صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۲۸۴۰۱
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۱۶ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مجید ذوقی در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: برخی از شرکت‌های مخابراتی استان‌ها از جمله شرکت های  مخابراتی استان­های کردستان، همدان، یزد، آذربایجان غربی و...  به نیابت از شرکت ارتباطات سیار و براساس بخشنامه ارسالی آن شرکت طی شماره 1987/ه/870 مورخ 1/8/91 دفاتری را که خدمات ارتباطی شبکه تلفن همراه رایتل را ارائه می­نمایند ، از طریق ارسال اخطار، تهدید به قطع همکاری نموده­اند.

وی با بیان اینکه البته این مورد با مخالفت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی و گارگروه راهبری دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش غیردولتی بخش عمومی مواجه شده است، گفت: متاسفانه بر اساس گزارش نمایندگی‌های فروش، شرکت ارتباطات سیار به‌عنوان یکی از شرکتهای زیر مجموعه شرکت مخابرات ایران  همچنان به فعالیت‌های غیر قانونی و خلاف مقررات موجود در این راستا اقدام نموده و برخی از دفاتر استانها را با اخذ تعهد نامه محضری، دفاتر پیشخوان خدمات دولت را از ارائه خدمات اپراتورهای رقیب همراه اول از جمله شرکت رایتل منع نموده است.

ذوقی تصریح کرد:  با توجه به موارد فوق سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیوئی طی نامه شماره 62635/103 مورخ 28/8/91 اینگونه موارد را یک اقدام ضدرقابتی تلقی نموده و بخشنامه شرکت ارتباطات سیار را در این زمینه  باطل اعلام کرده است.

سرپرست واحد حقوقی و رگولاتوری رایتل ادامه داد: از سوی دیگر کارگروه راهبری دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیر دولتی در حضوراعضاء و نماینده شرکت مخابرات ایران در تاریخ 12/12/91 جلسه‌ای تشکیل داده و  بر مبنای بند یک صورتجلسه، هرگونه اقدام ضد رقابتی دستگاههای خدمات دهنده را ممنوع و بخشنامه شرکت ارتباطات سیار را با تاکید بر بخشنامه سازمان تنظیم مقررات باطل اعلام نموده است.

وی در ادامه افزود: بر اساس ماده 38 قانون مدیریت خدمات کشوری، بخش 2 بند ج ماده 46 قانون برنامه پنچ ساله پنجم و همچنین ماده 4 آیین نامه ایجاد و بهره برداری از دفاتر پیشخوان خدمات و بخش عمومی غیر دولتی، اقدام شرکت ارتباطات سیار درخصوص تهدید دفاتری که خدمات سایر اپراتورها (ایرانسل و رایتل) را ارائه می نمایند، برخلاف قوانین ومقررات موجود بوده و قابل پیگیری است.

ذوقی افزود: ممنوعیت ایجاد شده براساس مفاد بند 8،8 موافقت نامه پروانه شرکت مخابرات ایران نیز اقدامی ضد رقابتی بوده و تخلف پروانه ای محسوب میگردد و از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی نیز قابل رسیدگی و اعمال جریمه است.

سرپرست واحد حقوقی و رگولاتوری رایتل گفت: شرکت خدمات ارتباطی رایتل نیز می توانست همانند برخی اپراتورها، از ارائه  خدمات خود در دفاتر پیشخوان خدمات خودداری و فعالیتهای خود را از طریق سایر نمایندگیها ساماندهی نماید،  اما  به منظور حمایت از بخش خصوصی که دارای پروانه از سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیوئی بوده و بیش از 600 دفتر نیز در سراسر کشور راه اندازی نموده است، بخش قابل توجهی از خدمات خود را از طریق این دفاتر  به مشترکین و متقاضیان سرویسهای ارتباطی رایتل ارائه می نماید که این مورد با توجه به کارشکنی های شرکت مخابرات ایران و شرکت همراه اول، برای رایتل محدودیتهائی به همراه داشته است.

ذوقی تاکید کرد: شرکت رایتل  با توجه به موارد فوق در صورت ادامه ایجاد موانع و ممانعت های اجرائی در این زمینه موضوع را به مراجع قانونی از جمله کمیسیون محترم تنظیم مقررات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارجاع خواهد داد و دراین مورد از مسئولین ذیربط انتظار حمایت دارد.

وی در پایان تصریح کرد: برای تنویر افکار عمومی یک نمونه از تعهدنامه محضری را که دفاتر پیشخوان با فشار اپراتور همراه اول امضا نموده و بر مبنای آن تعهد کرده اند که فروش سیم کارت های سایر اپراتورها از جمله رایتل را متوقف نمایند، در اختیار رسانه ها قرار می‌دهیم.