پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حسین شریعتمداری، در یادداشت روز کیهان، ادعا کرده است که دست آورد ماه ها مذاکره هسته ای با 1+5 ، کلاه گشادی است که آن ها بر سر ملت ایران گذاردند و این فاجعه بزرگ را تیم مذاکره کننده و شخص آقای حسن روحانی از مردم پنهان می کنند.
مدیر مسوول روزنامه کیهان، روز پنجشنبه نیز در خصوص نتیجه مذاکرات هسته ای اظهار داشته بود که " اسب زین شده دادیم اما افسار پاره گرفتیم!".
این یادداشت را با عنوان "ستاوردها یا از دستدادهها؟!" در زیر بخوانید:
1- سال 1394 در نخستین روزهای خود با رخدادهای سرنوشتسازی همراه بود. بیانات رهبرمعظم انقلاب در حرم رضوی(ع) که باید از آن با عنوان «نقشه راه جمهوری اسلامی ایران» نه فقط برای سال 94 بلکه برای همه سالها یاد کرد و سه رویداد بزرگ دیگر که هر یک از آنها بهتنهایی میتواند در فهرست وقایع تاریخساز دنیای امروز جای گیرد.
اول؛ حمله وحشیانه راهزنان شترسوار آلسعود با جنگندههای اهدایی آمریکا و اجارهای اسرائیل به مسلمانان مظلوم یمن که در ادامه آرزوی برباد رفته اجدادشان، ابولهب و ابوجهل و ابوسفیان صورت گرفته است.
دوم؛ قلعو قمع تروریستهای تکفیری داعش در سوریه و عراق که نطفه حرام آنها در رحم اجارهای و مشترک غربی، عبری و عربی بسته شده بود و فرزندان روحالله در سوریه و عراق و لبنان با قلع و قمع آنها داغشان را بر دل والدین حرامی آنان گذاردند و سوم؛ مذاکرات هستهای در لوزان که متأسفانه نتیجه آن کام ملت را تلخ کرد. چرا که حریف به فریب و خدعه، خواستههای نامشروع خود را که طی 12 سال گذشته بر زمین مانده بود به ایران اسلامی تحمیل کرد و کلاه گشاد توافق ژنو را در پوشش بیانیه مطبوعاتی بر سر فعالیت هستهای کشورمان گذاشت. در ادامه یادداشت پیشروی شرح بیشتری از این ماجرا خواهیم داشت.
2- سه رخداد یاد شده و بیانات نوروزی رهبر معظم انقلاب اگرچه ممکن است در نگاه اول چهار موضوع جداگانه تلقی شوند ولی با نگاهی دقیقتر میتوان رشتهای را دید که هر چهار رویداد مورد اشاره را به یکدیگر گره زده است به گونهای که فقط در یک جغرافیا و فضای واحد قابل ارزیابی هستند.
الف: انقلاب اسلامی مردم یمن الگو گرفته از انقلاب اسلامی در ایران است و حمله وحشیانه آلسعود به مردم مسلمان این دیار به اعتراف آمریکا و متحدانش یک جنگ نیابتی - PROXY WAR- از سوی قدرتهای بزرگ است که تنها با هدف پیشگیری از تکثیر ایران اسلامی آغاز شده و ادامه دارد.
ب: هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خاطرات خود با عنوان «گزینههای دشوار» اعتراف میکند که داعش را سازمان «سیا» برای مقابله با بیداری اسلامی پدید آورده و مینویسد؛ برای جلب حمایت دولتها از داعش به یکصد و چند کشور سفر کرده و آنها را متقاعد ساخته بود که پس از اعلام موجودیت داعش، این جریان را به رسمیت شناخته و از آن حمایت کنند، که دیدیم چنین کردند.
ج: چالش هستهای 12 ساله اگرچه تابلوی هستهای دارد ولی این تابلو فقط بهانهای برای تحریمهاست و تحریمها حربهای برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است، نکتهای که مقامات رسمی غرب و مخصوصا آمریکا بارها به صراحت از آن یاد کردهاند و دقیقا به همین علت است که به قول حضرت آقا؛ آمریکاییها نمیخواهند چالش هستهای تمام شود و «دیوید فروم» تصریح میکند که هدف اصلی تحریمها در گام اول تغییر رفتار و در گام بعدی تغییر ساختار ایران است و صدها و بلکه هزاران نمونه دیگر از این دست که شرح آن به درازا میکشد.
