صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۳۸۷۵۷
تعداد نظرات: ۳۶ نظر
تاریخ انتشار: ۵۳ : ۱۷ - ۰۶ آذر ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
از روزي كه خورشيد انقلاب اسلامي از پس ابرهاي تيره و تار استبداد و استعمار، طلوع كرد و مردم ايران به تابش گرمابخش آن در همه شئون زندگي، اميدوار شدند، سردمداران جبهه كفر و استكبار، همه‌گونه نقشه‌هاي توطئه‌آميز را كشيدند تا به القاي ناكارآمدي دين در اداره امور جامعه و حكومت‌داري، مصاديقي مردم‌پسند بدهند. معلوم بود كه در اين كارزار فكري و اخلاقي، گروه‌هاي افراطي و فشار با همه ضديّت‌هايي كه نسبت به استكبار و استعمار دارند، در عين حال مي‌توانند بهترين دوستان آنان باشند. همچنان كه در طول 35 سال گذشته فراوان ديده‌ايم كه اين جماعت افراطي، به دليل انحرافات اعتقادي، حتي براي ترور بزرگان نظام و حلقه اول ياوران امام(ره) به آيات قرآن تمسك مي‌جستند، مانند بيانيه گروهك افراطي و منحرف فرقان در ترور آيت‌الله هاشمي رفسنجاني و حتي شهادت علماي بزرگ در محراب نماز جمعه.

انتظار فرهنگي از روند رو به جلوي نظام اسلامي كه مردم ايران را به يكي از سياسي ترين ملت‌هاي جهان تبديل كرد، اين بود كه گروه‌هاي افراطي نيز، از راه و طريق خويش، دست بردارند، اما انگار فرهنگ سياسي در قاموس اين گروه، روندي معكوس دارد. چون شاهديم كه هر چه از عمر پربركت نظام اسلامي مي‌گذرد، اين گروه از شيوه هايي براي ارضاي ذات افراطي خويش بهره مي‌جويند كه با هيچ منطقي سازگار نيست.

تازه‌ترين عملكرد اين گروه را مي‌توان در واكنش به دستاوردهاي ديپلماسي دولت تدبير و اميد ديد كه هيچ عقل سياسي با هرگونه تمايلات باندي و سياسي هم نمي‌تواند آن را بپذيرد.

بي‌ترديد اعمال تحريم‌هاي ظالمانه و غيرقانوني عليه مردم ايران كه طي سالهاي اخير اوج گرفته بود، ريشه در عمق كينه و عناد ديرينه برخي دول غربي، به ويژه آمريكا عليه مردم و نظام اسلامي دارد، اما اگر با نگاه روانشناسي سياسي به اتفاقات و گفتار بعضي از مسئولان در 8 سال گذشته نگاه كنيم، متوجه مي‌شويم كه بعضي از سخنان خارج از عرف ديپلماتيك و دون شأن و جايگاه حقوقي و مردم با فرهنگ و متمدن ايران، عامل دميدن در تنور تشديد تحريم‌ها بود.

بي تدبيري و عدم باور به اهميت ادبيات و زبان در رفتار ديپلماتيك، اول رژيم غاصب قدس را از بن بست و انزواي سياسي و روند رو به رشد تنفر ملت‌هاي جهان، نجات داد و سپس بلندگوي تبليغات عليه نظام را با استفاده از خوراكي كه به وفور در داخل كشور برايش تأمين مي‌شد، چنان پرنفوذ كرد كه دشمنان توانستند با استناد به بخشي از سخنان بعضي از مسئولان، مخصوصاً رئيس قوه مجريه دولت‌هاي نهم و دهم، ايران هراسي را به ايران گريزي و سپس در قالب تشديد تحريم‌هاي ناجوانمردانه، به ايران ستيزي بكشانند.

