صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۴۸۵۱۸
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۲۱ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شیخ صباح الاحمد امیر کویت عصر امروز /چهارشنبه/ در ادامه تلاش های خود برای میانجی گری میان قطر و عربستان و انجام گفت گو با مقامات اماراتی راهی دبی شد .

به گزارش انتخاب و به نقل از خبرگزاری کویت، امیر کویت در این سفر با شیخ محمد بن راشد ال مکتوم ولیعهد امارات گفت و گوهایی را جهت حل وفصل اختلافات با قطر و جلوگیری از بروز تنش در سطح منطقه خواهد داشت .
ناظران معتقدند، عربستان همچنان بر مواضع خود جهت عدم مصالحه با قطر اصرار می ورزد.
امارات متحده عربی به همراه بحرین لیبی و مصر همانند عربستان روابط سیاسی خود را با عربستان قطع کرده اند.
همزمان احمد الناصر معاون وزیرامور خارجه کویت در گفت وگو با خبرنگاران ضمن اشاره به موضع اعتدالی و میانه روی کویت در قبال پرونده اختلافات عربستان و قطر گفت: کویت با رویکرد اعتدالی خود به دنبال آن است که قطر و عربستان را به پای میز مذاکره بیاورد تا ثبات منطقه ای تقویت یابد و جلوی تشدید تنش گرفته شود.
وی افزود: شیخ صباح الاحمد امیر کویت در گفت وگویی تلفنی با تمیم بن حمد همتای قطری خود بر لزوم حمایت از استقرار منطقه تاکید کرده است چراکه منطقه امروز در شرایط پرالتهابی به سر می برد و باید با گفت وگو و مذاکره مانع تشدید اختلافات شد تا به مراحل بدتر کشیده نشود.
الناصرگفت: کویت معتقداست که تشدید تنش در سطح منطقه آثار منفی گسترده ای دربردارد و از همین رو وزارت امور خارجه کویت نیز به سیاست توسعه روابط با تمام کشورها ادامه خواهد داد.
عربستان پیش از این امکان هرگونه میانجی گری میان ریاض با دوحه را رد کرده بود.
عربستان به همراه امارات، بحرین، مصر، دولت شرق لیبی،جزایر مالدیو و رئیس جمهور فراری و مستعفی یمن روابط سیاسی خود را با قطر قطع کردند.
اظهارات منتسب به «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر علیه سیاست های منطقه‌ای عربستان سعودی با واکنش شدید رسانه‌های گروهی و مقام‌های ریاض و ابوظبی علیه وی، همراه شده است.
این اظهارات که یک روز پس از سفر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به ریاض صورت گرفت و نشانه وجود اختلاف عمیق میان قطر و عربستان در مورد سیاست‌های منطقه‌ای دو کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس است، دستاوردهای آل سعود از مانور سیاسی در اجلاس ریاض را تحت الشعاع قرار داد.