بخشی از بیانات نوروزی رهبر معظم انقلاب و مخصوصا انتخاب شعار«دولت و ملت، همدلی و همزبانی» به عنوان شعار سال و اهمیت ویژه و سرنوشتساز آن را باید در این عرصه به ارزیابی نشست. حضرت آقا با توصیه به ملت برای همدلی و همزبانی با دولت و توصیههای بیشتر به دولت برای همسویی با ملت، در پیآنند که دولت و ملت را به صورت «امت واحده» به مقابله با تهدیدها و توطئههای دشمنان بیرونی فراخوانند. دشمنان ریزودرشتی که در دشمنی با ایران اسلامی با یکدیگر به ائتلاف رسیدهاند.
3- و اما، درباره نتیجه مذاکرات لوزان گفتنیهایی هست که به چند نمونه از آن اشاره میکنیم و گزارش مستندی از این ماجرا نیز یکی از دو تیتر اصلی کیهان امروز است؛
اول: آقایان ظریف و عراقچی اعضای محترم تیم هستهای کشورمان تا آخرین دقایق قبل از اعلام نتیجه مذاکرات تصریح میکردند که آنچه قرار است منتشر شود «بیانیه مشترک مطبوعاتی» است گفتنی است، بیانیه در تعریف حقوقی آن یک سند توضیحی یا توصیهای است که اجرای مفاد آن الزامآور نیست و چنانچه تعهد و الزامی در آن باشد، دیگر «بیانیه» نخواهد بود، بلکه نام آن «توافق» است ولی انتشار این - به قول آقایان بیانیه- نشان داد سند یاد شده حاوی تعهداتی است که ایران ملزم به اجرای آن است. بنابراین دولت محترم، برخلاف آنچه ادعا میکند، به یک توافقنامه تن داده است و سوال این است که چرا واقعیت را از مردم پنهان میکنند؟!
دوم: در بندهای مربوط به ایران در متن اصلی توافقنامه، از عبارت «IRAN HAS AGREED TO...- ایران موافقت کرده است که...» استفاده شده است و باید پرسید در کدام فرهنگ رسمی و شناخته شده حقوقی یا سیاسی، AGREEMENT مفهوم و معنایی غیر از «توافق» دارد؟ بنابراین چرا در مواجهه با مردم، این «توافقنامه» را بیانیه- DECLARATION- قلمداد کردهاید؟!
سوم: قرار بود و به صراحت اعلام شده بود که ایران به توافق دومرحلهای تن نمیدهد. ولی آقایان به شرحی که گذشت ابتدا یک توافق با چارچوب تعهدآور را پذیرفتهاند و بحث و توافق درباره جزئیات را به بعد موکول کردهاند! چرا این خط قرمز را که همان کلاهگشاد توافق ژنو است نادیده گرفتهاند؟!
چهارم: تأکید شده بود که فردو مرکز تحقیق و توسعه باشد و در آن دستکم 1000 دستگاه سانتریفیوژ برای غنیسازی به کار گرفته شود اما، آقایان موافقت کردهاند که در این مرکز حداقل برای 15 سال نهفقط غنیسازی اورانیوم صورت نپذیرد بلکه هیچگونه فعالیت تحقیق و توسعهای که مرتبط با غنیسازی اورانیوم باشد نیز انجام نشود و معلوم نیست دیروز جناب رئیسجمهور با چه توجیهی در گزارش تلویزیونی خود از حفظ تحقیق و توسعه در فعالیت هستهای کشورمان به مردم خبر میدهد؟!
پنجم: در توافقنامه لوزان تعهد کردهاند که از حدود 20 هزار سانتریفیوژ فعال فقط تعداد 5060 دستگاه آنهم از نوع IR-1 که نسل اول سانتریفیوژهاست در تاسیسات نطنز استفاده شود و متعهد شدهاند دستکم برای مدت 10 سال از سانتریفیوژهای پیشرفته مدلهای 2 و 4 و 5 و 6 و 8 که دستاورد دانشمندان هستهای کشورمان است استفادهای نشود! آیا میتوان از این تعهد که به معنای از دست دادن دستاوردهاست با عنوان دستاورد لوزان یاد کرده و به آن افتخار کرد؟!
ششم: ایران در توافق لوزان متعهد شده است که حداقل برای مدت 15 سال ذخایر اورانیوم غنی شده خود را از 10 هزار کیلوگرم کنونی به 300 کیلوگرم کاهش دهد و 9700 کیلوگرم دیگر را اکسیده کرده و از تیپ اورانیوم غنی شده خارج کند، آیا کاهش 9700 کیلوگرم اورانیوم غنی شده از ذخایر کشورمان که حاصل زحمات شبانهروزی و ایثار و شهادت دانشمندان هستهای است، درخور تقدیر است یا...؟!