گروه‌هاي افراطي كه احساس مي‌كردند چتري به پهناي قوه اجرايي كشور و جريان‌هاي فكري همسو پيدا كرده‌اند، با سوءاستفاده از خلاء عاطفي برخي مسئولان، با تمسك به بعضي سخنراني‌ها و بعضي از سفرهاي غيرمفيد سياسي به خارج از كشور، مخصوصاً در نشست‌هاي سالانه سازمان ملل متحد، ميتينگ‌هاي خياباني سازمان يافته را به صورت خودجوش!! تشكيل مي‌دادند و متأسفانه بعضي از مسئولان كه اتفاقاً اين روزها نيز براي دولت يازدهم ژست پدرانه و دلسوزانه براي نظام و نيروهاي دلسوز نظام مي‌گيرند! با پيشنهاد انتشار آن سخنان در قالب كتاب‌هاي درسي دانش‌آموزان و دانشجويان، باعث مي‌شدند كه تحريك‌كنندگان دشمنان، احساس انقلابي‌گري نمايند و هر چه دلسوزان واقعي و استخوان‌خوردكرده‌هاي نظام فرياد برمي‌آوردند كه انقلابي‌گري، كله شقّي نيست، متأسفانه همچنان بر طبل خويش براي اجماع جهاني دشمني عليه نظام مي‌كوبيدند.

اگرچه افراطي‌ها، متأسفانه در طول سالهاي گذشته به بدنه برخي از نهادها و سازمان‌ها نفوذ كرده‌اند و چهره نظام را حتي از طريق رسانه ملي! به جهانيان ستبر و زمخت نشان دادند، اما خدا را شكر كه مردم فهيم در حساس ترين گردنه تاريخ معاصر، تصميمي از نوع «حماسه سياسي» مورد نظر رهبري معظم انقلاب گرفتند و انتخاب و انتخاباتي داشتند كه جهانيان انگشت تحير به دهان گرفتند.

دولت برخاسته از اراده ملت، اگرچه از همان آغاز، مزاحمت‌هاي افراطيون را مانعي براي حركت نظام در جهت خواست رهبري و اراده ملت مي‌دانست، ولي با اطمينان از حقانيت ملت ايران و مظلوميت نظام اسلامي، عزم خويش را براي پاك كردن سخنان افراطي از ذهن و دل جهانيان جزم كرد و پس از ماه‌ها تلاش ديپلماسي، درست در آستانه صدمين روز تولد دولت يازدهم، برگ زريني بر تاريخ روشن اين ملت افزود.

انتظار قاطبه مردم از گروه‌هاي افراطي و رسانه‌ها و پايگاه‌هاي خبري همسو در اين مرحله اين بود كه بالاخره متوجه ناسازگاري خويش با خواست عمومي مردم شوند و با تبريك قلبي نه زباني، اين موفقيت به دولت، به رأي اكثريت مردم احترام گذارند. اما اظهارنظرهاي اين چند روزه مخصوصاً در بعضي از رسانه ها، اين تأسف را براي اشاعه فرهنگ لطيف اسلامي دوچندان مي‌نمايد كه حتي حاضرند تيتر خبرسازي‌هاي خويش را از سخنان آميخته به كينه رسانه‌هاي دشمنان انتخاب كنند.
گروه‌هاي فشار، انگار با بقاياي فكري چند سال گذشته، عهدي ناگسستني بسته اند كه حاضرند در عدم همراهي با مردم ايران اسلامي به اشتهار جهاني برسند و نام خويش را به عنوان يك اقليت افراطي در مقابل اكثريت اعتدالي مردم اين سرزمين، ثبت نمايند.

اين گروه كه تا قبل از انتخابات 24 خرداد، بيكاري جوانان را در آمارهاي دروغين مي‌پوشاندند و ركود اقتصاد داخلي را باعث هزينه‌هاي خارجي و تحريم‌ها مي‌خواندند و تورم را نمي‌ديدند و يا براي آن عذري بدتر از گناه مي‌آوردند، اكنون چنان خود را دلسوز مردم معرفي مي‌كنند و چنان از دولت تازه‌كار اشتغال، رونق اقتصادي، ارزاني و... مطالبه مي‌نمايند كه انگار اين دولت خزانه‌اي سرشار و دولتي بي‌‌مشكل و آباد تحويل گرفته است.

