عنوان سرمربی مراکش معرفی شد. حضور سرمربی فرانسوی در کشور آفریقایی باعث شد مراکش در سطح جهانی دوباره بدرخشد. با این حال او تجربه خوبی در باشگاه‌های لیل و سوشوی فرانسه نداشته است.

فان مارویک

سرمربی هلندی آخرین مربی بود که حضورش در جام جهانی قطعی و به عنوان سرمربی استرالیا انتخاب شد. او پیش از این هدایت تیم ملی عربستان را بر عهده داشت و قرار بود این تیم را راهی جام جهانی کند ولی فدراسیون فوتبال عربستان او را کنار گذاشت. مارویک هدایت تیم‌های بزرگی همچون فاینورد، هامبورگ و دورتموند را بر عهده داشت. همچنین توانست به همراه تیم ملی هلند تا فینال جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی صعود کند اما در آن دیدار مغلوب اسپانیا شد و از کسب قهرمانی باز ماند.

هکتور کوپر

سرمربی آرژانتینی تجربه حضور در اسپانیا را با تیم‌های مایورکا، والنسیا، رئال بتیس و راسینگ سانتاندر داشت. کوپر آرژانتینی از سال ۲۰۱۵ بر نیمکت تیم ملی مصر نشست و توانست این تیم را به جام جهانی ۲۰۱۸ برساند.

خوان کارلوس اسوریو

سرمربی کلمبیایی نخستین حضورش را به عنوان سرمربی در تیم ملی تجربه خواهد کرد. او از سال ۲۰۱۵ به عنوان سرمربی تیم ملی مکزیک برگزیده شد و این تیم را به جام جهانی رساند. اسوریو پیش از این هدایت تیم‌هایی همچون سائوپائولو، ناسیونال، پوئبلا، اونسه کالداس، نیویورک رد بولز، شیکاگو فایر و میوناریوس را بر عهده داشت.

کارلوس کی‌روش

سرمربی پرتغالی به علت دوران حضورش در رئال مادرید، منچستر یونایتد و تیم ملی پرتغال شناخته شده است. او اغلب هدایت تیم‌های خارجی را بر عهده و دوران کوتاه‌مدتی در این تیم‌ها داشته است اما جای تعجب دارد که از سال ۲۰۱۱ در ایران مانده است. کی‌روش پیش از این در تیم‌های ملی پرتغال، آفریقای جنوبی و امارات حضور داشت.

ریکاردو گارکا

سرمربی آرژانتینی در سال ۲۰۱۵ برای نخستین بار حضور در یک تیم ملی را تجربه کرد. او هدایت پرو را بر عهده گرفت و حالا با این تیم در جام جهانی حضور دارد. گارکا پیش از این سرمربی تیم زیر ۲۰ سال آرژانتین بود و در این کشور هدایت تیم‌های باشگاهی همچون ایندپندیته، تایرس، بلس و کلن را بر عهده داشت.

وحید خلیل هوژیچ

سرمربی بوسنیایی از سال ۲۰۱۵ بر نیمکت ژاپن نشست. مردم این کشور از عملکرد این سرمربی راضی هستند. او پیش از این در تیم‌های الجزیره و کاستاریکا حضور داشت. همچنین در سال ۲۰۰۳ هدایت پاری‌سن ژرمن را بر عهده داشت. ترابوزون اسپور آخرین تجربه حضور خلیل هوژیچ در یک تیم باشگاهی بود که تنها چهار ماه طول کشید.

خوسه آنتونیو پیتسی

سرمربی آرژانتینی تجربه حضور در تنه‌ریف، والنسیا، بارسلونا و ویارئال را داشته است. او بیش از یک سال هدایت تیم ملی شیلی را بر عهده داشت اما نتوانست این تیم را راهی جام جهانی کند. با این حال اکنون فرصت دارد به عنوان سرمربی تیم ملی عربستان در جام جهانی حضور داشته باشد.

ارنان گومس

سرمربی کلمبیایی توانست برای نخستین بار پاناما را راهی جام جهانی کند. او از سال ۲۰۱۴ هدایت این تیم را بر عهده گرفت. گومس پیش از این در کلمبیا (دو دوره مختلف) و اکوادور حضور داشت. او در بخش باشگاهی تنها در کشورش کار کرده است. ناسیونال، ایندپندینته دِ مدئین و ایندپندینته دِ سانتافه از جمله آنها هستند.