جمعی از خاتواده های شهدای انقلاب اسلامی و فاجعه ی هفتم تیر به منظور اظهار انزجار از مسببین حادثه شیراز ، به منزل دکتر علی مطهری رفته و با وی دیدار و به گفت و گو پرداختند.
به گزارش انتخاب ؛ دکتر علی مطهری در این دیدار که به صورت سرزده صورت گرفت، گفت: این که تشریف آوردید، برای ادامه فعالیت ها و اهداف ما موجب دلگرمی است. ما و شما که به انقلاب علاقه داریم و دل هایمان برای آینده انقلاب می سوزد، شاید حکم مادری را داریم که مادری غیر واقعی مدعی فرزند اوست و طرف مقابل به ظاهر برای انقلاب دل می سوزاند.
وی افزود: به تعبیر شهید مطهری، یکی از آفت های یک ملت، رخنه فرصت طلب هاست یعنی یک عده هستند که با یک حرکت اجتماعی و فکری باعث می شوند که افرادی با شعار های تند میدان را به دست بگیرند و انقلابیون اولیه را به حاشیه برانند و مردم را فریب دهند. و این تا حدی برای انقلاب ما در حال رخ دادن هست به طوری که افرادی که نه شناسنامه مشخص دارند و نه عقبه درستی، جریان را بدست گرفته اند. مثل انقلاب مشروطیت که یک جریان دیگر آمد و انقلابیون اولیه مثل ستارخان و باقرخان را به حاشیه راندند و آنها در غربت سپری کردند.
فرزند شهید مطهری اظهار داشت: من احساس می کنم که یک بیماری در انقلاب پیدا شده و شاید این همان بیماری خارجی گری است که در زمان امیرالمومنین(ع) یک قشری گری درست شد که ایشان تعبیر به بیماری هاری کردند. یعنی یک عده عقاید جاهلانه دارند که از آن خارج نمی شوند و معتقدند که راه درست این است، به تعبیر شهید مطهری، منافقین زیرک وارد می شوند به صورت ابزاری از افراد احساساتی سوء استفاده می کنند و مصلحین جامعه را کنار میزنند. اینها با ماسک اسلام و مذهب مطرح میشوند و تشخیص مردم برای انحراف را مشکل می کنند.
مطهری افزود: در شیراز هم که این اتفاق افتاد، حزب اللهی هایی بودند که به کاری که میکردند معتقد بودند و با آن جدیت که به من حمله می کردند انگار که من یک فرد منحرف، منافق و مهدور الدم هستم. انگار نتانیاهو وارد شیراز شده است. و اصلاً باور نمی کردم. واقعاً به قصد کشتن من آمده بودند و نزدیک بود آنجا تلف شوم. ما باید یک تغییر روانی، اجتماعی و اخلاقی بکنیم چون ممکن است این، در شهرهای دیگر هم وجود داشته باشد. این افراد مثل داعش و طالبان که از سر اعتقادشان بمب به خود میبندند و منفجر می کنند، شستشوی مغزی داده شده اند. من مطمئنم اگر یک ساعت با اینها صجبت کنیم بر میگردند. اینها برای آینده انقلاب مشکل سازند. همه ی ما به ویژه روحانیت، در زمینه بیداری آنها وظیفه داریم.
نماینده مجلس گفت: مردم دیگر علاقه و حوصله ی شرکت در جلسات فکری مانند قبل از انقلاب را ندارند. اگر این تحقق می یافت و جدی برگزار می شد، این مشکلات نبود، ولی متأسفانه همه چیز بر اساس احساسات و هیجان شده است.از نظر فکری کل جامعه تغییر کرده و حتی دانشجویان هم تمایلی به جلسات فکری ندارند و از این قضیه، یک عده افراد زیرک سود می برند و جوانان را فریب می دهند و به عنوان ابزار از آنها استفاده میکنند. این افرادی که به من حمله کردند، اصلا نمی دانند که من چه میگویم و چه میخواهم. حتی دشنام هایی میدادند که به شخص شهید مطهری برمیگشت. باید کاری کنیم که فضا عوض شود. اینها یک کتاب شهید مطهری را هم نخوانده اند. در این مجلس هم نزدیک به 70،80 نفری هستند که با بنده هم عقیده اند ولی جرأت بیان کردن حرف ها را ندارند.
