پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این که من همیشه از مسیر روحانیت حمایت کردهام، گفت:اگر میزان برای اصولگرایی جامعه مدرسین بود، جامعه مدرسین من را در لیست قرار دادند.
به گزارش «انتخاب»، دکترعلی لاریجانی صبح امروز- دوشنبه 3 اسفند- در دیدار با مدیران مسئول رسانههای قم و سرپرستان خبرگزاریهای فعال استان قم ضمن تأکید بر اینکه همواره در خط اصولگرایی حرکت کرده است، اظهار داشت: اصولگرایان در کشور ذیل محور جامعتین افراد را جمع کردهاند، آیتالله موحدیکرمانی با من تماس گرفت و من گفتم شما به هر کسی رسیدید، من همراهی میکنم.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: من همیشه از مسیر روحانیت حمایت کردهام و در تهران ما هیچ لیستی ارائه نکردیم و در قم نیز جامعه مدرسین لیستی ارائه کرد و من درخواستی برای قرار داشتن در این لیست نداشتم بلکه گروهها خودشان بررسی میکنند و نامها را در لیست قرار میدهند، گروههای دیگر هم نیاز به تأیید من نداشتند، اما خودشان من را در لیست قرار ندادند.
دکتر لاریجانی تصریح کرد: اگر میزان برای اصولگرایی جامعه مدرسین بود، جامعه مدرسین من را در لیست قرار دادند.
لاریجانی به برخی بداخلاقیهای انتخاباتی اشاره کرد و گفت: در جریان راهپیمایی 22 بهمن جزوهای علیه من پخش کردند که حاوی دروغ و توهین فراوانی بود، ما هیچ شکایتی از کسی نکردیم البته اگر شکایت میکردیم، تکلیف مشخص بود چراکه چند سال پیش در همین قم بهوسیله پرتاب اشیاء با ما مذاکرهای انجام دادند، که جریان آن مشخص است.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه در پاسخ به سئوالی درباره تخلفات انتخاباتی احتمالی برخی حامیان وی، گفت: ستادهای انتخاباتی من به دقت زیرنظر هستند و با هر تخلفی برخورد میکنم؛ این تخلفاتی که به اسم هوادران عنوان شد، هیچ یک به ستادهای انتخاباتی من تعلق ندارد و باید با هر تخلفی برخورد شود.
لاریجانی افزود: البته تخریبهای زیادی نیز علیه من صورت میگیرد که مختص قم نیست و ما در برابر آنها سیاست سکوت را در پیش گرفتهایم و از هیچ رسانهای نیز شکایت نکردهایم. در عین حال اگر کسی علیه مقامات کشور حرفی بزند، دستگاههای قانونی به تکالیف خود رسیدگی میکنند و این اختصاصی به بنده ندارد.
وی با اشاره به بالابودن حجم کشمکشهای سیاسی در کشور، اظهار داشت: حجم کشمکشهای سیاسی در کشور بهویژه در مسائلی که ضرورت ندارد، بالا است. گاهی مشاهده میکنیم مشکلات کشور در یک حوزه است ولی در جای دیگری شاهد داد و فریاد هستیم و بهجای اینکه افکار عمومی به حل مشکل کشور متمایل شوند، به سمت و سوی دیگری سوق داده میشوند.
نباید افکار عمومی به سمت مسائل غیر ضروری سوق داد
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر موضوعی برای همه کشور اهمیت داشت و راهی جز درگیرکردن تمام ظرفیت افکار عمومی نبود، باید همه رسانهها روی آن متمرکز شوند ولی در صورتی که چنین نباشد، نباید افکار عمومی به سمت مسائل غیر ضروری سوق داده شوند.
لاریجانی افزود: از دور که نگاه میکنیم، میبینیم که میزان جدالها بهحدی است که تمرکز روی مشکل اقتصادی انجام نمیگیرد و اگر مسئولان رسانهها و سیاستمداران و همه، روی حل این مشکل متمرکز باشند، همیشه و در هر موضوعی به این مشکل هم توجه میکنند و راهحلهایی پیدا میشود و این نقیصه را حل میکنند. البته ممکن است در قم بهعنوان مثال راهحلها محلی باشد و هرکس راهحل مناسب منطقه خود را ارائه کند.
