پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو هیئت مدیره جامعه جراحان ایران، خط فقر پزشکان تهرانی را ۵ میلیون تومان اعلام کرد.
به گزارش مهر، دکتر کاظم عباسیون روز دوشنبه در نشست خبری سی و نهمین کنگره سالانه جامعه جراحان ایران، گفت: خط فقر برای گروه هایی که خارج از تهران با جمعیت ۴ نفره زندگی میکنند یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تعیین شده اما برای پزشکی که در تهران به جز خرج زندگی مخارج دیگری مثل اجاره مطب، مالیات و... دارد ۵ میلیون تومان میشود و بنابراین اگر کمتر از این رقم درآمد داشته باشد زیر خط فقر زندگی می کند.
وی در مورد تجویزهای غیر ضروری در جامعه از سوی برخی پزشکان گفت: وجود و تجویز سیتیاسکن و امآرآی به دلیل واسطههای مالی است در حالی در کشوری مثل انگلستان یک ماه طول میکشد تا سیتیاسکن انجام شود.
عباسیون افزود: در کشور ما آشفتگی وجود دارد و تمام پولها به تجویز پزشکی میرود تجهیزات پزشکی پول میخواهد و وزارت بهداشت برای ورود آنها مجوز بدهد. بنابراین برای ورود تجهیزات غیر ضروری باید دخالت کنند و نگذارد اینگونه شود.
عضو هیئت مدیره جامعه جراحان ایران گفت: عدهای میروند و پول روی هم میگذارند پزشک با غیر پزشک با یکدیگر دستگاهها را خریداری میکنند و همان افراد برای اینکه خرج دستگاهشان درآید در دفترچههای بیمه برای افراد نسخه مینویسند و میبینیم در یک سال گاهی برای یک فرد ۵ بار امآرآی تجویز شده است.
وی ادامه داد: در جامعه ما پرستاران را با افراد پشت میز نشینی که دفتر اداره میکنند اشتباه گرفتهاند پرستاران اگر ۷ ساعت شیفت کاری دارند در این ساعات با مسئولیت کار میکنند و باید حقوق آنها در مقایسه با پزشکان اصلاح شود در غیر این صورت دیگر پرستار داوطلب نخواهیم داشت و باید تأمین حقوق این گروه سرلوحه کارها قرار گیرد.
همچنین دکتر سیاوش صحت دبیر علمی سی و نهمین کنگره سالانه جامعه جراحان ایران گفت: این کنگره به عنوان باسابقهترین همایش فراگیر علمی ایران و جهان با حضور بیش از ۲ هزار جراح متخصص و همکاری بیش از ۲۰ انجمن در رشتههای تخصیصی و فوقتخصصی، پرستاری و بیهوشی برگزار میشود.
وی ادامه داد: آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی کشور در حوزه جراحی ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در مرکز همایشهای رازی برگزار میشود و از استادان پیشکسوت جراحی تجلیل خواهد شد همچنین برترین دستیاران رشتههای مختلف تخصص جراحی و بیمارستانهای فعال در آموزش معرفی خواهند شد.
صحت گفت: ۷۵ میزگرد تخصصی با حضور ۸۴۶ عضو هیأت علمی، ۵۴۵ سخنرانی و ۳۲ مقاله در این کنگره ارائه خواهد شد.