صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۸۴۰۶
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۵ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مصوبه قانون برنامه پنجم توسعه مبنی بر آموزش یک مهارت به دانش‌آموزان رشته نظری گفت:‌ ارائه گواهینامه مهارت زبان و کامپیوتر به دانش‌آموزان را در دستور کار داریم.

به گزارش تسنیم، علی زرافشان در رابطه با ارائه مدرک زبان و کامپیوتر به دانش‌آموزان دبیرستانی اظهار داشت: بر اساس بند 6 ماده 19 قانون برنامه پنجم توسعه دولت موظف شده هر دانش‌آموز رشته نظری را که فارغ التحصیل می‌شود با یک مهارت متناسب با نیاز بازار کار آشنا کند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه جامعه هدف این قانون دانش‌آموزان هستند، گفت: دولت مکلف به اجرای این قانون است و تمام دستگاه‌‌ها ملزم به دراختیار گذاشتن امکانات لازم برای تحقق این موضوع هستند. هم‌اکنون برنامه درسی و محتوای آموزشی این برنامه در حال تدوین است تا دانش‌آموزان رشته‌های نظری یک مهارت را فرابگیرند البته سطح ساعات آموزش یک مهارت به آنها در مقایسه با رشته فنی و حرفه‌ای محدودتر است.

وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم تمام جامعه هدف 600 هزار نفری را در سال نخست اجرای برنامه آموزش دهیم بلکه ابتدا به صورت آزمایشی آموزش مهارت به دانش‌آموزان را در برخی استان‌ها اجرا می‌کنیم و پس از آن تعمیم می‌یابد البته برای اجرای این طرح باید مراحل لازم طی شود و مصوبه دولت را اخذ کنیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه زبان و کامپیوتر دو مهارتی هستند که به شکل گسترده در جامعه فراگرفته می‌شوند، گفت: با مرکز ICDL ایران برای آموزش مهارت‌های 7گانه به دانش‌آموزان مطابق استانداردهای کار و دانش مذاکره کرده‌‌ایم. فرد می‌تواند به ازای آموزشی که در این مراکز می‌بیند گواهینامه مهارت دریافت کند همچنین با کانون زبان صحبت کرده‌ایم تا آموخته‌ها در بحث زبان را ارزیابی کرده و آن را برای تبدیل به مهارت بررسی کنیم.

زرافشان گفت:در بحث زبان و کامپیوتر که نسبت به سایر مهارت‌ها فراگیرتر است به دانش‌آموزانی که این مهارت‌ها را فرابگیرند گواهینامه مهارت اعطا می‌شود.