وی اظهار داشت: به نظرم لازم است این کتاب " آینده انقلاب اسلامی" شهید مطهری را بخوانند.این حالت تظاهر و نفاق که ایجاد شده است و این حالتی که نمی گذارند کسی آزادانه حرفش را بزند یک بیماری بزرگ است و همه مسئولیت دارند و نباید مایوس شد. الآن در بین مهاجمین و امران آنها یک فضای رعب و وحشتی حاکم شده است. اینکه اینها ظاهراً حزب اللهی بودند، ولی قطعا در میانشان اراذل و اوباش بوده اند و این کارها اوباش گری است.
در این دیدار، دکتر اشرف بروجردی ، با به کار بردن جمله « انک قربت لله» از امیرالمومنین(ع)، مطهری را مصداق این کلام در مجلس دانست و گفت: اساس دین و حفظ دین وجه ی همت آقای مطهری است و این ماندگار و اثر بخش است و به هر حال این ایده چون برای خداست، حتماً رشد و نمو پیدا می کند. آنچه که خانواده شهدا بخصوص شهدای هفتم تیر در جامعه احساس می کنند غربت است. یعنی اینکه یا مغضوبند و یا مغفولند و کسی به آنها کاری ندارد. امروز می بینیم که گروه فرقان نمرده است و این فرقانیان بودند که دست به چنین کاری زدند. الآن عده ای انقلاب را به نام خودشان مصادره می کنند و این وسط آن که مظلوم است، این انقلاب و خون های به ناحق ریخته شده امثال شهید مطهری است. شهید مطهری ، تعیین کننده مرز بین حق و باطل بودند. قضایایی مثل واقعه شیراز، از جای دیگری هدایت می شود و باید حرمت بزرگان انقلاب حفظ شود.
دکتر محمود صادقی، مشاور وزیرعلوم و مدیرکل رسیدگی به شکایات وزارت علوم نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه این اولین واقعه از این دست نبوده است، گفت: در قضیه اهانت به یادگار امام درسال 89 هم با همه تلخی که داشت ولی مصداق الطاف خفیه الهی بود و نهایتاً مردم سراسر کشور حتی روستاها که بطور مستقیم از تلویزیون مشاهده می کردند ، همه به خوبی متوجه شدند که آنچه مشخص است این است که بیت رفیع امام با این جریان افراطی و انحرافی همراه نیستند و عده ای مسیر انقلاب را با شعار های فریبنده و به ظاهر انقلابی، می خواهند منحرف کنند.
این استاد دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: باعث تأسف است که فرزند کسی که پشتوانه نظری و تئوری انقلاب بوده امروز مورد هجمه قرار می گیرد. این منطق که اجازه ندهیم کسی که مخالف ماست حرف بزند و به هر وسیله ای با او برخورد کنیم، منطق گروه فرقان بود که منجر به شهادت علامه مطهری شد. البته در مواجهه با این قضیه نباید در ذهن ما اینگونه تداعی شود که ، از این جهت که یک خودی را مورد هدف قرار داده اند، ناراحت باشیم ، بلکه کلاً این منطق درست نیست.
فرزند شهید صادقی ادامه داد: شهید مطهری می فرمودند که باید به مردم آزادی انتخاب بدهیم و نباید بعضی خود را قیّم مردم بدانند و حتی اگر مردم صد بار هم اشتباه کنند باید آزاد باشند تا خودشان رشد کنند.
در ادامه این دیدار دکتر محسن صادقی، دبیرکل کانون یادآوران هفتم تیر نیز با بیان اینکه این رفتار ها خاطره گروهک فرقان را به یاد ما می اندازد، گفت: وقتی به گودرزی گفتند که چرا شهید مطهری را کشتی؟ گفت که چون ایشان استاد دانشگاه بودند ولی انگلیسی نمی دانستند! و برای توجیه کار خودش گفت که چون انگلیسی نمی دانست و وارد دانشگاه شده بود، پس او دست نشانده شاه بوده درحالی که رشته فلسفه و کلام که شهید مطهری در آن تدریس میکردند اصلاً نیازی به زبان انگلیسی نداشته است.
این مدرس دانشگاه ادامه داد: امروز هم استدلال حامیان این خشونت طلبان را که ملاحظه می کنیم ، می بینیم که با استدلال گروه فرقان از یک جنس است و قرابت و مشابهت های زیادی دارد. همان گروهی که در سال اول انقلاب آیت الله مطهری و آیت الله هاشمی رفسنجانی را ترور کردند.
فرزندشهید آیت الله صادقی افزود :متأسفانه این اولین باری نیست که از این وقایع رخ میدهد. پس از وقایع تلخ سال 88 و به بهانه های واهی ، شاهد تکرار این افراط گرایی ها هستیم .تندروی هایی که توسط فرصت طلبانِ رخنه کرده در صفوف انقلابیون صورت می گیرد. وقایعی که در سخنرانی آیت الله حاج سید حسن خمینی که اندیشه های ناب حضرت امام (س) را تبیین میکنند، در حرم امام و بعد از آن در قضیه ممانعت از سفر ایشان به بروجرد روی داد از این دست هستند.