هفتم: فقط نیمنگاهی به متن توافق لوزان به وضوح نشان میدهد امتیازاتی که ایران سخاوتمندانه تقدیم حریف کرده است، شفاف و قابل اندازهگیری است اما، آنچه حریف بر عهده گرفته است، مبهم، چندپهلو و تفسیرپذیر است به گونهای که «وعده نسیه» گویاترین تعریف برای آن است.
هشتم: قرار بود و مسئولان هستهای بارها اعلام کرده بودند که هیچ توافقی را بدون لغو همه تحریمها نمیپذیریم. ولی در متن توافق لوزان اولا؛ سخن از تعلیق در میان است و نه لغو، ثانیا؛ فقط بخشی از تحریمها تعلیق میشود، ثالثا؛ همین تعلیق نیز قرار است در فاصله 10 تا 15 ساله صورت پذیرد و رابعا که از همه بااهمیتتر است این که تعلیق بخشی از تحریمها به گزارش آژانس و راستیآزمایی تعهدات ایران موکول شده است و درباره بند اخیر گفتنی است که؛
الف: آژانس طی 12 سال گذشته علیرغم همه بازرسیها و اطمینان از صلحآمیز بودن فعالیت هستهای کشورمان حاضر به تأیید آن نشده است.
ب: از متن توافق برمیآید و پذیرش اجرای پروتکل الحاقی - بازرسی از هر مکان در هر زمان- نیز حاکی از آن است که این بازرسیها تحت عنوان PMD- ابعاد احتمالی نظامی- صورت میپذیرد، یعنی آژانس باید اعلام کند که در فعالیتهای نظامی ایران، هیچ نمونهای که احتمال - دقتکنید فقط احتمال- بهرهگیری از آن در سلاح هستهای وجود داشته باشد، دیده نشده است! و این در حالی است که به قول خانم وندی شرمن بسیاری از موشکهای ساخت ایران قابلیت حمل کلاهک هستهای دارند و باید نابود شوند! به بیان دیگر، گزارش آژانس از یکسو مشروط به آن است که از تولید موشکهای بالستیک دست بکشیم و موشکهای تولید شده را نابود کنیم و از سوی دیگر تعلیق تحریمها مشروط به همین گزارش آژانس خواهد بود و از آنجا که آژانس موشکهای بالستیک را تحت گزاره PMD ارزیابی میکند! تحریمهای تعلیق شده نیز در اولین بازه زمانی مجددا برقرار خواهد شد. یعنی امتیازات را دادهایم و تحریمها نیز به جای خود باقی ماندهاند! آیا این، همان فرمول «برد-برد»! مورد نظر است؟!
و گفتنیهای دیگری که بعدها خواهیم نوشت...
حسین شریعتمداری
اونوقت می تونستی متعادل به مسائل نگاه کنی!
درود بر تیم چرتلاش دیپلماسی
ولی متن ( سند ) قرار داده شده در سایت وزارت امور خارجه امریکا که مورد توافق قرار گرفته است را بخوانید.
این سندی هست که مورد توافق تیم ایرانی قرار گرفته. بیانیه و فکت شیت نیست.
اگر این باشد حقیقا فاجعه رخ داده است ، حتی راه برای از بین بردن موشک ها و بازرسی از تک تک صنایع نظامی را با آوردن کلمه PMD باز گذاشته اند و این یعنی تمام امنیت ملی ما به خطر افتاده است.
دولت باید هر چه سریعتر حقیقت را به مردم بگوید. اگر متن درج شده در سایت وزارت امور خارجه آمریکا ( و نه سایت کاخ سفید ) حقیقت ندارد ، دولت باید رسما و دقیقا با ذکر اینکه متن سایت وزارت امور خارجه مد نظر است ، آن را تکذیب کند ، وگرنه باید گفت همه چیزمان را داده ایم و هیچ چیز نگرفته ایم.
بنده نیز با بخش اول صحبت های شما ( قبل از تحلیل بیانیه / تفاهم نامه ) موافقم و از ادبیات شما نسبت به عربستان ، اسرائیل و آمریکا لذت بردم .
در خصوص تحلیل شما نسبت به تفاهم هسته ای هم نظری ندارم غیر از :
1- هیج تفاهم یا تاییدی از طرف مذاکره کنندگان نمی تواند داده شود بغیر از اینکه از داخل دارای تایید باشند .
