صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۱۷۱۷۷
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۲ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ماجرا سمت های خانوادگی برادران دانشجو به دوستی دیرینه کامران دانشجو و محمود احمدی نژاد باز می گردد. کامران دانشجو رئیس سابق ستاد انتخابات وزارت کشور در زمان برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و وزیر فعلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. دانشجو پیش از این در زمان دولت محمود احمدی نژاد سمت‌های استاندار تهران، قائم مقام و معاون سیاسی وزارت کشور، سرپرست وزارت کشور را بر عهده داشته ‌است.

به گزارش انتخاب ؛ شبهه‌های زیادی در مورد وی وجود دارد. برادر او خسرو دانشجو عضو و سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران و دیگر برادر او فرهاد دانشجو رییس دانشگاه آزاد اسلامی است. کامران با رای گیری در جلسه علنی روز پنج شنبه مجلس در تاریخ ۱۳۸۸/۶/۱۲، از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت و رسماً به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت دهم کار خود را آغاز کرد.

پس از جلوس کامران دانشجو بر مسند وزارت علوم و پس از فشار رئیس جمهور در خصوص برکناری عبداله جاسبی از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، فرهاد دانشجو در حالی بر صندلی رئیس سی ساله آن تکیه زد که هاشمی رفسنجانی رئیس هیات امناء این دانشگاه حاضر به امضا حکم برای وی نبود و علی نهایت با حکم مستقیم برادر خود جایگزین جاسبی شد! تا بزرگترین دانشگاه حضوری جهان نیز به برادر دیگر وزیر علوم برسد.

فرهاد دانشجو ، در بدو ورود خود بیش از 80% معاونین مدیران، روسا و دبیران مناطق، روسای واحدها و حتی معاونین واحدهای مختلف را تغییر داد تا نشان دهد با برنامه ریزی و هدف خاصی پا به این دانشگاه نهاده است.

برادر بزرگتر وزیر علوم در گام بعدی خسرو دانشجو برادر دیگرش را بر مسند دانشگاه علوم و تحقیقات (یکی از مهمترین مراکز علمی تحصیلات تکمیلی کشور) نهاد تا مراکز علمی و دانشگاهی کشور در دستان خانواده دانشجو باشد.

در راستای تغییرات متعدد فرهاد دانشجو، با تغییر مدیران رسانه های دانشگاه آزاد اسلامی (آنا و فرهیختگان) همت خود را گمارد تا فضا را به بهترین شکل ممکن به نفع خود تغییر دهد. دانشجو با انتصاب برخی چهره های خاص بر مسند این رسانه ها، شمشیر را از رو برای مخالفانش بست.

مدیران رسانه ای دانشگاه آزاد هم در همان آغاز کار با ارائه مقالات و بیانیه های مختلف علیه اعضا هیات امناء دانشگاه آزاد از جمله میرزاده و هاشمی رفسنجانی،حملات تندی را بر علیه روسای ارشد دانشگاه آغاز کردند.

این پایان ماجرا نبود! با حضور هاشمی در وزارت کشور و نام نویسی وی جهت حضور در انتخابات 24 خرداد، رسانه های دانشگاه آزاد نیز مانند فرهاد دانشجو رئیس تازه وارد خود احساس خطر کردند و هر آنچه در توان دارند به نمایش گذاشتند و با حملات تکراری خود و مصاحبه با مخالفان این سیاستمدار کهنه کار، بیش از گذشته بر وی حمله کنند.

اکنون کامران دانشجو، فرهاد دانشجو و خسرو دانشجو که پشت به پشت هم مسئولیت وزارت علوم، دانشگاه آزاد و دانشگاه علوم و تحقیقات و به طور کلی رأس مدیریتی آموزش عالی را در دست دارند، با تغییر فضای مدیریتی کشور و البته عدم استقبال مردم تهران از خسرو دانشجو و رای ندادن به وی در انتخابات شورای شهر روزهای آخر مدیریت خانوادگی شان را سپری می کنند.

شاید کامران دانشجو وزیر علوم دولت دهم این روزها را برای خود و برادرانش پیش بینی می کرد که اعلام کرده بود "اگر آقای هاشمی نامزد انتخابات شود، علی رغم میل باطنی‌ام من هم کاندیدا خواهم شد".

اما کامران دانشجو پس از آنکه مشخص نشد به چه دلیل کاندیدا نشده، با کمک دو برادرش فرهاد و خسرو برای پیروزی یکی از  کاندیداها در انتخابات تلاش کردند تا حداقل ریاست خودشان را در یکی از پایگاه‌های 3 گانه آموزش عالی (وزارت علوم، دانشگاه آزاد و دانشگاه علوم و تحقیقات) تداوم بخشند.

شاید به واسطه همین دیدار ها بود که پس از استفاده ستاد دکتر روحانی از آرم دانشگاه آزاد اسلامی در مستند دوم وی صدای این دانشگاه در آمد و با صدور اطلاعیه ای این کار ستاد روحانی را تقبیح کرد.

در هر صورت با پیروز قاطع روحانی باید منتظر روزهای آینده و تشکیل دولت جدید ماند تا وضعیت برادران دانشجو مشخص شود.