پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه اظهار کرد: برای اعمال فیلترینگ بر سایت ها و شبکه های اجتماعی کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه باید آن را به تصویب برساند و در آخرین جلسه کارگروه هیچ صحبتی از فیلترینگ وایبر مطرح نبود.
رمضانعلی سبحانی فر با بیان اینکه فیلترینگ واتس آپ به تصویب اعضای کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه رسیده است، گفت: فیلترینگ این نرم افزار از گذشته مطرح بوده و به تصویب اعضای کارگروه رسیده است اما دو شبکه تانگو و وایبر هیچگاه مطرح نشده بودند.
وی افزود: از گذشته صحبت هایی در مورد جایگزینی شبکه های اجتماعی ملی به جای شبکه های خارجی در کارگروه مطرح بوده است و در حال حاضر نیز وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات با کمک دستگاه های دیگر در تلاش است تا به زودی چند شبکه اجتماعی را با سرویس و خدمات بهتر و با کارکرد بومی در اختیار مردم بگذارد تا بتواند به جای استفاده از شبکه هایی نظیر واتس آپ از آن استفاده کند.
عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه تصریح کرد: موضوع دیگری که مطرح بوده است فیلترینگ هوشمندانه است به طوری که بخشی از نرم افزارها و شبکه های اجتماعی که مغایر با منافع ملی است فیلتر شوند و نه اینکه به صورت کامل از دسترس خارج گردند.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: موضوع فرهنگ سازی نیز موضوع مهم دیگری است که لازم است دستگاه های فرهنگ ساز به آن ورود کنند و برای ارتقای سطح فرهنگی و دانش استفاده کنندگان از شبکه های اجتماعی اقدامات جدی انجام دهند.
از الان معلومه چه برنامه ای میخواد جایگزین شود.. سرعت پایین ،هنگ کردن گوشی ،محدودیت آپلود عکس و فیلم و ..
اگه ایجاد این نرم افزارها و پشتیبانیش کار راحتی بود خوب الان هر کشوری مال خودش یه نمونه داشت نه اینکه برای مثال کم کاربرترین این اپ ها دویست میلیون کاربر آنلاین دارد.