صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۱۰۹۱۲
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۳ - ۲۶ آذر ۱۳۹۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزارت امور خارجه کویت اعلام کرد به نمایندگی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس انجام رایزنیهای مشترک با طرف ایرانی جهت بررسی مسایل منطقه ای را آغاز کرده است .

به گزارش «انتخاب»؛ خالد الجارالله معاون وزیر امور خارجه کویت در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه ، کویت به نیابت از شورای همکاری خلیج فارس مذاکرات با طزف ایرانی را آغاز کرده است ، افزود: هنوز زمان مشخصی برای اجرای ملاقاتهای دو جانبه تعیین نشده است اما پیام هایی میان دو کشور با هدف انتقال دیدگاههای شورای همکاری به تهران رد و بدل می شود.

پیش از این شیخ صباح الاحمد امیر کویت در نشست اخیر سران کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در منامه خواستار انجام گفت و گوهای سازنده با ایران بر اساس احترام متقابل و عدم دخالت در امور داخلی یکدیگر با هدف تقویت ثبات منطقه ای تاکید کرده بود . 

طرف کویتی پیش از این گفته بود که پیام هایی را از طرف ایرانی جهت انجام رایزنی با شورای همکاری خلیج فارس پیرامون مسایل منطقه ای دریافت کرده و از سوی شورای همکاری برای گفت و گو با ایران مامور شده است .

پیش از این «علی رضا عنایتی» سفیر ایران در کویت طی گفت و گویی اظهارات امیر کویت مبنی بر انجام گفت و گو با تهران را گام مهمی برای تقویت ثبات منطقه ای دانست و گفت: اکنون منطقه بیش از هر زمان دیگری به همگرایی و اتخاذ مواضع و دیدگاههای مشترک در مقابل چالشها و تهدیدات داخلی و خارجی نیاز دارد.

عنایتی افزود: خاورمیانه اکنون به این گونه مواضع مسالمت آمیز و گفت و گو محور نیاز مبرم دارد و باید با بکارگیری تمامی ظرفیت های مثبت در جهت تقویت همکاری ها گام برداریم و رویکرد مثبت کویت برای حمایت از گفت و گو و همکاری در زمینه های منطقه ای و بین المللی نیز دیده می شود.

سفیر ایران خاطرنشان کرد: مواضع کویت در نشست منامه برای گفت و گو با تهران امر عجیبی نیست، چرا که در پیش گرفتن این رویه، همواره اثر مثبت خود را بر روابط مشترک در آینده خواهد گذاشت. عنایتی اضافه کرد: گفت و گو و مذاکره تاکنون در زمینه های مختلف مفید و مؤثر بوده که نمونه بارز آن در مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای غربی نمایان شد و به رغم مسیر پرچالش مذاکرات، ایران توانست جامعه جهانی را نسبت به مسالمت آمیز بودن برنامه هسته ای خود متقاعد کند .

منبع: ایرنا