شيوه ظريف اين روزها گروه‌هاي افراطي، افزايش مطالبات مردمي از دولت است. مطمئناً برگزاري مناظره‌هاي اقتصادي در رسانه ملي و پررنگ كردن مشكلات به جاي مانده از دولت قبل كه خود مسببين اصلي آن هستند، قطعاً تصادفي و از سر دلسوزي نيست، رسانه‌‌هايي كه در طول سالهاي گذشته، گويي فراموش كرده بودند كه مشكلي به نام تورم در جامعه وجود دارد، وقتي يك باره به آن در دوره كنوني دامن مي‌زنند، هدفي جز القاي نااميدي مردم به دولت يازدهم و عقبه‌هاي فكري آن ندارند و به همين دليل نيز دولت يازدهم و دولتمردان آن در همه سطوح مسئوليتي خطير دارند چرا كه اقدامات صد روزه آنان، به ويژه دستاوردهاي ديپلماسي در مذاكرات ژنو 3، نور اميد و نشاط را در جامعه درخشان‌تر كرده است.

نگارنده به هيچ وجه نمي‌خواهد در توصيف عملكرد صد روزه دولت يازدهم، بزرگ نمايي نمايد و مانند همان گروه، عملكرد دولت را بي عيب و نقص و در تاريخ ايران بي نظير بداند، بلكه تأكيد مي‌نمايد كه اولين شرط براي موفقيت در سالهاي آينده، درس گرفتن از نكات منفي همين يكصد روز است، اما بي انصافي است كه موفقيت‌هاي يك ملت را اين‌گونه ناديده بگيريم.

اينك مردم وفادار، از دولتي كه توانسته بن‌بست هسته‌اي و ارتباطات بين‌المللي را با اقتدار بشكند، انتظار اهتزاز پرچم اعتبار و اقتدار بيشتر ايران بر قله‌هاي اقتصادي، فرهنگي، سياسي و اجتماعي دارند. مطمئناً نگاه آينه‌وار دولتمردان و رسانه‌هاي دلسوز واقعي به نقاط منفي و تقويت نقاط قوت، مي‌تواند چراغ روشني براي آينده باشد تا شايد گروه اندك افراطي- هرچند بعيد است- همراه با مردم و دولت برخاسته از اراده و عزم قاطبه مردم شوند. انشاءالله

