پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اکبر خوشکوشک، کارمند سابق وزارت اطلاعات در مصاحبه با هفتهنامه صدا گفته: یکی دیگر از کارهای ما این بود که کسانی که در ایران بودند و قصد داشتند از کشور بروند را تشویق می کردیم از کشور خارج شوند. دلیل آن هم این بود که نگویند کشور ما یک کشور بسته است.
او گفت: در خصوص بازگشت افرادی که در خارج از کشور بودند و می خواستند به ایران برگردند، آقای علیرضا نوری زاده خیلی با ما همکاری می کرد. همچنین افرادی مقل شهرام همایون، ضیا آتابای و غیره.
خوشکوشک گفت: تمام تلوزیون های فارسی زبان خارج از کشور به جز بی بی سی و صدای آمریکا، از همان موقع تحت نظارت جمهوری اسلامی هستند. به جمهوری اسلامی فحش هم می دهند اما کارهای لازم را هم انجام می دهند. یعنی جمهوری اسلامی چنین پتانسیلی دارد که بتواند اینها را جذب کند.
او گفت: من در آمریکا و اروپا با خیلی ها که رفته بودند صحبت کردم. کسانی که ارتشبد بودند، سپهبد بودند، وزیر بودند، معاون وزیر بودند و بالاخره در حکومت گذشته منصب دار بودند، ما با اینها صحبت کردیم. خیلی از اینها به ایران برگشتند و زندگی شان را پس گرفتند و دوباره از ایران رفتند. یعنی به ایران می آیند و می روند. رفت و آمد دارند.
خوش کوشک همچنین در باره ماجرای قتل شاهپور بختیار به این هفتهنامه گفته: ما با یک واسطه به رضا پهلوی وصل شدیم که او گفت اجازه بدهید به ایران برگردم. هرکس که قصد برخورد نظامی با جمهوری اسلامی را نداشته باشد آزاد است. اصلا فرخ نگهدار باشد یا رضا پهلوی باشد. ما با یک واسطه به رضا پهلوی هم وصل شدیم. رضا پهلوی گفت: اجازه بدهید به ایران برگردم. این را برای اولین بار می شنوید. رضا پهلوی خیلی برای آمدن به ایران آماده بود اما اطرافیانش منصرفش کردند. الان هم رضا پهلوی در کنترل جمهوری اسلامی است. ما دیگر در جمهوري اسلامی مخالف مسلح نداریم.
این اولین مصاحبه ای است که من در آن به این موضوع می پردازم. من واقعیت ماجرا را برای شما بازگو می کنم. آقای شاپور بختیار بعد از پیروزی انقلاب در ایران بود. در شورای انقلاب عده ای می خواستند که او دستگیر نشود و از ایران خارج شود. شاپور خیلی راحت و با یک پاسپورت خارجی از ایران خارج شد و تصور هم می کرد که کسی متوجه نشده که او دارد از کشور خارج می شود. بختیار در فرانسه مستقر شد. در منطقه ای زندگی می کرد که رئیس پلیس آنجا پسر خودش بود. آقای بختیار مواد مخدر مصرف می کرد و مسائل جنسی هم داشت، آقای بختیار مسائل اخلاقی با خانواده آقای بویراحمدي پیدا می کند. بویر احمدی با دو نفر از نزدیکانش به بهانه دیدار و احوالپرسی به خانه بختیار می روند و آنطور که پلیس فرانسه گزارش داده آقای بختیار را خفه می کنند و دست و گردنش را می پیچانند و مستخدمش را هم می کشند. خیلی راحت از خانه خارج می شوند و می روند. بنا براین،این قتل بر سر یک دعوای خانوادگی بوده و روی این موضوع بررسی شده است.
