صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۸۷۹۹۶
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۲۱ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
"نباید برده تلگرام باشیم، زیرا آنها تمام زندگی مردم را تحت نظر دارند؛ چرا عزم جدی برای مبارزه و مقابله با آنها وجود ندارد؟ باید گفت که این درد، بی‌درمان نیست و درآمدهای دولت از اینترنت و این فضاها ارزش آن را ندارد که خود را درگیر این شبکه‌ها کنیم."

به گزارش انتخاب، آیت‌الله مکارم شیرازی امروز در دیدار با محمود واعظی - وزیر ارتباطات - که در دفتر این مرجع تقلید در قم برگزار شد اظهار کرد: در زمینه فضای مجازی گروه زبده‌ای از کارشناسان گزارشات نگران کننده‌ای درباره فضای مجازی ارایه کرده‌اند که بسیاری از مقولات مرتبط با فضای مجازی مطالب غیر دینی است.

وی با اشاره به اهمیت توجه مساله دسترسی شبکه‌های اجتماعی به اطلاعات مردم و کشور افزود: امروزه اگر کسی که در تلگرام وارد شود، دیگر برده این برنامه خواهد شد، چون می‌تواند در انتخاب‌های انسان دخالت کند.

او با ذکر این مطلب که در فتنه ۸۸ دشمنان عده بسیاری را بسیج کردند تا از طریق فضای مجازی به کشور و نظام حمله کنند اظهار کرد: این گروه‌ها امروزه به توانی دست پیدا کرده‌اند که می‌توانند جعل پیام کرده و به دیگران ارسال کنند.

هشدار سرگرمی ۹ ساعته  مردم ایران در تلگرام

آیت الله مکارم شیرازی بیان کرد: همین فضاهای مجازی باعث شدند که فیلم‌های منا در ظرف چند روز در عرصه مجازی حذف شوند؛ دلیل آن هم این مساله بود که این فیلم‌ها به خواست عربستان حذف شد. آمار بیان می‌کند که ۵ تا ۹ ساعت در روز بسیاری از مردم درگیر تلگرام هستند، در حالی که در خارج از کشور این مساله ۱۶ ساعت در ماه است.

این مرجع تقلید اظهارکرد: بیش از ۸۰ درصد از دانش‌آموزان امسال با معدل ۱۲ یا زیر دوازده قبول شده‌اند که وزیر آموزش و پرورش هم نسبت به این مساله اعتراض کرده بود. ولی دلیل آن، حضور گسترده مردم در فضای مجازی به ویژه تلگرام است؛ البته متخصصان معتقدند که راه حل این مشکل، انجام شبکه ملی است؛ در این زمینه طرحی را نیز بیان کرده‌اند که می‌توان ظرف سه ماه این مشکل را حل کند.

منبع: ایسنا