صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۱۵۷۰
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۲ - ۲۷ آذر ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


 رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان برای پیشگیر ی از سرقت‌های اینترنتی از حساب‌های باکی به شهروندان توصیه کرد که رمز کارت خود را به صورت دوره‌ای تغییر داده و سعی کنند از شماره‌هایی که قابل حدس زدن هستند، نظیر سال تولد، شماره شناسنامه یا اول یا آخر شماره تماس یا شماره ملی به عنوان رمز استفاده نکنند. 
 
به گزارش ایسنا، سرهنگ ستار خسروی رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه فرد یا افراد ناشناسی از حساب بانکی وی به صورت اینترنتی مبلغ 2 میلیون تومان برداشت کرده اند، گفت:‌ رسیدگی به موضوع در دستور کار کاراگاهان این پلیس قرار گرفت . 
 
وی افزود: در بررسی های تخصصی صورت گرفته در محیط سایبری مشخص شد که فردی با در دست داشتن رمز و پسورد حساب شخصی مالباخته اقدام به برداشت مبلغ دو میلیون تومان کرده و بلافاصله در همان زمان با مبلغ سرقت شده اقدام به خرید کارت شارژ به نام خود کرده است. 
 
این مقام مسئول عنوان داشت: با انجام تحقیقات لازم سرانجام جوانی 22 ساله ساکن شهر اصفهان مورد شناسایی قرار گرفته و در یک عملیات ویژه طی هماهنگی با مقام قضایی دستگیر شد. 
 
رییس پلیس فتا اصفهان با بیان اینکه این متهم از شاگران قبلی مالباخته بوده و قبلاً به شماره حساب و رمز و پسورد وی دسترسی داشته است گفت: متهم پس از دستگیری هنگامی که با مدارک و ادله محکم پلیس مواجه شد صراحتاً به بزه انتسابی خود اقرار و انگیزه اش از این کار را کسب در آمد و سود مالی عنوان کرد و عنوان داشت که فکر نمی کرد با خرید کارت شارژ پلیس بتواند وی را شناسایی و دستگیر کند. 
 
به نوشته پلیس، وی بیان داشت: با تکمیل تحقیقات، پرونده تشکیل و متهم به همراه شاکی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی داده شد و با قرار صادره روانه زندان شد. 
 
توصیه‌های پلیس برای پیشگیری از سرقت‌های اینترنتی حساب بانکی 
 
سرهنگ خسروی برای پیشگیر ی از سرقت های اینترنتی از حساب شهروندان گفت: توصیه ما به شهروندان این است که رمز کارت خود را به صورت دوره ای تغییر داده و سعی کنند از شماره هایی که قابل حدس زدن هستند ، نظیر سال تولد ، شماره شناسنامه یا اول یا آخر شماره تماس یا شماره ملی به عنوان رمز استفاده نکنند. 
 
وی افزود: اگر مجبورید کارت عابر بانک خود را به فرد دیگری بسپارید، پس از اتمام کار رمز خود را حتماً عوض کنید و به هنگام عملیات بانکی با دستگاهای خود پرداز(ATM) مراقب باشید.افرادی به بهانه های مختلف دنبال شماره حساب،شماره کارت و رمز های اول و دوم شما هستند تا از آن سوء استفاده نکنند. 
 
سرهنگ خسروی گفت: کاربران می بایست موجودی حساب خود را با نگهداشتن رسید های بانکی (تراکنش ها)به طور مرتب کنترل و حسابرسی کنند و هرگونه مغایرت را به بانک اطلاع داده و از یک رمز برای حساب های مختلف بانکی خود استفاده نکنند.