وی با اشاره به سرزده بودن این دیدار ادامه داد: البته طرفداران و علاقمندان آقای دکتر مطهری خیلی زیاد هستند واکثراً هم از فرهیختگان و دلسوزان واقعی انقلاب هستند، ما البته چون بدون برنامه ریزی قبلی تصمیم به این دیدار گرفتیم فرصت اطلاع رسانی به سایر خانواده های شهدای هفتم تیر را نداشتیم و در زمان کوتاه دوسه ساعته جمعی از عزیزان را توانستیم مطلع کنیم.
این حقوقدان افزود: یکی از شعارهای نادرست اوایل انقلاب این بود که « دشمن درچه فکریه ایران پر از بهشتیه !» ما کجا دیگر می توانیم امثال شهید دکتر بهشتی و علامه شهید مطهری را پیدا کنیم؟ الان هم نظیر یادگار امام حاج سیدحسن آقای خمینی و دکترعلی مطهری نداریم و این واقعیت انکارناپذیری است و باید قدر بدانیم.
افشین علاء نیز با بیان چگونگی علاقمندی اش به انقلاب و امام (س)،اظهار داشت: من بسیار متاسف شدم که خبر واقعه شیراز را شنیدم. آقای دکتر مطهری از موضع حق سخن میگویند و حتی گاهی حق کسانی که از نظر فکری با ایشان موافق نیستند را پی گیری می کنند. این خلاء که جامعه ما با آن روبروست را پر می کند. اینکه حتی برای مخالفین خود هم حق قائل شویم، وبه آنها اهمیت بدهیم، از منطق بزرگان ماست که خیلی ها جرأت بیانش را ندارند، ولی این صداقت بدون احساسات در گفته های ایشان هست که مخاطب را جذب میکند.
این شاعر انقلاب ادامه داد:اگر امثال مقام معظم رهبری، شهیدان بهشتی و مطهری و آقای هاشمی رفسنجانی و ... درحلقه یاران امام نبودند، نسل دهه شصت، شاید مجذوب امام نمی شدند. یعنی امام آن شخصیت کاریزماتیک خود را داشتند ولی اگر این اشخاص نبودند تا به ترجمان گفته های امام و اهداف انقلاب بپردازند، شایدا مجذوب آنها نمی شدیم.
این فعال سیاسی افزود: الآن کسانی با شعار ولایت فقیه به آقای مطهری حمله می کنند که رفتارشان ظلم در حق رهبری است. چون یاران رهبری باید برازندگی داشته باشند. اکنون کسانی مدعی انقلاب هستند که نه منطقشان برای نسل جوان جذاب است و نه حرف تازه ای دارند و فقط نفرت پراکنی می کنند. این ما هستیم که برای تحکیم انقلاب و رهبری خون دل می خوریم نه شما که پشت عنوان ولایت فقیه پنهان شده اید و دارید کاسبی میکنید و این ظلم بزرگی به رهبری است.
افشین علاء با انتقاد از صحبت هایی که در مورد اشعارش می شود، به قرائت شعری درباره علی مطهری پرداخت؛
گنجی که با حضور تو در کنج مجلس است
یادآور بهای وجود مدرس است
آمیختی سیاست خود با دیانتت
آنگونه ای که در خور و در شان مجلس است
شیرت حلال باد ز مادر که مثل شیر
می غری و حریف به نزد تو مفلس است
ای میوه ی رسیده ی باغ مطهری
برهان خصم پیش کلام تو نارس است
از منطقت چو فرو مانده خصم دون
دائم به کار رج زدن و رطب و یابس است
با ما سخن بگو که کلام مطهرت
رسواگر تملق و مکر و دسایس است
ای بهترین جلیس به مجلس صبور باش
چون با خدا انیسی و او با تو مونس است
کم دارد این دیار علی مطهری
حقا که جایگاه تو صدر المجالس است
در ادامه فرزند شهید حجه الاسلام بشارت، با اظهار تاسف از واقعه پیش آمده ،خطاب به دکتر مطهری گفت: شما الگوی ما هستید و فرزندان شهدا به وجود شما افتخار میکنند. شما حامیان زیادی دارید و این مجلس، در این دوره و با این شرایط جای تاسف دارد و اگر 10 نفر نماینده مثل آقای مطهری در مجلس بودند، وضعیت کشور می توانست خیلی بهتر باشد.
