صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۲۹۵۵۳
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۱۹ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید براینکه نباید فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را به محل مناقشه ملی تبدیل کرد گفت: باید با مشارکت همگانی اعم از حوزه علمیه، مجلس، شهرداری ودولت با پذیرش واقعیت ها این فضا را هدایت و مدیریت کنیم.

به گزارش انتخاب، سید رضا صالحی امیری عصر سه شنبه در آیین اختتامیه نهمین جشنواره رسانه دیجیتال در سالن سینمایی وزارت ارشاد با اشاره به اهمیت و جایگاه فضای مجازی اظهار داشت: متاسفانه امروز مرزهای استفاده از شبکه های اجتماعی درست تعریف نشده است.
 
عضو کابینه دولت یازدهم تصریح کرد که امروز برخی افراد به خود اجازه می دهند به هر بهانه ای در شبکه های اجتماعی نسبت به دیگران انگ ، تهمت و افترا بزنند از این رو نیازمند تعریف چارچوب های قانونی و اخلاقی برای این فضاها هستیم.
 
وی افزود: ما مجاز نیستیم این فضا را به حال خود رها کنیم بلکه باید استفاده از آن را قانونمند کنیم.
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مجموعه تغییرات در سه دهه گذشته مهمترین تغییرات را مربوط به دهه چهارم دانست که این تغییرات بیش از دهه های گذشته خواهد بود گفت: این مهم بیانگرآن است که هر لحظه با تغییرات گسترده مواجه خواهیم بود.
 
به گفته صالحی امیری این تغییرات فقط در عرصه دیجیتال و فضای مجازی نیست بلکه حوزه های فرهنگی و اجتماعی را نیز شامل می شود.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بابیان اینکه ما درپی تغییرات، تعبیرات را در نظر می گیریم و منتظر هستیم تا اتفاقی رخ دهد آنگاه درباره آن تدبیر و راه چاره می کنیم ، گفت: باید پذیرفت که شبکه های اجتماعی در ایران بجای تهدید ، فرصت هستند که باید این فرصت و واقعیت را در جهت فرهنگی و دینی بکار بست.
 
صالحی امیری همچنین بر جهش و جنبش تولید محتوا در شبکه های مجازی و اجتماعی تاکید کرد و اظهار داشت: امروز شبکه های اجتماعی دیگرمجازی نیستد بلکه حقیقی هستند چراکه در لحظه ، صدا، عکس، مطلب ، تصویر و ..... به دور ترین نقطه جهان انتقال داده می شود.
 
به گفته وی این تغییرات در سطح میکرو و ماکرو در حال تغییرات هستند چراکه هم خانواده و فرد هم مدرسه و جامعه همگی دستخوش این تغییرات است.
 
عضو کابینه دولت یازدهم به نگاههای مختلف به حقیقت و واقعیت تغییرات در شبکه های اجتماعی اشاره و از نگاه سختگیرانه، نگاه آزادانه به عنوان ولنگاری فرهنگی و نگاه مدیریت و هدایت فضای مجازی به عنوان سه زاویه دید به این شبکه ها یاد کرد.
منبع: ایرنا