صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۵۵۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۱۹ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۴
پس از اتمام انتخابات، شمارش در شعب حوزه انتخابیه حدود 19 ساعت به طول انجامید که بلافاصله به محض ورود صندوق‌ها به فرمانداری، اقدامات لازم انجام شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فرماندار مشهد از آمار تفکیکی نتایج انتخابات مجلس در مشهد خبر داد.

به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری ها، رضا منصوری عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از اتمام انتخابات، شمارش در شعب حوزه انتخابیه حدود 19 ساعت به طول انجامید که بلافاصله به محض ورود صندوق‌ها به فرمانداری، اقدامات لازم انجام شد.

فرماندار مشهد افزود: بر اساس دستورالعمل، صورت جلسه نهایی هر شعبه باید هم در سامانه هیئت نظارت و هم تجمیع هیئت اجرایی که سامانه تجمیع وزارت کشور بود، وارد و تأیید می‌شد که این موضوع تا ساعات اولیه بامداد امروز به طول انجامید.

وی ادامه داد: به لحاظ اینکه برگه صورت جلسه نهایی تک تک هر حوزه به امضاء فرماندار رسیده و در سامانه وزارت کشور قرار می‌گرفت هزار و 159 صورتجلسه که 2 صورتجلسه برای هر شعبه بود تا ساعت 15:30 امروز طول کشید که این موضوع سبب شد تا اسامی کمی با تاخیر اعلام شود.

منصوری بیان کرد: بعد از ورود و تأیید آخرین تعرفه صندوق، صورتجلسه نهایی و نتیجه انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد و کلات صادر شد و در جلسه مشترک با هیئت نظارت و اجرایی مورد بررسی و تطبیق قرار گرفت و نتیجه انتخابات دهمین دوره مجلس اعلام شد.

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: کل تعرفه که به نام رأی‌دهندگان صادر شده یک میلیون و 166 هزار و 827 برگه بود که از این تعداد برگه‌های مأخوذه صحیح و باطله یک میلیون و 163 هزار و 339 برگ رأی صحیح ملاک محاسبه قرار گرفت.

وی با اشاره به آراء نهایی کاندیداهای مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امیرحسین قاضی‌زاده با 384 هزار و 77 رأی، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر با 337 هزار و 734 رأی، حجت‌الاسلام حسین حسین‌زاده بحرینی با 353 هزار و 118 رأی، رضا شیران خراسانی با 343 هزار و 722 رأی و جواد کریمی قدوسی با 324 هزار و 450 رأی به عنوان منتخبین مردم مشهد و کلات به دهمین دوره مجلس شورای اسلامی راه یافتند.

منصوری افزود: نفرات ششم تا بیستم نیز به ترتیب حسین امینی 272 هزار و 70 رأی، نسری یوسفی، 251 هزار و 185 رأی، علیرضا شهریاری 240 هزار و 219 رأی، محمدرضا کلایی 235 هزار و 695 رأی، سالاری 226 هزار و 645 رأی، جواد آرین‌منش 74 هزار و 793 رأی، مجید خدایی 47 هزار و 574 رأی، سیدجواد حسینی طباطبایی 43 هزار و 623 رأی، توسلی زاده 33 هزار و  801 رأی، سید هادی طباطبایی 30 هزار و 489 رأی، قنبری 29 هزار و  170 رأی، برادران خلخالی 25 هزار و 215 رأی، سید حسین کامیاب 20 هزار و 532 رأی، سیدمحمد مرتضوی 16 هزار و 193 رأی و الهام شاکری 16 هزار و   104 رأی را کسب کردند.

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: هیئت‌های اجرایی موظفند تا دو روز پس از اعلام نتایج انتخابات، شکایت واصله را بپذیرند و حداکثر ظرف 7 روز به این شکایات رسیدگی می‌شود.

وی در ارتباط با تاخیر در اعلام نتایج تصریح کرد: در شعبات ثبت‌نام برای اخذ رأی حالت الکترونیک داشت و در هر شعبه پس از پایان اخذ رأی، صورت جلسه باید به سامانه برگشت زده شود بنابراین چون از طریق سامانه بوده و  به طور دستی امکان محاسبه وجود نداشت تا سامانه اجازه ندهد، امکان مشاهده جمع‌بندی نتایج و اعلام آن وجود نداشت.

منصوری با اشاره به اینکه جمع بندی نهایی برای حوزه مشهد و کلات در سامانه قابل دسترسی نبود، گفت: زمانی قابل دسترسی شد که آخرین صندوق در سامانه تأیید شد و سامانه جمع‌بندی خود را اعلام کرد، درنتیجه دلیل دیر اعلام شدن نتایج، زمانبر بودن پروسه ثبت آراء در سامانه است.

فرماندار مشهد در ارتباط با تخلف انتخاباتی نیز اظهار کرد: مورد تخلف در حرم مطهر رضوی داشتیم که بلافاصله بعد از گزارش تخلف در توزیع لیست در حرم، به قاضی کشیک اعلام شد و در محل حاضر شدند که مقداری از برگه‌ها جمع و برخورد قانونی صورت گرفت.

وی تاکید کرد: هیچ صندوقی ابطال نشد و در داخل شعبه‌های اخذ رأی هیچ موردی که بتواند در رأی‌گیری خللی ایجاد کند نداشتیم.

منصوری در پایان یادآور شد: عده‌ای طبق گزارش‌هایی که از شبکه‌های مجازی به دست آورده بودند توقعی برای آنها در انتخابات ایجاد شده بود که کاملا غیر واقعی بود و در جلسه‌ای که استاندار داشتند توضیحات لازم برای این موضوع داده شد.