والسلام

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۶
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۹
ناشناس
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
هر عکسی انتقاد کنه میشه افراطی؟..اینقد از این کلمه استفاده نکنید لطفا...
حمید
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
سلام خدا کنه ترکمن چای دیگری امضا نشده باشد خیانتی که تاریخ در باره آن قضاوت خواهد کرد
ناشناس
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
به نظر بايد بى توجه به ... ما راهمون را ادامه دهيم
علی
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
افراطی تو و خاتمی و موسوی و کروبی و... هستید که این بلا را سر نظام ومردم دراوردید
افراطی شما هستید که درزمان شماها حتی برضد خداوند وامام حسین مقالات توهین امیز نوشید و ...
احمد
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
الانپیک بامدادی رو گو کنید چه کار میکنه قبلادر برنامه هاش گناه گرانی را به گردن واسطه ها ودلال هامی انداخت اما حالا به گردن دولت
ایمان
|
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
سلام. چرا بعضی از دوستان، مخالفین نظر خود را افراطی می دانند. آیا این نشان دهنده ی عمل نکرد به شعار دوستان یعنی همان آزادی بیان نیست؟ چرا پز روشنفکری میگیرید ولی تحمل نقد ندارند. آیا بهتر نیست به جای انگ چسباندن با واژه هایی مثل افراطی جواب نقدها را با استدلال بزنید. البته بعید می دانم پیام مرا منتشر کنید
ناشناس
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
آقاي نويسنده بسيار خوب و پر محتوا بود استفاده كرديم . افراطيون در مقابل خيل عظيم اصلاح طلبان واعتداليون عددي نيستند نگران نباشيد .
ناشناس
|
۰۷:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
بسیاری از این افراطیون ناخواسته و یا شاید گاهی خواسته در مسیری که دلال های تحریم سرسختانه و خطرناک بدنبال برقراری و تدام هر چه بیشتر تحریم ها هستند قرار دارند. پس لعنت بر دلال های تحریم چه در داخل و چه در جامعه بین الملل و خارج از مرزها
ناشناس
|
۰۳:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
نه عزیز من اخه افراطین داخل کشور که فکر نمی کنند این اخم به خاطر اونه
حجی
|
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
دوستان بدانید بفرموده امام عزیز که کلامشان نشات کرفته از کلام گهربار الهیست منافقین از کفار بدترند ...
رضا
|
۲۱:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
امیدوارم آقایان تجدیدنظری در انتقادات خویش به سیاست صاداقانه تعامل با سایر کشورها بر اساس منافع ملی نه سلایق شخصی را اتخاذ نمایند.
دانشجو
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
مولای ما علی علیه السلام کلامی معجزه آسا در نهج البلاغه دارد که تکلیف همه افراطی ها و تفریطی ها را مشخص کرده> فرمود : لا یری الجاهل الا مفرطا او مفرّطا - یک انسان ابله و جاهل این مشخصه را داراست،یا در حال افراط است یا در حال تفریط(یا زیاده روی می کند و یا سهل انگاری و کو تاهی)با این معیار وزین افراد را بشناسید و تفاوت بر خورد آنان را با مسئولین سابق و لاحق تشخیص دهید
ناشناس
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
انتخاب عزیز
لطفا به آقای دکتر ظریف بفرمایید تحت هیچ شرایطی از ادبیات ملال آور احمدی نژاد استفاده نکند که در شان ایشون نیست. ببینید کاغذ پاره چه بلایی سر مردم آورده.. با تشکر
ناشناس
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
شایسته است که به دولت تدبیر و امید فرصت داد اما اینگونه ادبیات طرفداران دولت و شخص رییس جمهور انسان را به فکر فرو می برد که چرا و به علت از مخالفین و منتقدین تحت عنوان افراط و افراطی گیری سخن به میان می آید.قرار نیست در جامعه همه افراد تفکرات یکسان داشته باشند و انتخابات و آزادی های مشروع هر جامعه برای انتخاب فرد مورد نظر اکثریت در یک دوره زمانی خاص است.پس خواهشا عرصه خدمت را زیر سوال نبرید چرا که دوره ریاست جمهوری آقای روحانی هم تمام خواهد شد و سیاهی آن برای زغال باقی خواهد ماند.
ناشناس
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
چرا باید یک گروه ... که بزرگترین ضربه ها را به این کشور وارد کرده اینهمه رسانه مختلف و از همه مهمتر رسانه ملی را در اختیار داشته باشد؟

