صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۲۰۱۸
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۸ - ۳۰ آذر ۱۳۹۲
این چرخش آشکار در اعلام موضع، از جانب کسی که مراسم دومین و سومین سالگرد نهم دی را برگزار می کرد و سینه چاک احمدی نژاد بود، به شدت با واکنش منفی و بهت و حیرت کارکنان سازمان اسناد و کتابخانه ملی و همچنین افراد اصولگرا مواجه شده است. علاوه بر آن، سفرهای بی دلیل و پرخرج اخیر صلاحی به خارج کشور و به ویژه کشورهای اروپایی نظیر..
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
به نظر می رسد حجم انبوه نابسامانی ها در عرصه سیاست خارجی و اقتصاد، سبب شده تا دولت روحانی، آن گونه که انتظار اهالی فرهنگ است، نسبت به این حوزه اهمیت نداده و یا دست کم در ظاهر این گونه به نظر می آید.

به گزارش خبرنگار «آینده»، سازمان اسناد و کتابخانه ملی از جمله نهادهای فرهنگی است که هنوز بلاتکلیف مانده و مدیر منصوب احمدی نژاد ، که مسئولیت ستاد وی در استان مازندران را بر عهده داشت، کماکان در جای خود مانده است.

ظاهرا این تاخیر در تصمیم گیری، سبب شده تا اسحاق صلاحی، رئیس فعلی، به روشهای مختلف در صدد ابقای خود برآمده و در این راه از تظاهر به اصلاح طلبی تا دعوت از چهره های منتسب به اصلاح طلبان، نظیر رسول منتجب نیا، الیاس حضرتی، سید هادی خامنه ای و قدرت علیخانی برای حضور در کتابخانه ملی و گرفتن عکس یادگاری با آنان فروگذار نکند!



برخی از این افراد نیز بی خبر از اهداف پشت دعوت از خود، آن را اجابت کرده اند.

جالب آن که در سایت کتابخانه ملی آمده است:

منتجب نیا با اشاره به گزارش های جناب آقای دکتر صلاحی از فعالیت های سازمان، این گزارشات را بسیار خوشحال کننده و موجب مباهات دانسته و گفت: پس از مدتی رکود و رخوت در فعالیت های کتابخانه ملی با حضور دکتر صلاحی در این سازمان فعالیت های گسترده و تاثیر گذار بسیاری صورت گرفته است.

این چرخش آشکار در اعلام موضع، از جانب کسی که مراسم دومین و سومین سالگرد نهم دی را برگزار می کرد و سینه چاک احمدی نژاد بود، به شدت با واکنش منفی و بهت و حیرت کارکنان سازمان اسناد و کتابخانه ملی و همچنین افراد اصولگرا مواجه شده است.

علاوه بر آن، سفرهای بی دلیل و پرخرج اخیر صلاحی به خارج کشور و به ویژه کشورهای اروپایی نظیر هلند، چک ، اتریش ، بلژیک و نظایر آن، به شدت تعلل دولتمردان را در انجام تغییرات مدیریتی در این سازمان فرهنگی زیر سوال می برد.

با توجه به جایگاه سازمان اسناد و کتابخانه ملی، اکثر صاحب نظران براین اعتقادند که وجود فردی با پبشینه فرهنگی می تواند به رشد بهتر این سازمان کمک نماید.

شنیده های خبرنگار «آینده» حاکی است، نام افرادی چون انصاری لاری، استاندار اسبق فارس و صالحی امیری، وزیر ناکام ورزش و جوانان روحانی برای ریاست کتابخانه ملی مطرح است.

اما در حالی که در بین اهل فرهنگ و پژوهشگران، اقبال خوبی نسبت به رسول جعفریان وجود دارد و وی از مقبولیتی در خور توجه بین این قشر برخوردار است، جامعه کتابداری ایران و برخی کارکنان کتابخانه ملی، فریبرز خسروی را گزینه مناسب تصدی ریاست سازمان و کتابخانه ملی می دانند.

به هر تقدیر، آنچه مهم است، انتصاب یک چهره فرهنگی و کارآزموده در راس کتابخانه ملی است، امری که به شدت به تاخیر افتاده است.