پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اژه ای سخنگوی قوه قضائیه با حضور در تلویزیون گفت: در پرونده های بزرگ فساد اقتصادی از جمله سه هزار میلیارد و "ب.ز" بسیازی
از اموال به نام متهمین نیست اموال را به نام دیگران کرده اند و وکالت
بلاعزل گرفته اند. که این کار را سخت می کند.
به گزارش «انتخاب»، محورهای مهم سخنان سخنگوی قوه قضائیه و دادستان کل کشور به این شرح است:
- اقتصاد مقاومتی در همه شرایط مناسب است تا انسان از اتکای به بیرون بی نیاز باشد.
- اقتصاد ما باید متکی به داخل و تولید باشد.
- باید در کوتاهترین زمان ممکن در خصوص "اقتصاد مقاومتی" از شعار به عمل برسیم؛ همه نظام و مسئولین باید وارد این قضیه شوند.
- قوه قضائیه در خصوص اقتصاد مقاومتی می نواند با کمک به دولت و مجلس به رفع فساد کمک کند و بستر و زمینه آن را از بین ببرد.
- در سه سال اخیر اقدامات جدی در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی صورت گرفته است.
- قوه قضائیه در خصوص مبارزه با فساد اقتصادی در آخرین مرحله قرار دارد. در خصوص پیشگیری آخر نیست ولی در مقوله برخورد، در آخرین مرحله قرار دارد.
- وقتی جرم یک مفسد اقتصادی قطعی شد، به نظر شخصی من رسیدگی علنی به پرونده چنین مفسدینی بسیار تاثیرگذارتر از خیلی از مجازات های مخفیانه است.
- من یکی از عوامل موثر و بازدارنده در فساد اقتصادی را رسیدگیهای علنی میدانم. رسیدگی علنی به پروندههای فساد اقتصادی بسیار بازدارنده است. ولی الان طبق قانون ما موظف هستیم تا قبل از قطعی شدن حکم، چیزی را اعلام نکنیم.
- پرونده "ب.ز" هنوز در مرحله مقدماتی است و هنوز منجر به صدور کیفرخواست با قرار مجرمیت نشده است. دستگاه قضائی به عنوان مدعی العموم وارد این قضیه شد و اگر وارد نمی شد، این شخص از کشور خارج میشد. که اگر خارج می شد مشکلات ما بسیار پیچیده می شد.
- بخش عمده ای از مسائل این شخص مربوط به خارج از کشور است و تحقیقات که بیشتر می شود پیچیدگی پرونده زیادتر می شود. کلاهبرداری و اخلال در نظام پولی کشور از جمله اتهامات این شخص است که در آن شکی نیست.
- اینکه می گویند موجودی ب.ز خیلی ناچیز است یا فقط 5 درصد مربوط به نفت است، صحیح نمی باشد و افراد نباید بدون اطلاع اظهارنظر کنند؛ فقط یک قلم از دارایی این شخص در داخل کشور قبل از دستگیری که وزارت نفت آن را قیمت کارشناسی کرد، 1700 میلیارد تومان است.
- یک فردی که در پرونده کرسنت محکوم شد همه محکومیت خودش را طی نکرد و آن هم به دلیل فشاری بود که برخی به این پرونده وارد کرده و می کنند.
- در پرونده های بزرگ فساد اقتصادی از جمله سه هزار میلیارد و "ب.ز" بسیازی از اموال به نام متهمین نیست اموال را به نام دیگران کرده اند و وکالت بلاعزل گرفته اند. که این کار را سخت می کند.
- در خصوص معوقات بانکی و دلایل بوجود آمدن آن، اشکالاتی به بانک ها، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد وارد است. چرا معوقات خورد را سریع پیگیری می کنند و معوقات کلان را نه؟
- آیا ما این مقدار بانک احتیاج داریم؟ آیا این مقدار شعبه، بانک احتیاج داد؟
- ما خیلی از دانه درشت ها را مجازات کرده ایم چرا شما آنها را نمی بینید؟پ
- ما هیچ گاه آنجا جرم کسی ثابت شده خط قرمز نداشتیم اما یک وقتی یک اتهامی ثابت نمی شود در اینجا کاری نمی شود کرد.
- آقازاده ای که از خارج به کشور بازگشت خیلی تلاش شد که ایشان همان موقع به زندان نرود ولی اگر جمهوری اسلامی با اقتدار عمل نمی کرد ایشان به زندان نمی رفت که دیدیم رفت به زندان. خیلی تلاش شد ولی 84 روز و تا زمانی که تحقیقات مقدماتی انجام نشده ایشان بازداشت موقت بود. من نمی خواهم بگویم که فشار نبود بود ولی قوه قضائیه زیر بار نرفت.
- بعد از انتخابات 88 یک عده ظلم بسیار بزرگی انجام دادند و همنوایی کردند با دشمنان کینه توز و به نظام و حیثیت نظام ضربه زدند و دشمن را امیدوار کردند و بعضی از اقدامات دشمنان در آینده به خاطر اقدامات مجرمانه انان در سال 88 صورت گرفت. نظام خیلی با صعه صدر و رحمت با مراتب مختلف آنان برخورد کرد.
