صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۴۲۶۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۱ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶
مسئول شبکه بهداشت و درمان بانه گفت: براساس پیمایش‌های ملی صورت گرفته در حدود 24 درصد جمعیت 15 تا 64 سال کشور از اختلات روانی رنج می‌برند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مسئول شبکه بهداشت و درمان بانه گفت: براساس پیمایش‌های ملی صورت گرفته در حدود 24 درصد جمعیت 15 تا 64 سال کشور از اختلات روانی رنج می‌برند.
 
به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، محمد علی مسلمی اظهار کرد: باید برای شناخت وضعیت سلامتی روان افراد در یک شهر مقیاس‌ها را در مقایسه با سطح کل کشوری سنجید.
 
وی بیشترین مراجعات به مرکز سلامت وروان شبکه بهداشت بانه را زنان متاهل بین سنین 20 تا 40 ساله دانست و افزود: مشکلات روانی مربوط به طبقه یا قشر خاصی نیست اما یکی از علل اصلی عدم مراجعه بیماران به مراکز درمانی، انگ‌ها و برچسب‌های ناروای اجتماعی است.
 
مسئول مرکز سلامت روان شبکه بهداشت بانه عنوان کرد: بیشترین مراجعات به مراکز روان درمانی شبکه بهداشت افرادی از طبقه متوسط به بالا هستند.
 
وی افزایش تمایل به مصرف مواد مخدر در بین جوانان و نوجوانان را بسیار خطرناک دانست و گفت: توهم زا بودن، در دسترس بودن و ارزان بودن مواد مخدر صنعتی از جمله شیشه از علل تمایل به مصرف مواد مخدر است.
 
مسلمی ادامه داد: میزان کشفیات پلیس در رابطه با مصرف مواد مخدر در جامعه ارتباط مستقیم دارد و در سال‌های اخیر شاهدیم که مراجعات مردمی در رابطه با مصرف مواد مخدر افزایش یافته است.
 
وی به عنوان عضو کمیته پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی چهارمین دوره شورای اسلامی شهر بانه گفت: این کمیته در سال 1393 در حوزه شناسایی آسیب‌های اجتماعی تشکیل شد و مهمترین کارکرد این گروه برگزاری همایش‌ها و سمینارهایی با موضوعاتی چون ارتباط موازی خیانت و پبشگیری از اعتیاد است.
 
مسئول مرکز سلامت روان شبکه بهداشت بانه هم‌چنین به کلاس‌های آموزشی در سطح مدارس با محوریت سواد رسانه‌ای و دنیای مجازی اشاره و اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح آگاهی و توانمندسازی روانشناسان و مشاوران در مدارس و انتقال معلومات صحیح به دانش‌آموزان است.
 
مسلمی هم‌چنین برگزاری کارگاه سه روزه طرح‌واره درمانی با حضور اساتید برجسته کشوری را از دیگر اقدامات شهرداری و شورای شهر بانه با همکاری شبکه بهداشت و درمان برای توانمندسازی روانشناسان و مشاوران بانه‌ای عنوان کرد.
 
وی خاطرنشانکرد: کارگاه طرح‌واره درمانی در سه روز و در دو نوبت صبح و عصر با حضور 40 نفر از روانشناسان و مشاوران مراکز آموزشی سطح شهر از جمله آموزش و پرورش، بهزیستی و شبکه بهداشت و... برگزار شد و در روز آخر نیز سمینار مهارت‌های زندگی برای عموم مردم  به اجرا درآمد.  
 
مسئول مرکز سلامت روان شبکه بهداشت بانه خاطرنشان کرد: هدف از این سمینار و کارگاه افزایش آگاهی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.
 
وی از برپایی همایشی دیگر پس از پایان انتخابات خبر داد و افزود: این همایش با هدف آموزش و پیشگیری از خودکشی برگزار خواهد شد.
 
مسلمی انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر را از اتفاقات مهم و تأثیرگذار جامعه دانست و گفت: نخبگان و معتمدین با حضور خود باید در انتخابات تأثیرگذار باشند.
 
وی انتخاب افراد شایسته و توانمند را بر کیفیت زندگی روانی افراد غیرقابل انکار دانست و یادآور شد: با مشخص شدن شاخص‌های عملیاتی و همگرایی میان نخبگان و مردم می‌توان بر احساس رضایت‌مندی  افراد جامعه تأثیرگذار بود.