صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۹۱۵۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۰۷ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 
مدیرکل اداره راه وشهرسازی استان تهران از کاهش 30 درصدی تلفات جاده‌ای نسبت به دو سال قبل خبر داد و گفت: 9 ماهه امسال نیز با کاهش 15 درصدی تصادفات جاده‌ای همراه بود اما آمارکشته‌شدگان جاده‌ای به گونه‌ای است که انگار روزی یک فروند هواپیمای فوکر 100 در جاده‌ها سقوط می‌کند.

فریبرز واحدی در گفت‌وگو با ایسنا  با اشاره به کاهش تصادفات جاده‌ای طی 9 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه دو سال قبل اظهار کرد: 9 ماهه امسال نسبت به 9 ماهه سال 90 با کاهش 119 هزار موردی تصادفات همراه بود.

وی افزود: اداره کل راه و شهرسازی استان تهران با هدف ایمنی پایدار در جاده‌ها و در جهت کاهش مرگ و میر برای ایمن‌سازی جاده‌ها فعالیت می‌کند.

واحدی با اشاره به کاهش تصادفات طی سه سال اخیر گفت: تعداد تصادفات جاده‌ای در 9 ماهه 90 به 394 نفر رسید که این آمار در مدت مشابه سال گذشته به 320 نفر رسید.

مدیر کل اداره راه وشهرسازی استان تهران با اشاره به آمار کشته‌شدگان در جاده‌ها گفت: تعداد کشته‌شده‌ها به گونه‌ای است که انگار روزی یک فروند هواپیمای فوکر 100 در جاده‌ها سقوط می کند.

به گفته واحدی روزانه 120 نفر در تصادفات جاده‌ای کشته می‌شوند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۳
غیر قابل انتشار: ۲
بهروز
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
قسم حضرت عباس یا دم خروس:
مرتب از کاهش مرگ و میر تصادفات رانندگی در کشور گزارش می دهند؛ اما آقای واحدی ناگهان آمار مرگ 120 نفر در روز را اعلام میکند! یعنی:
43800 = 365 * 120
غیر قابل باور است که سالیانه 43800 نفر در کشور ما بر اثر تصادفات رانندگی کشته می شوند و عمدتا هم از جوانان فعال هستند!!!؟؟؟ خدایا خودت به فریادمان برس؛ از دست بندگانت کاری جز پنهان کاری بر نمی آید!
ساسان پروانهپور
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
سلام متاسفانه هر روز شاهد کشته شدن هموطنان ما در تصادفات رانندگی میباشیم , متاسفانه رتبه اول در جهان را در این امر به خودمان اختصاص داده ایم و این شایسته ملت با فرهنگ ایران نیست تقریبا از هر خانواده ایرانی یک نفر در تصادف کشته شده , چه تدبیری برای این مهم اندیشیده اید ریشه یابی کنید اگر نیاز به سختگیری بیشتر میباشد کوتاهی نکنید چرا باید در زمان سفر که در همه جا یک امر عادی میباشد ما برای سالم به مقصد رسیدن دست به دامن مقدسات شویم با این وجود رتبه اول را در جهان داریم پیشنهاد میکنم از رانندگان اتوبوس و حمل و نقل عمومی به خصوص برون شهری هر 3 ماه تست اعتیاد گرفته شود , رانندگانی که در جاده ها خطر افرین هستند به همان گونه برخورد شود که با یک تبهکار برخورد میشود چون تفاوتی در این دو نیست هر دو با جان دیگران بازی میکنند به عنوان یک شهروند از شما خواهش میکنم در این رابطه با مسئولین هماهنگی های لازم صورت بگیرد تا خانواده های ما بعد از این همه سختی دیگر داغدار عریران خود نباشند