پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
داريوش ارجمند در مراسم رونمايي از نمايشنامهاش گفت: مادربزرگ هاي ما که اين همه قصه و حکايت براي ما تعريف ميکردند، فيلسوف، روانشناس و تاريخدان بودند، در حالي که در هيچ دانشکدهاي تحصيل نکرده بودند.
مراسم رونمايي از کتاب نمايشنامه «سلطان فيل گردن» نوشته داريوش ارجمند، بعد از ظهر جمعه ۱۸ ارديبهشت با حضور نويسنده اثر در سالن خانه کتاب در بخش جنبي بيست و هشتمين نمايشگاه بين المللي کتاب تهران برگزار شد.
ارجمند در اين مراسم گفت: اميداورم روزي برسد که کتابخواني جزئي از زندگي ما باشد و بدانيم که آموزگار بي دردسر و خاموش، کتاب است و هميشه مي تواند کمک مان کند و خيلي از راه ها را کوتاه کند؛ به اين دليل که کتاب، حاصل تجربيات و راه هاي رفته نويسندگان است.
او در بخش ديگري از صحبتهايش نيز به سريال مديري طعنه زد. زمانيکه تأکيد کرد: اين فرهنگ من است. البته من درباره رستم دستان نوشته ام، ولي نمي توانم اجرايش کنم و اين درد است.
اي کاش مي شد از دل کليات سعدي، اصول تربيتي يک ملت را بيرون مي آورديم. ولي هيچ وقت اين کار را نکرديم به عنوان مثال اي کاش مي شد اين بيت آموزشي سعدي را اول سريال به ظاهر طنز (!) آقاي مهران مديري ثبت ميکردند که «چو به گشتي طبيب از خود مرنجان/ چراغ از بهر تاريکي نگه دار»
منبع : باني فيلم