صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۴۰۲۲۹
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۱ - ۱۷ آذر ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر امور خارجه آمریکا از رژیم صهیونیستی خواست حمایت بیشتری از توافق هسته‌ای با ایران و مذاکرات صلح با فلسطین داشته باشد.

جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا که به تازگی از سفرش به خاورمیانه بازگشته است روز شنبه در یک سخنرانی در مرکز سابان در واشنگتن گفت که سفر اخیرش را روی امنیت رژیم صهیونیستی در آینده و اینکه آمریکا هرگز این رژیم را رها نخواهد کرد متمرکز خواهد کرد.

به گزارش روزنامه هیل، کری گفت: من در این سفر بیشتر وقتم را صرف نگرانی‌های اسرائیل کردم. ما همواره از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا از توافق هسته‌ای موقتی با ایران دفاع کرد و گفت: روزی که این توافق اجرایی شود اسرائیل ایمن‌تر خواهد بود. برنامه هسته‌ای ایران در طول مذاکرات پیشرفت نخواهد داشت.

به گزارش روزنامه مک‌کلاچی، کری گفت: باور کنید آمریکا درک می‌کند که اسرائیل یک ایران هسته‌ای را تهدیدی برای موجودیت خود می‌داند و اگرچه ما گاهی گزینه‌های تاکتیکی متفاوتی را ترجیح می‌دهیم، آمریکا و اسرائیل همواره هدف بنیادی یکسانی داشته‌اند.

وی افزود: ما در حالی که مذاکرات را پیش می‌بریم به مشورت نزدیک با اسرائیل و سایر دوستان و شرکایمان در منطقه و سراسر جهان که نظراتشان برای ما بسیار مهم است ادامه خواهیم داد.

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه گفت: یوسی کوهن، مشاور امنیت ملی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در روزهای آینده به آمریکا سفر می‌کند تا گفت‌وگوی مستقیمی با کارشناسان ما در زمینه ایران داشته باشد که این به هماهنگ‌کردن مواضع‌مان در آینده کمک خواهد کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: ما در حالیکه برای رسیدن به یک توافق جامع و نهایی وارد مذاکره می‌شویم، این کار را با چشمان کاملا باز انجام می‌دهیم و هنوز باور نداریم که همه تصمیمات دشواری را که برای رسیدن به چنین توافقی لازم است، خواهد گرفت. این مذاکرات بی‌انتها نیستند و با توجه به چیزهایی که ما از سابقه و فعالیت‌های فعلی ایران می‌دانیم،‌ حق داریم که نسبت به ایران شک و تردید داشته باشیم. به همین دلیل مساله اصلی اعتماد کردن به تهران نیست، بلکه آزمودن تهران است. مساله اصلی عمل به استانداردهای قابل راستی‌آزمایی و شفافی است که از نظر بین‌المللی پذیرفته شده است و تنها دیپلماسی می‌تواند این کار را انجام دهد.