صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۶۶۸۵
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۳ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 رئیس دانشگاه محیط زیست در همایش محیط زیست،‌ بهداشت و ایمنی (HSE) شرکت‌ها و واحدهای تابع سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدن ایران (ایمیدرو) اظهاراتی تکان‌دهنده و جالب را مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر اصغر محمدی فاضل در این همایش با اشاره به اینکه موضوع ریزگرد و گرد و غبار امروز به یکی از مهمترین مسائل کشور در حوزه محیط زیست تبدیل شده است، عنوان کرد:‌ بررسی‌های ما از میکروفسیل‌های موجود در ریزگرد و گرد و غبار موجود در کشور نشان می‌دهد که این گرد و غبار از منطقه شاخ آفریقا با استفاده از جریان هوا وارد کشورمان شده است.

وی افزود: این ریزگردها از مناطقی که در آن از اورانیوم ضعیف شده استفاده شده وارد ایران می‌شود. در عراق هم که کاملا تائید شده که از اورانیوم ضعیف شده استفاده شده است. به این ترتیب می‌توانیم نتیجه بگیریم که احتمال ورود غبار آلوده به اورانیوم وجود دارد.

او با اشاره به اینکه این توانایی در دنیای امروز وجود دارد که با استفاده از غبار مردم یک منطقه را تحت تاثیر قرار داد، گفت: مثلا می‌توان با افزودن موادی به غبار، مردم یک منطقه را غم‌زده، ناراحت یا حتی خوشحال کرد. ما باید به جای توقع از دیگران که مراقب محیط خود باشند، خودمان مراقب محیط اطرافمان باشیم.

محمدی فاضل با اشاره به اینکه مدیران بخشهای مختلف دولت نیاز به اصلاح تفکرات خود در حوزه حفاظت از محیط زیست دارند، اظهار کرد: تفنگ‌های موجود در کشور سالانه حدود 200 فشنگ سهمیه گلوله دارند و اگر فرض کنیم تنها 10 درصد از این گلوله‌ها به صورت تفریحی شلیک شوند سالی چند میلیون تیراندازی در کشور رخ می‌دهد. این در حالی است که ما تنها 180 هزار جنبنده قابل شکار در کشور داریم که بسیار ناچیز است.

رئیس دانشگاه محیط زیست با اشاره به اینکه متاسفانه در کشور همه از آن روستایی گرفته تا مدیر و وزیر فکر می‌کنند بخش محیط زیست مزاحم کار آنها است، گفت: با کمال تاسف باید بگویم که ما چیزی به عنوان غذا و تغذیه سالم در کشور نداریم و آن چیزی که در کشور به عنوان غذا مصرف می‌شود از جنبه‌های مختلف مانند مقدار سم و کود سالم نیست. البته من کاری به موارد استثنایی ندارم.

او با اشاره به اظهارات اخیر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست که به مردم توصیه کرده بود اگر می‌توانند از تهران بروند، توضیح داد: من به مردم توصیه می‌کنم تا جایی که می‌توانند از منازل خود خارج شوند، چرا که به دلیل ترکیبات خطرناکی که در منازل وجود دارد اعم از روکش، کفپوش و غیره حتی در فضای داخل منازل نیز با خطرات زیادی مواجهیم.

وی با اشاره به فجایعی مانند آنچه که در مورد آب پردیس رخ داد، اضافه کرد: وقتی آب کلر دار را حرارت می‌دهیم و مصرف می‌کنیم نباید توقع داشته باشیم که مریض نشویم.

