پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مفسر قرآن کریم و استاد برجسته حوزه به بیان تقبیح عمل ربا پرداخت و گفت: همه باید ربا را در جامعه حذف کنیم.
به گزارش انتخاب به نقل از فارس، در حاشیه چهارمین گردهمایی معاونان، مدیران و رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران، مدیران ادارات و نمایندگیهای تبلیغات اسلامی شهرهای مازندران با حضرت آیتالله جوادیآملی در رینه آمل دیدار کردند.
آیتالله جوادی آملی در ابتدای این دیدار با تبریک دهه کرامت و ایام میلاد امام رضا(ع) از ارائه گزارش فعالیتهای مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران و حضور مدیران شهرهای استان تشکر کرد و افزود: وجود مبارک امام رضا(ع) به عنوان عالم اهل بیت(ع) معروف شد و فرصت مناسبی که برای ایشان بهوجود آمد تا در خراسان پایهگذاری کنند و اولین علمی که برای ما ترسیم کردهاند، علم توحید است.
وی ادامه داد: نقل از امام رضا(ع) است که کلمه «لا اله الا الله حصنی و انا من شروطها»، ناظر به هماهنگی قرآن و عترت است.
این مفسر قرآن کریم در ادامه به فضیلتها و ارزشهای علمآموزی اشاره کرد و در باب علمآموزی، بیان کرد: هیچکس نمیتواند بگوید که فارغالتحصیل یا بازنشسته شدم چرا که این حرف خوبی نیست، تا نفس میکشیم باید علم بیاموزیم مثل ابوریحان بیرونی که هنگام مرگ نیز علمآموزی کرد.
آیتالله جوادی آملی با اشاره به وصیت ابوریحان بیرونی اظهار کرد: ابوریحان بیرونی وصیت کرد وقتی که من مردم، آن برادههای قلم شکسته و اضافه در انبار را جمع کردم، همانها را آتش کنند و آب گرم کنید و مرا از آن غسل دهند و بعد کفن کنند، چون با همین قلم نیها ، فقه اهل بیت را نوشتم.
این مرجع تقلید در بخش دیگر از سخنان خود ، به علمی که منفعت ندارد اشاره کرد و افزود: کشوری که آب و خاک دارد ولی کار نمیکند به هلاکت میرسد.
این استاد برجسته حوزه افزود: مزدوری در اسلام مکروه است و ما نمیتوانیم کشور را با مزدوری اداره کنیم.
وی با ذکر این شعار که آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند ، شعار درستی است به بیان تقبیح عمل ربا پرداخت و تصریح کرد: همه باید ربا را در جامعه حذف کنیم.
این مرجع تقلید تصریح کرد: قرآن کریم میفرماید علما و عقلای جامعه هستند که جامعه را اصلاح میکنند.
در ابتدای این جلسه مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران به شخصیت ممتاز علمی، دینی و قرآنی آیتالله جوادی آملی در جهان اسلام اشاره کرد و گفت: فعالیتهای قرآنی ادارهکل تبلیغات اسلامی مازندران در راستای ترویج رفتار قرآنی است.
حجتالاسلام ناصر شکریان افزود: به منظور ترویج فرهنگ قرآنی این ادارهکل تاکنون موفق به تربیت بیش از 8 هزار مربی قرآنی و راهاندازی 800 مؤسسه قرآنی در مازندران شده است.
شکریان به اعزام 300 مبلغ به مناطق آسیبپذیر استان در ایام ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: با هماهنگی و برنامهریزی به عمل آمده، سعی شد در سالجاری هیچ مسجدی بدون مبلغ نباشد.