صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۸۴۴۶۷
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۰ - ۱۹ دی ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
محمدکاظم شفيعي استاديار دانشگاه علوم پزشکي تهران افزود : گسترش بيماري‌ها و آسيب‌هاي مغزي و عصبي، علاوه بر هزينه‌هاي جاني، خسارت‌هاي زيادي را نيز برجاي گذاشته است.

وي با اشاره به اينکه مي‌توان با مصرف برخي از مواد غذايي از بروز مشکلات مغزي و عصبي پيشگيري کرد،تأکيد کرد: مصرف روزانه و متعادل بادام و گردو با کاهش سطح کلسترول و فشار خون، از بيماري‌ها و آسيب‌هاي مغزي و عصبي تا حد قابل ملاحظه‌اي پيشگيري مي‌کند.

شفيعي تصريح کرد :‌بادام و گردو حاوي مقادير بالايي از آنتي آکسيدان هستند که علاوه بر کاهش خطر بيماري‌ها و آسيب‌هاي مغزي و عصبي،مي‌تواند خطر مشکلات قلبي را نيز تا حدودي کاهش دهد.

وي يادآور شد:اسفناج،کلم،کاهو،حبوبات و انواع ماهي نيز تاثيرات بسيار خوبي در پيشگيري از اختلالات مغزي و عصبي دارند.

شفيعي خاطرنشان کرد:علاوه بر رعايت الگوهاي غذايي، پرهيز از استعمال دخانيات و مواد مخدر،ورزش کردن و جلوگيري از چاقي و اضافه وزن نيز مي‌تواند خطر مشکلات عصبي و مغزي را کاهش دهد.