رئیس دانشگاه محیط زیست در بخش دیگری از اظهارات خود با نشان دادن یک بطری آب بسته‌بندی شده عنوان کرد: من به شما و خانواده‌تان توصیه می‌کنم تا جایی که می‌توانید از این نوع آب استفاده نکنید. این آب تا به دست شما برسد شرایط فاجعه‌باری را زیر نور خورشید و غیره را تجربه می‌کند که به هیچ‌وجه قابل قبول نیست.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
اورانیم داخل هوای ایران بدلیل غنی سازی و استخراج سنگه های اورانیم در ایران هست و منبع داخلی دارد نه خارجی
لیلی
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
باورکنیم که غنی سازی توی خاکمون انجام میشه اورانیم ازشاخ آفریقا و عراق میاد ایران؟
دکتر
|
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
جناب آقای رئیس کاش میفرمودید چه شرایط فاجعه باری برای آب بسته بندی زیر نور خورشید اتفاق می افتد!
نور خورشید با داشتن اشعه UV برای سلامت و بهداشت میکروبی آن حتی مفید هست.
پاسخ ها
بي سواد
| |
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
جناب دكتر!!!
به دليل بسته‌بندي در بطري‌هاي پلاستيكي ، تابش نور خورشيد به آن مضر است و موجب ورود مولكولهاي سمي به داخل آب مي‌گردد.
همچنين همه‌ي الودگي‌ها كه ميكروبي نيست كه تابش اشعه UV موجب از بين رفتن ميكروب شود! گاهي آلودگي‌هاي شيميايي آنقدر خطرناكن كه آلودگي ميكروبي در برابر آن محلي از اعراب ندارد.
ناشناس
| |
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
آقای دکتر!!! من که دکتر نیستم می دونم نور خورشید باعث تجزیه مواد بطری پلاستیکی میشه و مواد تجزیه شده داخل آب میشه که فوق العاده سرطانزاست.
ناشناس
| |
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
دکتر جان ظروف نگهداری آبهای بسته بندی در هوای گرم و زیر نور آفتاب داغ تابستان بمرور مواد سرطان زای هیدروکربنی وارد آب مذکور می کنند!
این ظروف برای دمای متوسط سازگارند و داغ شدن و یخ زدن آنها باعث شکستهای مولکولی در ساختار آنها میشه ( اشتباهی که برخی در گذاشتن این ظروف در یخدان فریزر می کنند)
ناشناس
| |
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
شما که انقدر مهندسی!
هیچ تاثیری آفتاب یا به قولِ توی ِ با سواد ، اشعه یو وی چه تاثیری روی پلاستیک بطری و نشت مواد سمی توی آب بطری داره نشدی!
ناشناس
| |
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
هیچ ظرف آب پلاستیکی را نباید در افتاب گذاشت.
ناشناس
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
پس باید: نه بیرون بریم (هوای بیرون آلوده است) نه داخل خونه باشیم (که اونهم آلوده است) ....پس بفرمائید چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
پس انا لله و انا الیه الراجعون!
ناظر
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
همين صحبت ها فرداشب از اخبار بيست و سي پخش ميشه،اونوقت ميگن آب معدني بده آب گازدار فلان خوبه ،پس فردا ميگن فلفل سرطانزاست،پيتزا براي رفع غدد سرطاني خوبهو ... . خب اول بررسي علمي بشه بعد رسانه ايش كنيد عزيزان من.
علی
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
واقعا آدم میمونه به حرف کی گوش بکنه
ناشناس
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
آب لوله کشیمون که نیتراتس آب بسته بندی شده هم که خوب نیست بریم بمیریم دیگه!
پاسخ ها
مجتبی
| |
۲۳:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
از تصفیه کن استفاده کنید چیزی که سال هاست مردم اهواز و خوزستان دارند استفاده می کنند...
ناشناس
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
حالا با بقیه اش کاری نداریم. اما این استدلالشان در مورد اورانیوم فاجعه بود و نشان می دهد دلیل بی اعتمادی به موضوع محیط زیست ، وجود امثال ایشان است که حرف بی سند تحویل می دهند.
به عنوان رییس دانشگاه ایشان باید اعلام می کرد که مثلا در چند پروژه تحقیقاتی موضوع غبار و اورانیوم بررس شده و مثلا در چند درصد نمونه ها، اورانیوم بالاتر از سطح مجاز دیده شده است. اما ایشان بجای بحث تجربی مستند ، بحث فلسفی انجام داده اند.
به نظرم یکی از مهمترین فوریتهای موضوع محیط زیست ایران این است که ... آدمهای دانشمند واقعی جای این غوغاسالارها را بگیرند.