معرفی مشایی دولت روحانی
بعد از اظهارات مشکوک اقای یونسی در رابطه با حضور ایران در عراق هجمه ها علیه وی آغاز شده است. در یکی از تحلیل ها نقش اقای یونسی در دولت یازدهم را به نقش آقای مشایی در دوره احمدی نژاد تشبیه کرده اند. سیدیاسر جبرائیلی در یادداشتی می نویسد که آقای یونسی احتمالا به تاسی از مرحوم بازرگان، پدر معنوی لیبرالهای امروزی ایران، خواستهاند موضعی مشابه بگیرند که گفت «امام خمینی ایران را برای اسلام میخواهد حال آنکه من اسلام را برای ایران میخواهم»، و سوت و کف ملیگرایان ایرانی را بشنوند که البته به خطا رفتهاند. این خط انحرافی ایرانیگرایی در مقابل اسلامخواهی، ابداع جناب یونسی نیست. هم پیش از مرحوم بازرگان و هم پس از ایشان، کسانی بودهاند که در مقابل ایده وحدت جهانی اسلام و برای ضربه زدن به آن، همواره این مسائل را مستمسک قرار دادهاند. نزدیک ترین نمونه تاریخی، جناب اسفندیار رحیم مشایی است که مدتی پرچم «مکتب ایرانی» را در دست گرفت و حاشیه ساخت و آب در آسیاب دشمنان وحدت اسلامی ریخت و البته طولی نکشید که گرد و خاکش فرونشست.
تفسیر جدید هاشمی از سخن امام
آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتوگویی با روزنامه آفتاب یزد انجام داده اظهار داشته است که حسن روحانی رئیسجمهوری کشورمان بیش از حد قدرت اجرایی به مردم وعده داده است. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است که رابطه ایران و آمریکا باید برقرار شود به گونهای که در پاسخ به پرسش دیگری اینگونه پاسخ میدهد که البته اگر به عنوان نظر پرسیده میشود بله؛ به نظر من این رابطه باید برقرار شود.
آیتالله هاشمی ادامه داد: من در زمان امام هم نامه نوشتم و هفت مورد را نام بردم و از ایشان درخواست کردم در زمان حیاتشان آنها را حل کنند چون معتقد بودم بعد از ایشان این مسائل به عنوان یک ممنوع دائمی میماند و کسی جرأت نمیکند آنها را حل کند. وی تصریح کرد: ایشان (امام راحل) چند مورد را عمل کردند این یک مورد را کاری نکردند در آن زمان. البته یک جملهای را هم گفتند که اگر آمریکا آدم بشود ما که نمیخواهیم تا همیشه دشمنی داشته باشیم. این «آدم شدن» مفهومش روشن بود یعنی زور نگوید، استکباری با ما برخورد نکند و نخواهد بر ما سیادت داشته باشد. خوب من هم نظرم همین است اگر آمریکا حاضر باشد که با موضع متساوی با ما کار کند من دلیلی نمیبینم که رابطه برقرار نشود منتهی این حق دیگران است و من نمیتوانم به حق دیگران عمل کنم.
کمال زن خانه داری و استتار است
محسن قرائتی درهفتمین گردهمایی دانش آموختگان دختر جامعه المصطفی العالمیه که امروز در مدرسه بنت الهدی قم برگزار شد، گفت: اسلام نه طرفدار زن سالاری و نه مرد سالاری است زیرا که خود در قرآن اشاره میکند که شما را از نفس واحد خلق کردیم. وی در ادامه افزود: قرآن کریم بهترین پوشش را برای زن و مرد پوششی میداند که قلب انسان را اطهر و پاکیزهتر نگه دارد با این تعریف دیگر مدل و رنگ آن را باید با این ملاک تشخیص داد. وی اصل در کمال زن را «خانه داری و استتار» دانست و ابراز داشت: وظیفه اصلی زن خانه داری، همسر داری، فرزندآوری و تربیت آن است و اگر میخواهد درعرصه اجتماع ظاهر شود با شرط پوشش و عدم تبرج در جامعه میتواند مانند مرد به عرصه اجتماع وارد شود.
افزایش درخواستها برای برکناری یونسی
در ادامه واکنشها به اظهارات یونسی دستیار رئیسجمهور، روز شنبه علاوه بر جمعی از فعالان رسانهای تعدادی از نمایندگان مجلس نیز خواستار برکناری وی شدند. 21 نماینده مجلس در متنی که قرار است به عنوان تذکر خطاب به رئیسجمهور در صحن مجلس قرائت شود، بر این خواسته اصرار کردهاند.