صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۰۸۸۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۳ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۴
«ذائقه» چیز عجیبی است که از فرهنگ و تجربه‌های ما برمی‌آید. همین ذائقه متنوع آدم‌هاست که سبب می‌شود عده‌ای غذاهایی که حال ما را بهم می‌زنند، با ولع و اشتها بخورند. کشورهای جنوب شرق آسیا در خوردن غذاهای عجیب و غریب شهره‌اند. اما هستند کشورهای دیگر هم که غذاهایی خارج از تصور ما می‌خورند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : این غذا تخم اردکی است که در حال تبدیل شدن به اردک است. در این غذا از جوشاندن اردک زنده در حال تکمیل شدن درست می‌شود و با نمک و سرکه و فلفل طعم داده می‌شود و به عنوان یک غذای خیابانی در کشورهایی جنوب شرق آسیا مثل فیلیپین، لائوس، کامبوج و ویتنام به فروش می‌رسد.
 
بالوت ایده‌آل در فیلیپین، تخم اردک 17 روزه است، اما ویتنامی‌ها 19 تا 21 روزه‌اش را ترجیح می‌دهند.

منبع: ایسنا