2- بنا به هر دلیلی اگر در ادامه دچار مشکل یا خدعه آمریکا شدیم ، می توانیم همه چیز را به حالت گذشته برگردانیم ( کما اینکه در چند سال گذشته انجام دادیم).
شایسته تر است ، سخنانی غیر از تآیید امام جمعه تهران که این مذاکرات را موفقیت نظام نامیدند بر زبان نیاوریم .
باسلام ،
الف ـ همانند نقدهایتان برتوافق نامه ی ژنو بنیاد سخن خود را برمغالطه گذارده اید :
1. ازیک سو سخن از بیانات مقام معظم رهبری به میان می آورید و دیدگاه های ایشان را نقشه راه برمی شمارید واز سوی دیگر به گونه ای سخن می گویید که گویا ایشان درمقام اجرا، هیچگونه اختیار و قدرتی ندارند و این، دیگران هستند که هرچه بخواهند انجام می دهند. خود رابه خواب زده اید، ما خلاف آن رادیده ایم وبراینکه که ایشان باکفایت و قدرت نظارت عالیه بر امور و حتی جزئیات دارند باور داریم.
2. بیانیه ای که آن را توافقنامه نامیده اید و سخنان خود رابرآن بار کرده اید زمانی توافقنامه و تعهدآور است که امضا شود، درحالی که این گونه نبوده است.
3. تعهدات ایران و طرف مقابل، موکول به تبیین جزئیات و تنظیم و مبادله ی موافقتنامه است. درواقع، موافقتنامه پس از امضاشدن، روشن می کند که چه اتفاقی رخ داده است و چه تعهداتی برعهده ی طرفین نهاده شده است.
4. یک مرحله ای یا دومرحله ای بودن نیز ، هنگامی رخ می دهد که موافقتنامه ای امضا شده باشد و درآن جزئیات موکول به موافقت نامه دیگر شده باشد .
5. واقعا نمی دانید که مراحل تحقیق و توسعه، آزمون و صنعتی شدن مدلهای 2 و 4 و 5 و 6 و 8 ، تقریبا برابر زمان محدودیت بیان شده طول می کشد و هنوز با دستاورد به آن معنا که شما عنوان کرده اید فاصله دارند.
6. پذیرش حق برخورداری از دانش هسته ای، زیرساخت های هسته ای، تولید انرژی هسته ای، تولید و استفاده از اورانیوم غنی سازی شده ـ با غنای پایین دریک مدت ساله و با غنای مورد نیاز پس از دوره ی راستی آزمایی، استفاده از توانمندی های هسته ای در دیگر حوزه های چون کشاورزی، پزشکی، ... ، و رفع تحریم ها با امضای توافقنامه درماه های آتی ، مبهم، چندپهلو و تفسیرپذیر و به گونهای، «وعده ی نسیه» است؟
ب ـ قدری هم به این موارد بیاندیشید:
1. درسخن از مردم به گونه ای قلم فرسایی می کنید که گویا همگان باشما هم رای هستند. مخالفت هایی که دراکثر سایت ها و مجامع باآن مواجه هستید رانادیده می گیرید و در سال توصیه به همدلی دولت و ملت، به گونه ی مختلف به دنبال نشان دادن دوگانگی ملت و دولت هستید.
2. برای خود ودیگران روشن کنید، تلاش های علمی ایران درزمینه هسته ای ، هدف است یا مولفه ای درکنار دیگر مولفه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... برای هدف بزرگ تر رشد و توسعه ی مادی و معنوی کشور و منافع ملّی. 3. وقتآن نیست که درنگاهی نظامند به اثرگذاری واثرپذیری فعالیت های هسته ای به عنوان یک راهبرد ملی ارزشمند درارتباط با دیگر اجزای نظام اجتماعی ـ اقتصادی کشور بنگرید. برای آن که دستاورد های هسته ای رابه تعبیرشماازدست ندهیم، تا چه میزان دستاوردهای کشور دردیگر حوزه را باید فدای آن کنیم.
4. درحال حاضر، نیاز کشور به اورانیوم غنی شده چقدراست؟ دررابطه با نیروگاه بوشهر که توسط روس ها تامین می شود و نیاز دیگر جاها چون رآکتور تهران 10000 کیلو گرم نیست. اصرار برحفظ این مقدار، چه منفعتی برای کشور دارد. صمیمانه تقاضادارم، بگویید تا ما هم بدانیم.