!
حميد
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
يادمان نرود افراطيون دهه هفتاد رو
امثال سعيد حجاريان ها ،محمدرضا خاتمي ها و...
ناشناس
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
شما هم فرقی با افراطیونی که نام برید ندارید فقط اونا از اون طرف بام افتادن شما از این طرف بام
علی
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
برخی ها منتقد نیستند بلکه... باید شفای شان را از خدا بخواهیم.این آقایان منافع شخصی شان به خطر افتاده نه اینکه دلسوز کشور باشند. همین آقای ... در طول 8 سال گذشته بعد از آنهمه دزدی و چپاول چه موضعی نسبت به آن داشتند!!!!!؟؟؟
ناشناس
|
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
اقای ظریف جلوی دشمن خارجی لبخند میزنه جلوی منتقد داخلی اخم میکنه واقعا جای تاسف به خاطر این عکس
پاسخ ها
علیرضا
| |
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
ناشناس عزیز!
دشمن دانا بلندت می کند
دوست نادان بر زمینت می زند
اخم آقای ظریف بر باب ... است که سعی در دانا شدن هم نمی کند.
امان از دوست نادانی چون .... در نادانی ایشان همین بس که حرف هایش همه ... است و هیچ تعقلی پشت زبانش نیست.
ناشناس
| |
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
ميدوني چرا؟ چون در اين زمينه حافظ بخوبي جواب شمارو ميده :
من از بیگانگان دیگر ننالم که با من هر چه کرد آن آشنا کرد
اميدوارم در مورد برخورد بجاي آقاي ظريف قانع شده باشيد. موفق و پيروز باشيد
ناشناس
| |
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
وقتی خارجی ها منطقی تر باشند، چرا نباید لبخند زد؟ در نظر بگیرید که آقای ظریف تنها وزیری هستند که تا به حال اینقدر با مردم با روی خوش و تقابل مسقیم تعامل داشته اند.
رامین
| |
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
کدوم عکس؟!!! دادا
ماریا
| |
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
دشمن دانا بلندت ميكند
بر زمينت مي زند نادان دوست
طلبه
| |
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
بر اساس موازین دینی ، با افراد باید بر اساس شخصیت ، صداقت ،دانش و کرامت شان بر خورد کرد
ناشناس
| |
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
...یادتان رفته با حمایت های خود از دولت قبلی چه بدبختی هایی نصیب کشور کردند ؟ حالا دلسوز شدند ؟ اینا منافع خودشون به خطر افتاده و دارند انشالله به کلی منزوی میشن دور بعد انتخابات خواهیم دید که اثری از اینا دیده نخاهد شد اندکی صبر قربون خدا برم که بخاد کسی رو عزیز کنه دنیا هم بیاد وسط نمیتونه جلوشو بگیره و اگر هم ارادهکنه کسی خار و خفیف بشه هم همینطوره باشد درسبی براشون تا توبه کنند
رضا
| |
۰۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
انشاالله خداوند که در جایگاه حق نشسته تمام دشمنان و بدخواهان خارجی و داخلی ملت و نظام را ذلیل و ناکام و تمامی دوستداران ملک و ملت را پیروز و سرفراز بگرداند . آمین
امیر حسین دلوی اصفهانی
|
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
رسایی عددی نیست
پاسخ ها
عابد
| |
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
خدایی دقت کردید بعضی اسامی افراد دقیقا نقطه مقابل شخصیتشون هس!!!
ناشناس
| |
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
دقيقا" شايد جيب گشادش را ديگر نمي تواند پر كند شروع كرده به مخالفت هرچند كسي ايشان را قبول ندارد .
ماندا
|
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
روی نقاط بسیار مهمی تأکید شده بود، کاملاً با زیرکی و درایت نوشته شده بود، ممنوم....
رضاکیانی
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
بعضی ازاین اقایون خیلی دلسوزند یعنی دلسوزیشون سرریز کرده.اگه واقعا باور ندارید دلسوزیهای حضرات را بادلسوزیهای نتانیاهو مقایسه بفرمایید.حالا که مردم قدر دلسوزیهای این اقایان دلسوز رو نمیدونند,اگه من بجاشون بودم اصلا دیگه دلسوزی نمیکردم!
ناشناس
|
۱۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
ایشان از هم اکنون اسب اسب ها را زین کرده‌اند تا بتوانند با قبضه کردن مجلس از طریق بزرگنمایی مشکلات اقتصادی شکست عمیق خود را در انتخابات جبران کنند ولی مردم دیگر به ریسمان پاره دلالان تحریم بالا نخواهند رفت و انشاالله اعتدالیون نظام مجلس را در آینده مدیریت خواهند کرد.
leila
|
۱۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
من هر نقدي كه از تريبون سايت هاي باوجدان و عادلي مثل انتخاب بشنوم رو قبول دارم ولي بيشتر رسانه ها مخصوصا رسانه ي ملي به جاي نقد سازنده فقط تخريب مي كنند.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
خداوند ریشه کج فهمان و کوته فکران را بسوزاند.
ناشناس
| |
۱۹:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
بگو رسانه ي ميلي