پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، تحلیل های فراوانی راجع به مشکلات دولت یازدهم در اداره کشور مطرح شد و در این میان، اکثر کارشناسان موضوعاتی نظیر تحریمها و مسایل اقتصادی را بزرگترین مشکلات دولت یازدهم ارزیابی می کردند.
به گزارش خبرنگار «انتخاب» ؛ براساس گزارش 100 روزه رییس جمهور و سایر اخبار، در این دو حوزه، دولت اگرچه نتوانسته است به طور کامل مشکلات را حل کند، اما توانسته از گلوگاه و قله مسایل عبور کند؛ موافقتنامه ژنو در حوزه سیاست خارجی و تحریمها و سیر نزولی گرفتن تورم در مسایل اقتصادی، دو نماد از آغاز موفقیتهای دولت اعتدال است.
اما به نظر می رسد در یکی از کلیدی ترین حوزه های دولت کلید، یعنی عرصه رسانه، دولت نتوانسته است کلید را چرخانده و کار خود را سامان بدهد.
از یک سو بخشهای مختلف رسانه ای دولت در صف نظیر ایرنا، ایسنا ،برنا، پانا، موسسه ایران و سایر روزنامه های دولتی و نشریات روابط عمومی با بحران در تولید محتوای مناسب در جهت ارائه خدمات دولت و مقابله با تخریب سازماندهی شده و قدرتمند دولت یازدهم توسط رسانه های افراطی مواجهند و از سوی دیگر بخشهای ستادی رسانه ای دولت، نظیر معاونت ارتباطات نهاد ریاست جمهوری، معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد و شورای اطلاع رسانی دولت نیز نتوانسته اند در حوزه ساماندهی رسانه ای جریان حامی دولت موفق عمل کنند و اکثریت قریب به اتفاق فعالان رسانه ای حامی جریان اعتدال و اصلاح طلب، از این سردرگمی و فقدان توجه و راهبری ناراضی هستند.
از سوی دیگر، نبود دانش و توانمندی رسانه ای مناسب در فعالیت های رسانه ای دولت که بخشی از آن در گفتگوی تلویزیونی رییس جمهور و استفاده از روشهای دولت پیشین در استفاده از مجریان تلویزیونی و یا ضعف در ایجاد ارتباط رسانه ای میان مسئولان دولتی با افکار عمومی نمودار گردیده است، نشان می دهد که هوز دولت اعتدال فاقد راهبرد رسانه ای است.
به نظر می رسد این شرایط، بیش از هر مساله دیگری معلول تعدد مدیریت در حوزه رسانه است و مشخص نیست از میان مشاور رسانه ای رییس جمهور، رییس شورای اطلاع رسانی دولت (رییس دفتر رییس جمهور)، مشاور فرهنگی رییس جمهور، معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و معاون ارتباطات نهاد ریاست جمهوری و دستیار ویژه رییس جمهور، چه کسی مسئولیت ساماندهی و مدیریت سیستم رسانه ای دولت را برعهده دارد.
در این شرایط به نظر می رسد باید نخستین اولویت دولت، تعیین تکلیف ساختار رسانه ای خود باشد تا بتوان در قدم های بعدی انتظارات، برنامه ها و عملکرد این سیستم را تحلیل کرد.
منظورتون همینه دیگه نه؟
چون مقرر شده دیگه نزارن "مفت خورها" مال مردمو بخورن :-P
اما مسؤولان دفتر رئیس جمهور با این پیشنهاد مخالفت کرده و گفته اند که نباید این مصاحبه چالشی باشد. پس از آن دفتر ریاست جمهوری رأساً با چند نفر از مجریان سیما تماس گرفت و آنان را برای اجرای برنامه دعوت کرد. این مجریان از ظهر در قرنطینه بوده و هیچ ارتباطی با خارج از محل استقرار خود نداشتند.
از سوی دیگر گفته می شود صدا و سیما طبق معمول این گونه برنامه ها، ۳ دوربین فیلمبرداری برای این کار در نظر گرفته بود. دفتر ریاست جمهوری اما خواهان بهره گیری از ۹ دوربین شده است که در مراسم با وسعت و جمعیت زیاد نظیر استادیوم های ورزشی استفاده می شود. پس از آن با حضور تیم فیلمبرداری سازمان صدا و سیما هم مخالفت می شود و دفتر ریاست جمهوری رأساً از تیم فیلمبرداری دیگری خارج از صدا و سیما دعوت به عمل می آورد که این اقدام منجر به ناراحتی و دلگیری تیم فنی صدا و سیما نیز شده است.
به گزارش جهان، روایت دیگری نیز از پشت صحنه این برنامه شنیده شده است. گویا محمد نهاوندیان، رئیس دفتر رئیس جمهور، نکاتی را بر روی مقوا نوشته و به هنگام پخش برنامه به رئیس جمهور متذکر می شده است. از سوی دیگر حسام الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور نیز همین کار را برای مجریان برنامه انجام داده و سوالاتی که مجریان می پرسیدند با هماهنگی وی بوده است.
قويترين ومرگبارترين جواب خاموشي تاحدكرگوشي است.والسلام
با تشکر از تحلیل بجا و درستتون اقای رئیس جمهور توانایی خوبی در انتقال مفهوم دارند و شیوه گزارش تلوزیونی قبلی واقعا سخنان ایشون ضربه زد و سبک بر گزاری ان حتی بدتر از رئیس جمهور قبلی بود ایشون باید فرا خوان می دادند تا بصورت منظم و مساوی از همه رسانه ها بیایند و گروه های مختلف مردم از بعضی صنف های مختلف مانند دانشجویان و جوانان کارگران و کارشناسان و نخبگان هم حضور می یافتند و قبلا انها منظم کرده به انها اموزش میدادند که انها هم سوالاتی از رئیس جمهور می کردنند البته در فضایی دوستانه و ارام و منضبط تاکید می کنم منضبط البته تکراسیون و فضا ارایی هم مهم بو که در گزارش قبلی زیادی تجملاتی بود
با ارزوی موفقیت برای شما و همه کادر دولت بخصوص رئیس جمهور محبوب اقای روحانی
تا زمانی که در موضعه پاسخگویی و دفاع در برابر امثال کیهان باشید؛همیشه متهم هستید
باید با اشاره به سابقه نکبت بار کیهان و امثال کیهان
و نشان دادن عملکرد افراطیشان طی 30 سال گذشته؛از موضع ضعف خارج شده؛ و آن ها را وادار به پاسخگویی در برابر عملکردشان کنید.