صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۵۸۲۴۷
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۱۱ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکیدبراینکه رسانه ملی رسالت خود را درباره کودکان انجام نمی‌دهد، گفت: این رسانه به عنوان یک نهاد اجتماعی آموزشی می‌تواند برنامه‌های آموزشی مستقیم و غیرمستقیم برای خانواده‌ها و کودکان داشته باشد که متاسفانه اینطور نیست.

به گزارش انتخاب، پروانه سلحشوری در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به لایحه حمایت از کودک و نوجوان اظهار کرد: متاسفانه در این لایحه بحث آگاهی‌دهی، آموزش و فرهنگ‌سازی به عنوان مهم‌ترین موضوعات در مقابله با کودک آزاری‌، نیامده است.

او ادامه داد: آموزش و آگاهی دهی به کودکان و خانواده‌‌ها از مسائلی است که همه نهاد‌ها و دستگاه‌ها باید به آن توجه داشته باشند و نقش صدا و سیما نیز در این زمینه بیشتر از سایر نهادهاست.

او با بیان اینکه عدم انتشار اخبار کودک‌آزاری در رسانه ملی را می‌توان به دلیل جلوگیری از ایجاد ترس و وحشت در افکار عمومی دانست، گفت: آموزش یکی از رسالت‌های صدا و سیما است و ضروری است که به این مقوله حتما از سوی این رسانه پرداخته شود، اما متاسفانه در هر مقوله‌ای صدا و سیما از دیگر رسانه‌ها عقب‌تر است، در حالی که اطلاع‌رسانی به موقع و کنکاش و واکاوی مسائل اجتماعی می‌تواند از بروز این آسیب‌ها جلوگیری کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه متاسفانه ما روزانه اخبار ناخوشایندی درباره این نوع از آسیب‌های اجتماعی می‌شنویم، گفت: کودکان به عنوان معصوم‌ترین قشری که در جامعه حضور دارند، آسیب‌پذیر‌ترین قشر هم هستند از همین‌رو نیازمند حمایت همه جانبه از سوی خانواده، جامعه و رسانه هستند.

او ادامه داد: رسانه ملی به عنوان یک نهاد اجتماعی آموزشی می‌تواند برنامه‌های آموزشی مستقیم یا غیرمستقیم در قالب انیمیشن، سریال و... برای کودکان داشته باشد و آن‌ها را از خطراتی که تهدیدشان می‌کند، آگاه سازد. تحقیقاتی که درباره مجرمان کودک‌آزاری شده، نشان می‌دهد بیشتر آن‌ها افرادی هستند که در کودکی مورد آزار قرار گرفته‌اند. بنابراین هر چه مراقبت از کودکی بیشتر باشد، پیشگیری از این آسیب‌ها آسان‌تر خواهد بود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه یکی از وظایف رسانه ملی این است که تربیت و جامعه پذیری را به کودکان بیاموزد، خاطرنشان کرد: صدا و سیما اگر بتواند نقش مهم و کلیدی خود را در اطلاع‌رسانی به خوبی انجام دهد؛ قطعا مخاطب بیشتری خواهد داشت و هم آسیب‌هایی که در جامعه شکل می‌گیرد کمتر خواهد شد. همچنین انسجام لازم برای مقابله با این آسیب‌ها ایجاد خواهد شد.

سلحشوری با تاکید براینکه رسانه ملی رسالت خود را انجام نمی‌دهد، گفت: با کتمان و عدم پوشش این اخبار تصور می‌کند، مردم نیز از آن‌ها مطلع نخواهند شد. متاسفانه اگرچه صدا و سیما در انحصار است اما بی‌شک اخبار در انحصار این رسانه نیست و این متاسفانه یکی از ضعف‌های این رسانه است که تصور می‌کند با عدم پوشش اخبار می‌تواند از انتشار آن جلوگیری کند.

او ادامه داد: مردم این روز‌ها اخبارشان را از دیگر رسانه‌ها بخصوص شبکه‌های مجازی دریافت می‌کنند و کتمان این اخبار و عدم اطلاع رسانی توسط صدا وسیما به مراتب آسیب بیشتری خواهد داشت و بی‌اعتمادی به این رسانه بیشتر خواهد شد.