کشورهایی که به فرهنگ کارآفرینی اهمیت دادند، جهش کردهاند
وی تصریح کرد: اگر به همگرایی فکری در جامعه نزدیک شویم، کار بزرگی کردهایم و نمیتوان بدون معطوف کردن مردم به این مسئله و راهحلهای آن، مشکل اقتصادی را حل کرد. اگر کارآفرینی مسئله مهم در اقتصاد مقاومتی باشد، باید آن را برجسته کنیم و ذهن مردم را به این سمت جلب کنیم و از آنها حمایت کنیم تا موانع تولید و مشکلات آن کمتر شده و حتی از بین برود.
رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دولت سیستم دیوانیِ حجیمی دارد و باید کوچک شود، حال اضافهکردن بار برای این سیستم، صحیح نیست و اینکه اکثر مردم در ایران بهدنبال یک کار دولتی 30 ساله هستند، سبب پیشرفت اقتصادی نمیشود. کشورهایی که به فرهنگ کارآفرینی اهمیت دادند، جهش کردهاند و آنهایی که از این فرهنگ دور هستند، ضرر کردهاند؛ ما نیز باید به سمت کارآفرینی در بین مردم برویم.
وجود اختلاف نظر از نشانههای دموکراسی است
وی در بخش دیگری از سخنان خود به طبیعی بودن وجود اختلاف نظر در کشور اشاره کرد و گفت: وجود اختلاف نظر از نشانههای دموکراسی است و برای یک حکمرانی خوب، باید بهجای زیاد شدن اختلاف نظرات، آنها را در یک مسیر درست انداخت تا سبب حل مسائل و مشکلات کشور شوند. اختلاف نظر اگر منجر به دشمنی و تحقیر و توهین نشود، بد نیست و باید تلاش شود که از درون آن، فکرهای خوب بیرون بیایید و استفاده شود.
دکترلاریجانی با طرح این سوال که آیا اختلاف نظر بد است، اظهار کرد: اگر اختلاف نظر منجر به دشمنی و کینه نشود و بلکه فکر و ایده عالی از آن استخراج شود بسیار هم مفید است.
رئیس قوه مقننه گفت: کشورهایی موفق هستند که برای اختلاف نظرها جایگاه و چارچوبهایی را در نظر گرفتهاند، اینکه هر اختلافی را تبدیل به تکفیر کنیم سایش در نیروها ایجاد کردن است.
دکترلاریجانی با بیان اینکه حوزه سیاست نیاز به تازیانه ندارد، گفت: سیاست نیازمند عقل است تا راه درست را با همه تنوع برای حکمرانان پیشبینی کند.
وی با تأکید بر اینکه همگرایی فکری در جامعه برای حل مسائل عمده کشور ضروری است، تأکید کرد: فاصلهای بین رسانه و مشکلات در جامعه ما وجود دارد و رسانهها باید با تمرکز بر اراده عمومی بیشتر به این مقوله بپردازند.
دکتر لاریجانی گفت: در کشور همیشه اختلاف نظر وجود داشته ولی ما نباید اختلافها را زیاد کنیم بلکه باید در درون یک مسیر درست حل شوند.
وی در خصوص اینکه نام وی در لیست اصولگرایان نیست، گفت: من همیشه از مسیر روحانیت حمایت کردهام و در قم جامعه مدرسین لیستی ارائه داد و دیگر آقایان خود را جدا کردند. بنده از گروهی نخواستم که نامم را در لیست قرار دهد همانطور که به جامعه مدرسین نگفتم و اگر اصولگرایان میثاق آنها جامعتین بود باید بر سر عهد و میثاق خود میماندند.
واقعا عالی بود
تهرونیا یاد بگیرند ...
تهرانی ها فقط قیافه ی متفکر بخودشون میگیرند