صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۳۸۲۷۲
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۵ - ۰۲ آذر ۱۳۹۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دوازدهمين نمايشگاه بين المللي متالورژي فولاد و صنايع معدني روز دوشنبه با حضور حسين اسفهبدي معاون وزير صنعت، معدن و تجارت و همچنين رضا رحماني رييس کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي آغاز به کار کرد.

به گزارش انتخاب در دوازدهمين نمايشگاه بين المللي متالورژي فولاد، صنايع معدني، آهنگري و ماشينکاري، قالبسازي و ريخته گري (ايرانمتافو) مقامات ياد شده در جريان بازديد از نمايشگاه ضمن حضور در غرفه فولاد مبارکه با معاونين بهره برداري، اقتصادي و مالي، تکنولوژي و اجراي پروژه ها شرکت در خصوص مباحث مربوط به واردات، لزوم برنامه ريزي بهتر براي اصلاح و کنترل بازار و...به گفت وگو پرداختند.

بنا بر اين گزارش در دوازدهمين نمايشگاه ايرانمتافو که با حضور 217 شرکت داخلي و 95 شرکت خارجي در عرصه هاي مختلف صنايع معدني همراه بود، دکتر سبحاني مدير عامل فولاد مبارکه به همراه جمعي از معاونين شرکت از غرفه هاي مختلف اين نمايشگاه بازديد نمود و راهکارهاي افزايش توانمندي و تکميل زنجيره فولاد را با تأمين کنندگان، سازندگان قطعات و مصرف گنندگان مورد بحث و بررسي قرار دادند.

رييس کميسيون معادن و صنايع مجلس شوراي اسلامي، حضور شرکتهاي قدرتمند در عرصه فولاد که برخي از آنها غولهاي صنعت فولاد جهان به شمار مي آيند را فرصت مناسبي دانست و با بيان اينکه رشد 100درصدي شرکت هاي خارجي در دوازدهمين نمايشگاه بينالمللي ايرانمتافو نشان از شرايط و فضاي جديد حاکم بر کشور دارد، گفت: حضور 95 شرکت خارجي را ميتوان به معناي تمايل و علاقه براي حضور در ايران و همکاري مشترک قلمداد کرد.

وي ادامه داد: بايد از فرصت نمايشگاههاي اينچنيني بهترين استفاده را برد و از آن براي حمايت از توليد ملي بهره گرفت. از طرفي اين نمايشگاه و برنامههاي ارائهشده در آن، ميتواند فعالان اين صنعت را براي رسيدن به اهداف تعيين شده در چشمانداز 1404 براي توليد 55ميليون تن فولاد ياري کند. شرکتهاي ايراني و خارجي ضمن آشنايي با يکديگر، ميتوانند به تبادل اطلاعات و دانش فني بپردازند و با بستن قراردادهاي بلندمدت در اين زمينه به اهداف مشترک دست يابند.

رييس کميسيون معادن و صنايع مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اين نکته که بايد براي رسيدن به توليد 55ميليون تن فولاد، به تکميل زنجيره توليد و قرار گرفتن تمامي حلقه ها در کنار يکديگر توجه کرد، افزود: بايد براي ماده اوليه توليد فولاد که همان سنگ آهن است تا توليد محصول نهايي يعني فولاد، برنامه ريزي شود.

رحماني همچنين درباره آخرين فناوريهاي صنعت فولاد که به ايران وارد شده، اظهار کرد: توانمندي هاي صنعت فولاد ايران مطابق با فناوري هاي روز جهان است. در اين بخش ممکن است براي ساخت تجهيزات و فناوريها به شکل صددرصد به خودکفايي نرسيده باشيم اما بايد از شرايط جديد و رفع تحريم ها استفاده بهينه کرده و زمينه را براي توسعه اين بخش فراهم کنيم.

وي ادامه داد: صنايع معدني ايران ازجمله صنايع فولادي بايد در حوزههاي جديد همچون فولادهاي آلياژي و خاص بيشتر ورود کند زيرا ايران به سمت صنعتي شدن پيش ميرود و در سايه برنامهريزي براي توليد فولادهاي آلياژي و خاص ميتوان با کمک فعالان اين حوزه به اهداف خود در سند چشمانداز 1404 دست يافت و علاوه بر توليد محصول مورد نياز کشور بخشي از آن را صادر کرد.

رييس کميسيون معادن و صنايع مجلس شوراي اسلامي با تأکيد بر اينکه بايد در بيشتر برنامه ها به سمت و سوي افزايش سرانه فولاد پيش برويم، تصريح کرد: سرانه مصرف فولاد در ايران کم است فلذا کشوري که در حال صنعتي شدن است بايد ميزان مصرف خود را افزايش دهد.

به گزارش خبرنگار فولاد نمايشگاه ايران متافو 2015 ميزبان تعداد بسياري از شرکتهاي بزرگ و پيشرو در عرصه صنايع معدني بود و در آن از آخرين دستاوردها، دانش فني روز جهان، فناوريها و... رونمايي شده است. بخش هاي مختلفي مانند آهن و فولاد، فناوريهاي ساخت فولاد، مهندسي، تهيه، نصب و اجراي EPC، تجهيزات و ماشين آلات (کورهها، بوته آهنگري، پاتيل، غلتک، مشعلها، گلولههاي آسيابي، بلبرينگها، وسايل سنجش و اندازهگيري، ماشينآلات و تجهيزات گرمايش و سختکننده، ماشينآلات ليزري)، آلومينيوم، فلزات غيرآهني، معدن و صنايع معدني، تجهيزات و ماشينآلات، خدمات پيمانکاري، کوره هاي صنعتي، سيمان، سيستم هاي اندازه گيري، دوربين هاي کنترل کوره و مشعل و... در اين نمايشگاه ارائه شد.

گفتني است در جريان برگزاري اين نمايشگاه که 95 شرکت خارجي حاضر در اين نمايشگاه از کشورهاي آلمان، استراليا، اسپانيا، انگلستان، امارات متحده عربي، ايتاليا، بلغارستان، تايوان، ترکيه، چک، روسيه، سوئيس، سوئد، فرانسه، چين، هند و هلند حضور يافتند، کارشناسان واحدهاي خريد، فروش، صادرات و روابط عمومي فولاد مبارکه از ساعت 9 تا 5 بعد ازظهر پذيراي عموم بازديدکنندگان و پاسخگوي سؤالات ايشان بودند.