صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۰۳۹۲۲
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به جاذبه‌های گردشگری ایران از حضور بیش از ۵ میلیون گردشگر خارجی در سال گذشته در ایران خبر داد.

به گزارش تسنیم، مسعود سلطانی‌فر عصر امروز در نشست شورای اداری استان یزد که با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، اظهار داشت: امروز صنعت گردشگری با حمایت‌هایی که از طرف دولت صورت گرفته، مقداری از حالت رکود خارج شده است.

وی افزود: در سال گذشته میلادی، از محل جابه‌جایی یک میلیارد و 250 میلیون گردشگر، درآمدی معادل یک هزار و 500 میلیون دلار نصیب کشورها شده است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: ارزیابی سازمان‌های جهانی ذیربط این است که ما از جهت تعداد گردشگران ورودی رتبه 45 و 46 و از جهت درآمد ارزی بین کشورهای دنیا، رتبه 35 را به خود اختصاص داده‌ایم.

سلطانی‌فر خاطرنشان کرد: در سال گذشته از تعداد 5 میلیون و 100 هزار گردشگر، نزدیک به هفت و نیم میلیون دلار درآمد نصیب ما شده که نزدیک نیم درصد درآمد گردشگری جهان است.

وی گفت: این درحالی است که سهم ما از این عرصه با توجه به ویژگی‌های گردشگری در زمینه‌های مختلف طبیعی، تاریخی و مذهبی، حداقل بین دو تا سه درصد است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عنوان کرد: امروز یکی از مهمترین مقاصد گردشگری گردشگران خارجی بعد از بازدید از اماکن تاریخی، حضور در کویرهایی مانند کویرهای یزد است.

در چشم انداز 1404 سالانه باید 20 میلیون گردشگر خارجی از ایران بازدید کنند

سلطانی‌فر عنوان کرد: در سند چشم‌انداز 20 ساله، مشخص شده که ما باید در افق 1404، میزبان 20 میلیون گردشگر خارجی با حدود 30 میلیارد دلار درآمد باشیم.

وی افزود: تسهیل شرایط صدور ویزا، ساماندهی شبکه‌های حمل و نقل داخلی و خارجی و فعال کردن دفاتر جذب گردشگر خارجی از راه‌های رسیدن به این عرصه است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عنوان کرد: نصف گردشگران خارجی که به کشور ما وارد شده‌اند، گردشگران مذهبی هستند که ابتدا به شهرهای مشهد، قم و شیراز سفر می‌کنند و پس از آن به شهرهای شمالی می‌روند.

5 درصد شیعیان جهان در قالب گردشگری مذهبی جذب کشور شوند

سلطانی‌فر عنوان کرد: کافی است که از 200 میلیون شیعه دنیا، بتوانیم در سال حدود 5 درصد را به کشور بیاوریم که نزدیک به 10 میلیون نفر و نصف جمعیت گردشگران افق 1404 کشور است‌.

وی در ارتباط با گردشگری یزد، گفت: روند رشد گردشگران خارجی در یزد به نحو بسیار قابل توجهی در دو سه سال گذشته افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: در سال 91 حدود 12 هزار نفر، در سال 92 حدود 23 هزار و در سال 93 حدود 65 هزار نفر وارد استان یزد شده‌اند.

سلطانی‌فر خاطرنشان کرد: ما خودمان را ملزم می‌دانیم که یزد را به عنوان یکی از مهمترین مقاصد گردشگری داخلی و خارجی مورد توجه قرار دهیم و با امکاناتی که از طریق خیران به عنوان مجموعه صدرالعلما اختصاص داده شده، بتوانیم این مجموعه خانه‌ها را به عنوان بزرگترین موزه منطقه‌ای یزد تبدیل کنیم.

وی گفت: ثبت بافت تاریخی یزد در یونسکو را به عنوان آرزوی مردم استان به صورت جدی با همکاری مسئولان و مدیران استان یزد دنبال می‌کنیم و امیدواریم در سال 2017 به عنوان کاندید اصلی ایران برای ثبت جهانی در یونسکو ارائه شود.