5. آیا درمورد دیگر کشورها که درنیمه ی راه فعالیت های هسته ای آنان آشکار شد، ایجاد محدودیت و راستی آزمایی انجام نگرفت؟ این برای اولین بار و تنها برای ایران است که اتفاق می افتد؟!
6. ضمن قدردانی از تلاشی علمی اندیشمندان کشور ، آیا برافراشتن این علم و سوء استفاده از آن برای تحریک احساسات، اخلاقی است؟
ج ـ دردومورد نقش آژانس و دخالت ندادن موارد خارج از موضوع هایی هسته ای جای نگرانی است. از خدمت گزاران شریف و صدیق دولت و به ویژه وزارت خارجه درخواست دارم ضمن توجه به این دو مورد، کارگروهی برای بررسی نقدها یا حتی نقد نماها تشکیل دهد و از آن ها برای مبادله یک توافق نامه ی هرچه بیشتر تأمین کننده ی منافع ملی استفاده کنند.
نويسنده مشهور عرب امروز در سرمقاله اش نوشت كه ؛ايران انفجار اتمى اش رابا موفقيت انجام داد بدون انكه بمبى بسازد...
الانم كه اونا يه چيزي ميگن ما يه چيزي
بعدشم اووني كه همه چيزشو داده ماييم نه اونا اينكه مثل روز روشنه
چرا خودمونو گول بزنيم
انتخاب درج كن
حمایت مقام معظم رهبری از مذاکره کننده ها هیچگونه شبهه ای در به حق بودن مسیری که دکتر روحانی برای برنامه هسته ای ایران انتخاب کرده باقی نگذاشته است، دست آورد دولت گذشته طی 8 سال دولت آقای احمدی نژاد چه بوده است.به جز تحریم ، تعطیلی صنایع ، بیکاری ، تورم ، بی ثباتی و...
نباید توقع داشت که 6 ابر قدرت جهان هیچ امتیازی از ایران نگیرند
همین که تعطیلی و تعلیق نداریم باید خدا رو شکر کنیم
همین که ایران رو رسانه های جهان در صدر خبر خود منطقی و اهل گفت و گو نشان داده است و از منزوی شدن ایران جلوگیری می شود، خودش دستاورد بزرگی است
با مردم رو راست باشید. ..
اشتباه بکنیداما به مردم راستشو بگین.
ﮔﻔﺖ :
ﺩﺭ ﯾﮏ ﮐﻠﻤﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﺍﺳﺐ ﺯﯾﻦ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺍﺩﻩﺍﯾﻢ ﻭ ﺍﻓﺴﺎﺭ ﭘﺎﺭﻩ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﮔﺮﻓﺘﻪﺍﯾﻢ.
------------------------------------------
اسب زین شده چیست؟
1) به مجموع قطعنامه های: ۱۷۳۷، ۱۷۴۷، و ۱۸۰۳ شورای امنیت و تحریم بانک مرکزی و قطع خدمات سوئیفت و تحریم خرید نفت از ایران و.... گفته میشود.
افسار پاره چیست؟ به تلاش شبانه روزی یک تیم متخصص برای پاک کردن گندی که هشت سال به مملکت زده شده آنهم در نبود آب با سنگ و کلوخ گفته میشود
2 ) اسب زین شده دلاری است که دولتی 1000 تومان تحویل گرفت و 4000 تومان تحویل داد
افسار پاره دلاری است که دولتی 4000 تومان تحویل گرفت و الان 3300 تومان است
3 ) اسب زین شده تورم بیش از 50 درصدی است
زین پاره تورم زیر 15 درصدی است
4 ) اسب زین شده خالی شدن 80 درصد صندلی های سازمان ملل موقع سخنرانی است
افسار پاره کسی است که مشاور امنیت ملی امریکا (هنری کسینجر) به او مکتوب گفته: "تقدیم به دشمن قابل احترام، ظریف"
این لیست میتواند تکمیل شود
بد نیست یک نفر به شما تحلیل های قبلیتان در خصوص خدمات اقتصادی دولت نهم، امکان پذیر نبودن تحریم نفتی ایران، محال بودن حمله عربستان به یمن و... را هم یادآوری کند.
به هر حال باید امیدوار بود و انقدر به تیم مذاکره کننده فشار نیآریم ، چون اونها زحمت خود رو کشیدن.
