پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بدنام ترين قاتل سريالي در بلاروس به نام «گنادي مودستويچ ميکاسويچ» همچون ديگر قاتلان سريالي سراسر دنيا با قتل بيش از 36 زن نام خود را در پرونده سياه زندگي اش بر جاي گذاشت.
«گنادي» با پرسه زني شبانه در خيابان هاي بلاروس با اتومبيل قرمزرنگ به شکار زنان مي پرداخت و پس از اغفال آنها تک تک شان را به قتل مي رساند.گنادي به عنوان بدنام ترين قاتل سريالي در دوران اتحاد جماهير شوروي و يکي از قاتلان زنجيره اي بين سال هاي 1971 و 1985 ميلادي شناخته شده است.گنادي در روستاي «ويتسک» در سال 1948 ميلادي به دنيا آمد. او دوران کودکي معمولي داشت و پس از گذراندن دوران مدرسه ابتدايي و دبيرستان وارد ارتش شد. اين مرد تبهکار قتل هاي سريالي اش را از سال 1971 ميلادي با شکار يک زن آغاز کرد.
گنادي پس از دستگيري انگيزه نخستين قتل خود را ترک نامزدش و ازدواج وي با مرد ديگري عنوان کرده بود.در بازجويي هاي انجام شده از گنادي روشن شد او ارتش را ترک کرده بود تا با زن مورد علاقه اش ازدواج کند اما ناگهان متوجه مي شود او پس از ازدواج با مردي ديگر براي خود زندگي جديدي را آغاز کرده است. اين موضوع خشم و کينه شديدي را در دل گنادي به وجود آورد و در همان زمان هنگام بازگشت از نزد نامزدش با زن جواني در يک جاده روبه رو شد. گنادي اين زن را سوار اتومبيل خود کرد و انتقام نامزدش را از نخستين قرباني اش گرفت.
شروع جنايات پي در پي
از سال 1971 به بعد گنادي به عنوان جنايتکار و قاتل سريالي فعالي به شکار زنان و دختران پرداخت. او با اتومبيل قرمزرنگ خود در خيابان هاي ويتسک پرسه مي زد تا به جناياتش ادامه دهد. او کار خود را در يک موسسه کشاورزي روستايي آغاز کرد و پس از مدتي با زن جواني ازدواج کرد و صاحب دو فرزند شد. همه گنادي را به عنوان پدري متعهد و دوستدار خانواده مي شناختند و هرگز تصور نمي کردند در پس چهره آرام و خوش قيافه او يک قاتل سريالي وحشي پنهان شده باشد.
آغاز جست و جوهاي پليس
گنادي جنايات خود را بي وقفه ادامه داد و در طول حتي يک سال 12 زن را به قتل رساند. جنايات وي تا 1985 ميلادي همچنان ادامه داشت و بيشتر قربانيانش زنان جوان بودند.گنادي آنها را پس از سوار شدن به اتومبيلش به مکان هاي خلوتي مي کشاند و پس از آزار و اذيت جنسي، خفه شان مي کرد. او پول يا هر چيز با ارزشي را که از قربانيانش به چنگ مي آورد، به عنوان هديه به همسرش مي داد.پس از مدتي اين قاتل سريالي به عنوان کارگري درستکار عضو حزب کمونيست شده بود و به نام مامور محلي حزب خدمت مي کرد. در آن زمان پليس تحقيقات گسترده اي را براي يافتن عامل قتل هاي سريالي زنان آغاز کرده بود و براي شناسايي اش چند کارآگاه نيز فعاليت داشتند.
«نيکولاي ايگنوتويچ» يکي از کارآگاهان جوان در جريان تحقيق متوجه شد اجساد بسياري از زنان قرباني نزديکي يک بزرگراه پيدا مي شوند و او اتومبيل گنادي را شناسايي کرده و به وي ظنين شده بود. به همين خاطر کارآگاهان همه کساني را که ساکن منطقه مورد نظر بودند و اتومبيل قرمز رنگي داشتند، تحت بازجويي قرار دادند و چند شاهد نيز عنوان کردند که چنين اتومبيلي مدام در منطقه در حال گشتزني بوده است.
دستگيري قاتل
جست و جوهاي پليس سرانجام نتيجه داد و ردي از قاتل پيدا شد. گنادي که از اين جست و جوها نگران شده بود، نامه هاي ناشناسي را به روزنامه هاي محلي ارسال مي کرد و قتل زنان را به گردن ميهن پرستان ويتسک مي انداخت. او در نامه هايش عنوان کرده بود ميهن پرستان تصميم به نابودي زنان خياباني گرفته اند و به اين ترتيب مي خواست ذهن کارآگاهان پليس را منحرف کند، اما دستخط تکراري در اين نامه ها نيز يکي ديگر از مدارکي بود که سبب دستگيري گنادي شد.پليس با جمع آوري دستخط ساکنان منطقه و مطابقت آنها با نوشته هاي نامه هاي ارسالي به روزنامه ها موفق به شناسايي قاتل سريالي شد.در دسامبر 1985 ميلادي گنادي دستگير شد و در بازجويي هاي خود به تمامي قتل هايش اعتراف کرد. وي پس از محاکمه اي جنجالي در سال 1987 به اعدام محکوم شد و به عنوان بدنام ترين قاتل اتحاد جماهير شوروي لقب گرفت. به نوشته روزنامه هاي آن زمان، بي کفايتي ماموران پليس منطقه و فساد سازمان هاي اجرايي سبب شده بود اين مرد جنايتکار چند سال به جنايات خود ادامه دهد و شناسايي نشود.
منبع : ایران