پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
«کائوتيليا پانديت» پسر ۷ ساله هندي يک دانشنامه کامل است. اين پسر ۷ ساله در تمامي زمينه ها از جمله جغرافيا، زيست شناسي اطلاعات کامل دارد او همچنين در آمار، اقتصاد، سياست و تقريبا هر موضوعي که بخواهيد مي تواند به شما اطلاعات کاملي دهد. کائوتيلياي ۷ ساله در عرض سه ماه توانست درباره ۲۱۳ کشور اطلاعاتي از قبيل جمعيت، توليد ناخالص ملي، منبع درآمد، ارز، مذهب و ميراث فرهنگي را ياد بگيرد و درباره اش صحبت کند.
«کائوتيليا» ساکن روستاي کوهاند واقع در هاريانا هند است. اطلاعات بي اندازه و عجيب و غريب اين کودک ۷ ساله باعث شده که به «گوگل» قوي ترين موتور جستجوي جهان مشهور شود. گوگل هفت ساله در حال حاضر به طور منظم به سراسر مدارس هند سفر مي کند و به سوالات دانش آموزان در زمينه هاي مختلف به راحتي پاسخ مي دهد. در يکي از آخرين برنامه هايش در مدارس، از وي سوالاتي درباره سطح زمين واتيکان و توليد ناخالص بريتانيا پرسيده شد که او توانست به راحتي اين سوالات دشوار را مانند يک کارشناس پاسخ دهد.
توانايي کائوتيليا در جذب اطلاعات و قدرت حافظه تصويري اش باعث شده که لقب «گوگل» نام برازنده اي برايش باشد. يکي از شگفت انگيز ترين برنامه هايي که گوگل ۷ ساله در آن حضور داشت برنامه تلويزيوني مشهور هندي به نام «چه کسي مي خواهد ميليونر شود» بود. کائوتيليا در اين برنامه که اجراي آن را «آميتاپاچان» به عهده داشت، بسياري از سوالات دانشمندان را به راحتي پاسخ داد سوالاتي که به گفته طراحان مردم عادي قادر به پاسخگويي آنها نبودند. رفتارهاي کائوتيليا در اين مسابقه يادآور فيلم تحسين شده «ميليونر زاغه نشين» ساخته «دني بويل» است. حالا کاتيليا نيز در نقش جمال کاراکتر اصلي فيلم ظاهر شده است که مي تواند به دشوارترين سوالات با وجود سن کمش پاسخ دهد.
کائوتيليا درباره خودش مي گويد: «من فکر مي کنم که به اندازه کافي خوش شانس بودم که چنين والدين و معلماني داشتم که به من توجه مي کنند و باعث مي شوند که من هر روز پيشرفت کنم. من هيچ دوستي در کلاس ندارم اما پدربزرگم بهترين دوست من است. من نمي دانم که چرا متفاوت هستم اما مي دانم که من درباره همه چيز کنجکاو هستم. سوالاتم را هميشه در ذهنم نگه مي دارم و پاسخ سوالاتم همواره در ذهنم باقي خواهد ماند.»
پدرو مادر کائوتيليا او را هديه خدا مي دانند و مي گويند: «ما متوجه استعدادهاي غير معمول و عجيب و غريب کائو شده بوديم اما هيچ وقت تصور نمي کرديم که فرزندمان تبديل به اقيانوسي از دانش و اطلاعات شود. او تمام تعطيلات تابستان را مشغول مطالعه اطلس کشورهاي ديگر بود و هر پاسخي که براي سوالاتش دريافت مي کرد منجر به پيش آمدن سوال تازه اي مي شد که براي پيدا کردن آن بايد تلاش مي کرد.»
اما گوگل ۷ ساله اصلا دلش نمي خواهد يک دانشمند و يا يک فضانورد باشد او دلش مي خواهد يک افسر «آي اي اس» باشد و احتمالا به آرزويش هم خواهد رسيد.