حسین حاج رضایی، فرزند حر انقلاب اسلامی، شهید طیب حاج رضایی نیز، با اظهار ناراحتی خود از وقوع حادثه شیراز برای دکتر مطهری، آن را مایه بدبختی و تأسف توصیف کرد و افرود: از سال 57 تا 94، ما اینقدر سقوط فکری داشته ایم و به جایی می رسیم که به فرزند شهید مطهری حمله می کنند و عده ای هم در تربیون های رسمی از اهانت کنندگان حمایت می کنند. پدر من الگویش شهید مطهری بود و تمام زندگی اش را یرای امام گذاشت. پدر من را که به دلیل نقش کلیدی اش ، پس از راهپیمایی 15خرداد دستگیر و زندانی کردند ، هم از سمت حکومت و هم از سمت خانواده ، تحت فشار گذاشته بودند که علیه امام سخنی بگوید و آزاد شود ولی وقتی که با امام روبرو شد، نورانیت و هیبت امام ، او را گرفت و خودش می گفت که امام را که دیدم نتوانستم کلمه ای علیه او بگویم. یعنی پدر من که شخص بسیار ثروتمندی هم بود که به شاه می گفت تو شاه شمال تهرانی و من شاه جنوب تهران، و در بین خانواده اش هم نسبتاً فرد بی اعتقادی به شمار می رفت و تحت فشار هم بود ، از امام تاثیر می گیرد و متحول می شود و تا پای جان پای امام و نهضت امام می ماند که امام به او صفت حر انقلاب داد.
وی افزود: این تأثیر کلام امام بود که ملت را آنچنان متحول کرد. و پدر من و سایر مردم، امام را از طریق امثال شهید مطهری و شهید مفتح شناختند و این که عده ای جلوی سخنرانی پسر آیت الله مطهری را بگبرند، خیلی مایه حسرت و بدبختی است. ما به کجا میخواهیم برویم و کارمان به کجا کشیده شده است؟ به نظر من هر کسی که یک فرزند شهید را ببیند و تحویل نگیرد و احترام نکند ، اصلاً نه ایرانی است و نه مسلمان.
وی خطاب به دکتر مطهری گفت : ما برای انقلاب همه چیزمان را داده ایم و از کسی هم نمی ترسیم و تا آخر راه در کنارتان هستیم.
منبع:جماران
اینها وقتی به ریس محلس و نماینده مجلس اینقدر راحت حمله میکنن و کسی جرات عکس العمل نداره و کیهان حمایت میکنه............!!!!!
«این را هم عرض بکنیم؛ این حرفی که من امروز زدم و از بعضی از مسئولان و سران کشور گلهگزاری کردم، موجب نشود که حالا یک عدهای راه بیفتند، بنا کنند علیه این و آن شعار دادن؛ نه، بنده با این کار هم مخالفم. اینکه شما یک نفر را به عنوان ضد ولایت، ضد بصیرت، ضد چه، مشخص کنید، بعد یک عدهای راه بیفتند علیه او شعار بدهند، مجلس را به هم بزنند، بنده با این کارها هم مخالفم؛ این را من صریح بگویم. این کارهائی که در قم اتفاق افتاد، بنده با اینجور کارها مخالفم. آن کارهائی که در مرقد امام اتفاق افتاد، بنده با اینجور کارها مخالفم. بارها به مسئولین و کسانی که میتوانند جلوی این چیزها را بگیرند، تذکر دادهام. آن کسانی که این کارها را میکنند، اگر واقعاً حزباللّهی و مؤمنند، خب نکنند. میبینید که تشخیص ما این است که این کارها به ضرر کشور است، این کارها به نفع نیست. با احساساتشان راه بیفتند اینجا، آنجا، علیه این شعار بدهند، علیه آن شعار بدهند؛ این شعاردادنها کاری از پیش نمیبرد. این خشمها را، این احساسات را برای جای لازم نگه دارید. در دوران دفاع مقدس اگر بسیجیها میخواستند همین طور بروند یک جائی، طبق میل خودشان حمله کنند، که خب پدر کشور در میآمد. نظمی لازم است، انضباطی لازم است، مراعاتی لازم است. اگر چنانچه به این حرفها اعتنائی ندارند، آنها که خب حسابشان جداست؛ اما آن کسانی که به این حرفها اعتناء دارند و مقیدند که برخلاف موازین شرع حرکت نکنند، باید مراقبت کنند، از این کارها نکنند.» (۲۸ بهمن ۱۳۹۱)
چون با خدا انیسی و او با تو مونس است
واقعا حرف دل ملت رو میزنید