پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اگر میبینیم در شهری یا استانی سرعت اینترنت پایین است اساساً مربوط به وزارت ارتباطات نیست و هرچقدر که شرکتها پهنای باند بگیرند به همان اندازه سرعت اینترنت وجود خواهد داشت.
به گزارش فارس، محمود واعظی عصر امروز در نشست با نخبگان و فعالان ICT خراسان شمالی بیان داشت: اساساً بخش خصوصی باید خودش حرکت کند و در زمینه شرکتهای دانشبنیان هم همینطور است و باید همه کمک کنند تا این برنامههای توسعهای محقق شود.
وی افزود: زیرساختها در کشور ضعیف بوده و متاسفانه دولت گذشته کار ICT را یک کار فانتزی میدانست در حالیکه در دولت یازدهم ICT را عامل توسعه و توانمندساز تمام حوزهها میدانند از این رو باید به گونهای عمل کنیم تا زیرساختهای مناسبتری در حوزه ارتباطات ایجاد شود.
واعظی افزود: ما معتقدیم که هرچه پهنای باند گسترش یابد باعث توسعه کشور میشود و به همین خاطر زمانی که دولت تدبیر و امید سر کار آمد به ICT توجه ویژهای داشته است و برای جبران عقب ماندگیها در این بخش اهتمام دارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اگر میبینیم در شهری یا استانی سرعت اینترنت پایین است اساساً مربوط به وزارت ارتباطات نیست و هر چقدر که شرکتها پهنای باند بگیرند به همان اندازه سرعت اینترنت وجود خواهد داشت.
وی با یادآوری اینکه ما به دنبال این هستیم که خدمات لازم را به شرکتها به منظور خدماتدهی به مردم ارائه کنیم، اظهار کرد: شبکه اطلاعات ملی، دولت الکترونیک همه و همه در این چارچوب بوده تا خدمات لازم به خدمات گیرندگان ارائه شود، اگر چه اعتقاد ما همواره این بوده که نباید دولت در این بخش تصدیگری کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طی 2 سال گذشته دولت تلاش داشته تا به سمت واگذاری کارها و پرهیز از تصدیگری حرکت کند.
وی از صدور پروانههای جدید برای ارتباطات ثابت از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به بخش خصوصی در هفته دولت خبر داد و گفت: این شرکتهای خصوصی به مردم در زمینه ارتباطات ثابت سرویسدهی خواهند کرد و ما همه امکانات فنی را در این راستا آماده کردهایم.
واعظی با یادآوری اینکه فرق دولت یازدهم با دولت گذشته این بوده که به قانون احترام میگذارد و اساساً هرآنچه که تصویب شود آن را اجرا میکند، گفت: ما بر این اعتقادیم کشور باید اموراتش به بخش خصوصی سپرده شود و لذا باید دولت کوچک شود و کار دولت صرفاً هدایت، حمایت و نظارت باشد و دولت نمیتواند اجرا کننده باشد، از این رو ما در وزارت ارتباطات برنامههای خود را بر این مبنا برنامهریزی کردهایم که هریک برابر سرمایهگذاری که ما انجام میدهیم باید 3 تا 4 برابر بخش خصوصی سرمایهگذاری کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه برای 82 شرکت مربوط به ICT ارائه 120 میلیارد تومان تسهیلات در برنامه کاری این وزارتخانه قرار دارد، گفت: امیدواریم با ارائه این تسهیلات شاهد رشد و توسعه در بخش ICT باشیم.