صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۲۴۴۴۴
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۲۱ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

محمدعلی فارسی در آستانه برگزاری مراسم «میم مثل مستند» که قرار است در این مراسم از او تقدیر شود، درباره رویکردهای شبکه مستند اظهار نظر کرد.

محمدعلی فارسی درباره برگزاری مراسم «میم مثل مستند» و تقدیر از بزرگان عرصه مستند اظهار کرد: مستند بهترین مدیوم برای واسطه‌گری بین حاکمیت و مردم است. چرا در پخش شبکه‌های برون مرزی همچون پرس تی‌وی در خارج از مرزها اختلال ایجاد می‌کنند، آیا این شبکه‌ها سریال جذابی دارند، خیر آثار مستند حرف مردم را می زنند.

وی افزود: چنین تقدیری برای من ارزش زیادی دارد و تفاوت های بسیاری در مدیریت جدید تلویزیون با مدیریت قبلی وجود دارد. زمانی که شبکه مستند راه اندازی شد، ما خوشحال بودیم که شبکه‌ای داریم اما اتفاقی نیفتاد. ولی حضور تیم جدید اتفاقات خوبی را نوید می دهد.

این مستندساز پیشکسوت یادآور شد: آقای ضرغامی در دوره مدیریتش جلسات بسیاری با کارگردان‌های عرصه داستانی می گذاشت اما یک بار هم از مستندسازان دعوت نکرد و طی 10 سال حضورش مستندسازی به دفتر او راه پیدا نکرد. ما باید مستندهای خوب تولید کنیم و از موضوعات مهم کشور صرف نظر نکنیم. بهتر است مخاطب محصولات خودی را درباره اتفاقات مهم ببیند تا اینکه مسائل را به زبان دیگری که مورد پسند ما نیست، در شبکه‌های بیگانه دنبال کند.

فارسی تأکید کرد: در برخی اتفاقات مهم، شاهد این بودیم که تلویزیون هیچ واکنشی نشان نمی دهد اما همان واقعه به صورت زنده از شبکه ای چون سی ان ان روی آنتن می رفت. با گذشت این سالها، انقلاب اسلامی آنقدر محکم و ریشه دار است که ما از ارائه برخی مطالب واهمه نداشته باشیم.

وی پخش گنجینه های سینمای مستند از دهه 40 تا 60 از تلویزیون را امری مثبت تلقی و تصریح کرد: همه مستندسازان می دانند خطوط قرمز کجاست و چه اهدافی را باید دنبال کنند. آثاری که امروز ما می سازیم فردا به گنجینه تبدیل خواهد شد، همانطور که آثار ساخته شده در 40، 50 سال پیش اکنون گنجینه شناخته می شود.

منبع: ایسنا