در ضمن به نظرم اگه برفرض طرف مقابل خیانت کرد نباید این رو به پای دولت گذاشت چون زحمت خودشون رو اونها کشیدن ولی طرف مقابل ابرقدرت هایی هستن که بدون تحریم های شورای امنیت هم روسیه رو از پای درآوردن.
شماها همونايي هستيد كه احمدي نژاد رو همه جانبه حمايت كرديدو بعد گفتيد گروهش انحرافيه
اون اسب زين كرده اي كه ايشون ازش دم ميزنه همون هرج و مرج اقتصادي دوران احمدي نژاد بود كه در طول اين يكسال كمي سروسامان پيدا كرده اون اسب زين شده همون دلار افسار گسيخته بود كه حالا كمي رام شده و اعصاب و روان مردم ارام شده و...گفتني هاي ديگري كه ان شا ا... مردم پاي صندوق هاي راي به امثال شريعتمداري خواهند گفت
از طرف خودم شخصا از دكتر ظريف و دكتر روحاني متشكرم كه حداقل كمي آرامش رو به ايرانيان تقديم كردند
این ملتی که شما می فرمائید چه کسانی هستند آقای شریعتمداری؟ میشه اسم فقط 10000 نفر از ملتی که کامشون تلخ شده رو بگید؟
من یکی که از خوشحالی در پوست خودم نمی گنجم. پس بیخود از ملت مایه نذارید ، چون به فرمان مقام معظم رهبری همه ملت با دولت همدل و همزبان هستند.
اینها تناقض هایی هستند که در اظهارات اقای ظریف و متن بیانیه موجوده. لطفا شفاف سازی کنید.
یاالعجب...از لحاظ شریعتمداری مذاکره قاطع یعنی اینکه سر میز مذاکره بلند بشی یه سیلی به صورت کری بزنی یه لگد به فابیوس و چهار تا شعار مرگ بر صهیونیست بدی و بعدم کت خودتو بتکونی و بیای بیرون.!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اما حالا خیالم راحته که برد با ایران بوده. چون نگرانی شریعتمداری همیشه برابر موفقیت مردم ایران و سربلندی کشور بوده. تجربه های گذشته یادمون نرفته
نقش رهبری باز هم موجب نجات کشور شد. انتخاب شگفت انگیز حاج قاسم سلیمانی به عنوان "قهرمان ملی رزمی"، حمایت از دکتر ظریف و تیم اش به عنوان "قهرمان ملی دیپلماسی"، نگاه مثبت و حامیانه در مذاکرات و صد البته صبوری ایشان در دوران آقای احمدی نژاد برای حفظ و بقا و آبروی نظام راه حل های مردی بود که رهبر مقتدر و هوشمند ایران اسلامی است.
روی صحبتم اما با آنهائی ست که معتقدند در مذاکرات هرچه دادیم باج بوده و هرچه گرفتیم ذلت!
شکی نیست که این پیکان ها همان پیکان هائی ست که علی ع را نشانه می رفت و به زور ابوموسی ها را برای دیپلماسی تحمیل کردند، چرا که امکان ندارد رهبری جزء به جزء مسائل را پیگیر نبوده و درایت و مدیرت نکرده باشند پس آگاه باشید! که خط قرمز ما ولایت است و پا فراتر از مرزتان نگذارید.
خواهش میکنم
تمنا دارم
دست از سره مردم بردار.
اینها تناقض هایی هستند که در اظهارات اقای ظریف و متن بیانیه موجوده. لطفا شفاف سازی کنید.
چون اولا حرفی از برداشته شدن فوری نیست بلکه به صورت مرحله به مرحله و بعد از راستی آزمایی آژانس صورت میگیرد تازه صحبت از تعلیق درمیانه نه لغو تحریم ها آن هم به صورت مبهم و نه واضح.
امیدوارم نمایندگان با لیاقت کشورمون به خصوص خود دکتر ظریف در ادامه مذاکرات به این موضوعات که اصلی ترین خواسته های مردم هست توجه و تاکید داشته باشند.
بیاینه فقط یک تفاهم کلیه که ما به ازاهای بسیاری داره و به هیچ عنوان هم الزام اور نیست چون توافق نیست. فقط برای جلسات بعدیشون یه چارچوب گلی تعیین کردن که بدونن چی میخان حدودا همین
خودشونو عصبانی نشون میدن.
الکی مثلا ناراحت اند.
اكه نميدوني بدون كه همه اينايي كه گفتي از توافق خوشحالند
چرا ؟
چرا اسیر رویا شدید
شب دراز است وقلندر بیدار
انكه بمبى بسازد...