- هنوز تغییری در حصر سران فتنه که توسط نظام تصمیم گیری شده، ایجاد نشده است و افراد بیرونی غلط می کنند در این خصوص حرف میزنند. آنها نمی توانند در مسائل داخلی ما دخالت بکنند.
- وزارت اطلاعات در خصوص پرونده انجمن صنفی روزنامه نگاران شاکی نبوده است که شکایت خود را پس بگیرد یا نگیرد.
- انجمن صنفی روزنامه نگاران تحت نام صنفی کار سیاسی می کرد و در آن مقطع به این دلیل با آن برخورد شد و تعطیل شد و آن تصمیم هنوز به قوت خود باقی است اگر این انجمن با همان شکل و با همان ساختار و با همان هدف باشد باز هم اگر بخواهند وارد شوند دادستان وارد می شود مگر اینکه اصلا یک روزی کلا ساختار عوض شود اهداف و نفرات عوض شود آن بحث دیگری است ولی تا زمانی که ان افراد با آن نیت و با آن هدف کار کنند، این شدنی نیست.
- با توجه به اتفاقات اخیر یک جریان پشت قضیه می خواهد مردم ما را حزب اللهی ها را و مردم متدین ما و مسئولان ما را تست کند ببیند که حساسیت ما چقدر است. قوه قضائیه دارد رصد می کند و اول پیشگیرانه و در نهایت برخورد می کند
از پرونده بیمه ایران چهار سال گذشت ولی رحیمی که شما آنوقت در رسانه ملی اعلام کردی متهم است هنوز آزادنه می گردد !! پس کی ایشان راهی اوین می شود ؟ البته خبر داشتیم که ایشان در اوین بودند ولی متاسفانه با قرار وثیقه آزاد هستند میشه بفرمایید تا کی این متهم آزاد خواهند بود ؟؟!!
ضمنا اگر حقي است كه بايد به ملت برگردانده شود ، خوب برگردونن حتي اگر مهر زناشون كرده باشن
...
جناب اژهای ، طرف صحبت شما مردم ایرانند نه مردم آنسوی آبها ، مردمی که اگر تا دیروز از احوال همسایهشان هم خبر نداشتند امروز به مدد اینترنت و ماهواره همه اخبار و رویدادها ،در سراسر جهان را رصد میکنند ، پرسش بنده حقیر بعنوان یک شهروند از حضرتعالی -خودی بنامیدش یا غیر خودی- اینست که : چه مدت است که از افشا شدن فسادهای هزاران میلیارد تومانی در اقتصاد این مملکت پرده برداشته شده ؟ چه مدت است مردم با نامهائی چون بابک زنجانی و مهآفرید امیرخسروی آشنا شدهاند؟ ... آیا در سه سال اخیر ملت ایران شاهد افزایش یا کاهش این جرائم بودهاند ؟ نام بابک زنجانی دقیقاً از سه سال پیش در جراید این کشور مطرح شد ، بعد از سه سال دستگیر شد ،... اگر برخی مطبوعات و سایتهای مستقل و غیروابسته به حامیان بابک زنجانی سکوت میکردند(همانگونه که مطبوعات حامی ایشان عمل کردند) امروز ...
آقای اژهای ، هزاران سئوال نگفته دیگر در ذهنم دارم ، در عجبم ، اینان که بنام خبرنگار در جلسه حضور داشتند دهانشان بسته بود یا ماکت خبرنگار بودند!!
مردم از حق خود نمی گذرند. دادگاه محترم هم لطفا از حق الناس نگذرد!!!!!!!!!!!!
یکی که مامور خرید زندان شد و آزاد شد .
خیلی هاشان که به قید وثیقه آزاد هستند البته آزادی نامحدود .
خاوری هم که آزادانه با سه میلیارد دلار پول راهی کانادا شد و هیچگاه هم دادگاهی برایش برگزار نشد تا به حکم دادگاه ، اینترپل او را بازدداشت کند .
شاید منظور از دانه درشت ها آن دو جوانک نگون بخت هستند که یک ایران چک زور گیری کردند و اعدام شدند !!
...
آقای اژه ای کار قضایی با این همه سرو صدا پیش نمی رود . فشار برای آزادی آن آقازاده مورد نظر وجود نداشت ولی شما مدارک کافی برای محکوم کردن آن نتوانستید دست و پا کنید. اگر کسی برای آزادی آن آقازاده تماس گرفت بفرمایید کی بوده؟؟؟؟شما چگونه و با چه علمی نیت خوانی می کنید. مگر امام علی علیه السلام از نیت ابن ملجم خبر نداشت چرا او را دستگیر نکرد.؟؟؟؟ ما فکر می کنیم که با این همه مصاحبه قصد دارید دو کار انجام دهید اول اینکه دولت را زیر فشار قرار دهید و دوم اینکه تمام بدبختیهای بوجود آمده از دولت قبل را به گردن این دولت بیندازید....
این الان تریپ حقوق شهروندی و حفظ آبرو و ایناست دیگه ؟!!! چهار ساله هر چی دلمون می خواهد به اشخاص با ذکر نام پدر و شماره شناسنامه !!!! میگیم