صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۴۴۲۱۵
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۲۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مصطفی میرسلیم گفت: من اگر رئیس جمهور شوم اطلاعات را آزادنه در اختیار مردم قرار می‌دهم.
 
به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، مصطفی میرسلیم در گفت‌وگوی امروز خود در رادیو جوان در مورد دسترسی آزاد به اطلاعات اظهار کرد: دولت نباید از محل اطلاعات خود ویژه خواری کند. دولت نباید با مردم رقابت کند.
 
وی در ادامه افزود: اطلاعات باید در اختیار مردم قرار گیرد تا آن‌ها براساس آن اطلاعات فعالیت کنند من اطلاعات را آزادنه در اختیار همه مردم قرار می‌دهم و وظیفه دولت را نظارت بر فعالیت‌های مردم می‌دانم.
 
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در مورد نحوه حل مشکلات عرصه کسب و کار گفت: اعطای تسهیلات به بنگاه‌های تولیدی مبارزه با فساد و ویژه خواری اصلاح روش اخذ مالیات و سایر قوانین مربوط به کسب و کار بخشی از راهکار حل مشکلات در این حوزه است از سویی مشکلات بانک‌ها هم باید حل شود و همچنین بانک‌ها به سمت عملیات بدون ربا بروند.
 
میرسلیم در مورد حل مشکل بیکاری نیز خاطر نشان کرد: برای حل کوتاه مدت این مشکل باید اولویت را به بنگاه‌های کوچک و متوسط بدهیم چون این بنگاه‌ها زود بازده هستند. دولت به صورت هدفمند باید به این بنگاه‌ها کمک کند از سویی باید تکیه خود را بر دورن‌زایی بگذاریم و استعدادهای کشور از جمله منابع طبیعی و انسانی را خوب بشناسیم و آنها را شکوفا کنیم البته سرمایه اصلی ما نیروی انسانی است.
 
وی ادامه داد:‌ برخورد صدقه‌ای با مردم کار خیلی اشتباهی است ما باید فرهنگ کار کردن را رواج دهیم و بر کار و کوشش تاکید کنیم در حالی که متاسفانه خود را وابسته به درآمد نفت کردیم البته درون‌گرایی موجب نمی‌شود که منکر برون‌گرایی شویم زیرا ما با تعامل با دیگران می‌توانیم از علم و تجربه آن‌ها بهره ببریم ولی به هرحال باید بر داشته‌های خود تاکید کنیم.
 
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در مورد به کارگیری جوانان در دولت خود اظهار کرد: دولت باید جوان باشد البته بین دولت جوان و دولت بی تجربه فرق است متوسط هیئت وزیران من کمتر از ۵۰ سال است البته باید از تجربه دیگران هم استفاده شود. ما از سویی دنبال شایسته سالاری هستیم نه اینکه یک عده محدودی از اطرافیان یا یک گروه خاص را در دولت بیاوریم.
 
میرسلیم حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را یکی دیگر از راهکارهای ایجاد اشتغال دانست و خاطر نشان کرد: برای تحقق اسناد بالادستی باید براساس دانش برنامه‌ریزی کنیم. ما باید شرکت‌های دانش بنیان را حمایت کنیم. تا آن‌ها را رشد کرده و محصولات خود را به بازار ارائه و آن را تجاری کنند تا در مراحل بعد دیگر این شرکت‌ها به دولت نیاز نداشته باشند یعنی مستقل شده و حتی به دولت مالیات بدهند.
 
میرسلیم در ادامه رفع محرومیت،‌ وضع مالیات بر ثروت و حذف واسطه گری زائد و زالو صفت را راهکار رسیدن به اقتصاد عدالت محور دانست وی همچنین در تشریح راهکاری خود برای تامین مسکن مردم گفت: مسکن مهر با عجله دنبال شد و هرچند فکر آن بد نبود بر اساس برنامه ریزی علمی و با استفاده از فناوری انجام نشد دولت یازدهم هم نتوانست این کار را به نهایت برساند راهکار ما ارائه زمین رایگان استفاده از فناوری برای ساخت مسکن و اجاره به شرط تملیک است ماباید سالی بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مسکن ارزان با استفاده از نیروی داخلی و مصالح داخلی و اجرای خوب مهندسین بسازیم.
 
نامزد حزب موتلفه در انتخابات ریاست جمهوری درباره برنامه‌هایش در جهت ارتقای سطح زندگی شهروندی تصریح کرد: ‌این بینش باید برشهرسازی حاکم شود که شهر برای شهروندان ساخته شود در حالی که اکنون اولویت به تردد خودروها داده شده است. تهران سیزده میلیون جمعیت دارد در حالی که ظرفیت این جمعیت را ندارد ما در ایجاد توسعه شهری باید بر ظرفیت زیستی هر منطقه نیز توجه کنیم تهران ظرفیت چهار میلیون جمعیت را دارد نباید این اندازه پروانه ساخت و ساز داده می‌شد التبه ممکن است از فروش تراکم درآمدی برای شهرداری ایجاد شود اما این کار سطح زندگی مردم را تنزل می‌دهد.
 
میرسلیم با بیان اینکه نمی‌توان اینگونه ادامه داد،خاطر نشان کرد: با آمایش سرزمینی و توزیع جمعیت براساس امکانات می‌توانیم سطح زندگی مردم را ارتقا دهیم دلیلی ندارد همه وزارتخانه ها مراکز اداری و امکانات در تهران متمرکز شود این کار موجب شده جمعیت در تهران متمرکز شود ما باید جذابیت را در شهرهای دیگر توزیع کنیم تا جمعیت در سراسر کشور پخش شود یکی از برنامه‌های دولت من توجه به آمایش سرزمینی و توزیع امکانات در سراسر کشور است.
 
وی در پایان راهکار مقابله با آلودگی هوا را توجه به حمل و نقل عمومی تامین سوخت مناسب و استاندارسازی وسایل نقلیه دانست و گفت: مشکل ریزگردها هم با نهال‌کاری و مبارزه با بیابان‌زایی، مذاکره با کشورهای همسایه و منطقه مثل افغانستان و عراق و ترکیه و سوریه بر سر موضوع آبهای منطقه‌ای،‌اصلاح سدهای بی‌فایده که موجب بیابانزایی شده‌اند،‌حل می‌شود.